نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: طراحی ازمون انلاین با php

  1. #1
    کاربر جدید آواتار solduzi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    8

    طراحی ازمون انلاین با php

    با سلام به دوستان و اساتید محترم
    می خوام خودم روی برنامه نویسی و کدهاش کار کنم اما پیش زمینه یا منبع مناسبی نداشتم.
    ممنون میشم اگه در این مورد راهنماییم کنید.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    منبع که سراغ ندارم
    اما خودت شروع کن بنویس تارسیدی به صفحه ای که کاربر توی اون درس مربوطه رو (البته بعد از لوگین) انتخاب میکنه و استارت میکنه تا به صفحه ازمون بره اونجا شاید یه ذره گنگ باشه براتون بعد بیا توضیح میدم چکار کنین
    فعلا قدم اول طراحی قالب و چهارچوب سایت هست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SadeghPro19
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    172

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    بنده تابستون امسال یه آزمون آنلاین نوشتم..شما شروع کنید اگه مشکلی داشتین سوال خودتون رو مطرح کنین راهنمایتون میکنم..

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    توی انجمن اگر جستجو کنید فکر کنم آقای شهرکی نوشته باشن و می تونید دانلود کنید .

  5. #5
    کاربر جدید آواتار solduzi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    8

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    سلام جستجو رو با اسم آقای شهرکی و ازمون آنلاین انجام دادم اما متاسفانه چیزی پیدا نکردم.

  6. #6
    کاربر جدید آواتار solduzi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    8

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    دوباره سلام
    اگه من بخام توی سایت مثله همین سایت احرازه هویت کنم باید چیکار کنم. مثلن چند تا سطحه دسترسی داشته باشم که هر کدوم اختیاراتی داشته باشن که سایر کاربرا ندارن و کاربر مهمان هم نتونه به هر چیزی دسترسی داشته باشه. قبلن هم از بابته خوندنه پیام ممنونم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    داخل جدول مربوط به کاربران یه فیلد واسه سطح دسترسی درست میکنی بعد یه مقدار مشخصی رو برای هر سطح تعیین میکنی.
    بعد موقع چاپ کردن اطلاعات یه شرط میذاری اگه مثلا user بود اینو چاپ کن اگه فلان بود اینو چاپ کن.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    سلام
    برای گروه های کاربری و سطح دسترسیشون از acl استفاده کنید
    http://phpmaster.com/role-based-access-control-in-php/
    ضمنا ازمون ساز تستا بود ایرانیه سرچ کنید پیدا میکنید اوپن سورسه
    ان شاء الله خواهید نوشت

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار iradata
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    طهران - تهران
    سن
    31
    پست
    338

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    نقل قول نوشته شده توسط lordofphp مشاهده تاپیک
    سلام
    برای گروه های کاربری و سطح دسترسیشون از acl استفاده کنید
    http://phpmaster.com/role-based-access-control-in-php/
    ضمنا ازمون ساز تستا بود ایرانیه سرچ کنید پیدا میکنید اوپن سورسه
    ان شاء الله خواهید نوشت
    این مدلی که شما معرفی کردین rbac هست البته rbac خیلی بهتر و ساده تر از acl هست

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    سلام
    بله اشتباه شده
    عذرخواهی میکنم

  11. #11

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    يه سيستم آزمون آنلاين تستا هست:
    http://mmgh.tk/?p=14

  12. #12
    کاربر جدید آواتار solduzi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    8

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    دوباره سلام
    یه سواله جدید دارم
    می خاستم بدونم چطور میشه چند تا سوال که تعدادش معلوم نیست رو به صورت پویا از بانک دریافت کرد و بعد هم نتیجه رو از تعداد جواب های صحیح بدست آورد.
    حتی اگه اونا رو از بانک نگیرم و تعداد سوالات رو هم بدونم راهی هست که بشه برای هر کدوم تو صفحه مقصد یه دستور پست نخاد و همه رو توی یه ارایه بریزه مثلن
    $javab[]=$_POST['j']

    من خاستم همه رادیوباتن ها رو جوری طراحی کنم که وقتی چک میشن اطلاعات رو بفرستن ولی نشد ینی اسماشون رو هر 4 تا 4 تا میزاشتم
    name=J$i
    و بعد خاستم با یه for تعداد جوای های صحیح رو
    بگیرم اما اینم نشد.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    با تشکر

  13. #13

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    نقل قول نوشته شده توسط solduzi مشاهده تاپیک
    دوباره سلام
    یه سواله جدید دارم
    می خاستم بدونم چطور میشه چند تا سوال که تعدادش معلوم نیست رو به صورت پویا از بانک دریافت کرد و بعد هم نتیجه رو از تعداد جواب های صحیح بدست آورد.
    حتی اگه اونا رو از بانک نگیرم و تعداد سوالات رو هم بدونم راهی هست که بشه برای هر کدوم تو صفحه مقصد یه دستور پست نخاد و همه رو توی یه ارایه بریزه مثلن
    $javab[]=$_POST['j']

    من خاستم همه رادیوباتن ها رو جوری طراحی کنم که وقتی چک میشن اطلاعات رو بفرستن ولی نشد ینی اسماشون رو هر 4 تا 4 تا میزاشتم
    name=J$i
    و بعد خاستم با یه for تعداد جوای های صحیح رو
    بگیرم اما اینم نشد.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    با تشکر
    باسلام
    نام تمام ازradio box ها روبریز تو یک آرایه وبعد زمانی که Submit شد بررسی کن آرایه رو که مقدار کدوم برابر ON هست
    و خروجی رونمایش بده.موفق باشید.

  14. #14
    کاربر جدید آواتار solduzi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    8

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    میشه بیشتر راهنمایی کنید .
    mer30

  15. #15
    کاربر جدید آواتار solduzi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    8

    نقل قول: طراحی ازمون انلاین با php

    ممنون به خاطره راهنمایی تا اینجا. می خاستم بدونم امکانش هست اگه خاستم مدرک ایجاد کنم اطلاعاته دیتابیسو (نمرات دانشجو و معدل و خلاصه کارنامه) رو توی pdf چاپ کنم؟
    یه سرچی کردم و یه اکستنشن به نام pdflib رو نصب کردم اما کار باهاش رو بلد نیستم و اینطور که فهمیدم با Utf8 هم مشکل داره.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی برای طراحی یک نرم افزار PHP
    نوشته شده توسط hamid_2fun در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 23 خرداد 1393, 16:16 عصر
  2. سوال: طراحی سایت ساده با PHP
    نوشته شده توسط Homayoon-T در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1392, 20:44 عصر
  3. گفتگو: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟
    نوشته شده توسط firoozi90 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 54
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 12:25 عصر
  4. سوال: طراحی قالب یکنواخت در PHP
    نوشته شده توسط majid.mp در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1391, 10:36 صبح
  5. سوال: طراحی اتوماسیون اداری با php
    نوشته شده توسط sam.iran67 در بخش CakePHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 20:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •