نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کاربرد دستور return و trim در PHP

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    کاربرد دستور return و trim در PHP

    سلام

    دوستان میخواستم کاربرد دستور return و trim رو بدونم.

    منظورم اینکه در کجا ها استفاده میشه؟

  2. #2

    نقل قول: کاربرد دستور return و trim در PHP

    return توی توابع برای خروج از تابع بکار میره. حالا میتونید اگه میخواین موقع خروج، یک مقدار هم بعنوان نتیجه تابع برگردونده بشه، اون مقدار رو جلوی return و قبل از ; بنویسید.
    trim هم یک رشته میگیره و فواصل خالی ابتدا و انتهاش رو حذف میکنه. همچنین علاوه بر فواصل خالی، میتونید یک رشته بعنوان پارامتر دوم بهش بدین تا هرکدوم از کارکترهای اون رشته رو هم اگه در ابتدا و انتهای رشته اول دید، اونها رو هم حذف کنه. مثلاً:
    $value = trim($value, '/ ');

    دستور فوق، کارکترهای Space و / رو از ابتدا و انتهای value$ حذف میکنه و نتیجه رو دوباره توی value$ میگذاره.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Cyletech
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    شهر جدید هشتگرد
    سن
    32
    پست
    86

    نقل قول: کاربرد دستور return و trim در PHP

    کاربردش رو خودت مشخص میکنی بعنوان برنامه‌نویس. return مقداری رو بر میگردونه (چاپ نمیکنه، شما مقدارش رو میتونید اونوقت داخل متغیر ذخیره کنید یا توی شروط بررسیش کنید) . trim هم فواصل رو از سمت چپ و راست رشته‌ای که بهش میدی حذف میکنه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: کاربرد دستور return و trim در PHP

    مثلا توی این کدی که من نوشتم


    public function SelectDB(){

    $result=mysql_query("SELECT * FROM `posts` ORDER BY `id`",$this->connect);
    return $result;
    }


    تا موقعی که متغیر result رو برنگردونم کار نمیکنه؟ میشه بپرسم چرا اینطوری هست؟

  5. #5

    نقل قول: کاربرد دستور return و trim در PHP

    چون اونطرف خروجی این متد رو لازم دارین و باهاش یکسری کارهای دیگه انجام میدین (مثل fetchکردن رکوردها و...)
    خوب طبیعیه وقتی چیزی برنگردونید، اونطرف از کجا باید بفهمه توی تابع چه اتفاقی افتاده و چیو باید از تابع تحویل بگیره؟

تاپیک های مشابه

  1. کاربرد دستور های ,else, #elif, #endif, #define , #iF#‎
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 فروردین 1389, 12:23 عصر
  2. روش کاربرد دستور Instr into با ADODC
    نوشته شده توسط niko2008 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1388, 23:24 عصر
  3. کاربرد دستور flush
    نوشته شده توسط mehdi_doraghi در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 07:52 صبح
  4. کاربرد دستور close
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1384, 04:35 صبح
  5. کاربرد دستور SyncLock
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1383, 17:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •