نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    136

    کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

    سلام دوستان
    واسه کار با php کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

    من NetBeans رو پیشنهاد می کنم

  3. #3
    کاربر جدید آواتار Mr.Diako
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Heap
    پست
    13

    نقل قول: کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

    با سلام به دوستان
    تقریبا" هر کاری رو میشه با هر محیط IDE توی جاوا انجام داد؛ اما منم NetBeans رو به شما پیشنهاد می کنم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

    اگه با لینوکس کار میکنید Eclipse به شدت از Netbeans بهتره ! اما توی ویندوز را نمیدونم چون تست نکردم. Eclipse یک نسخه داره به نام PDT که من باهاش کار میکنم و خیلی راضی هستم،میتونی از اینجا بگیری.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

    اخرین نگارش در لینوکس, Version: 3.7.2 است

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    136

    نقل قول: کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

    خیلی ممنون از همگی

    البته من 1 سالی است که با DreamWeaver کار میکنم ، خداییش چیزی کم نداره

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

    وقتی بخوای از نرم افزار کرک استفاده کنی دستت بازه ! اما وقتی بحث نرم افزار های رایگان و Open Source پیش بیاد اونوقت حرف از Eclipse و Aptana که یک افزونه روی Eclipse هستش و NetBeans و Notepad ++ که متاسفانه فقط روی ویندوز هست پیش میاد. وگرنه برنامه های Commercial کم نیستند و توشون خوب زیاده ، مهم اینه که نظر کاربر از استفاده از نرم افزار کرک چی باشه یا جیبش چقدر پر پول باشه !

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

    ولی من توی ادیتور ها بهترین ادیتوری که دیدم notepad++ هست آخه سرعت لودش عالیه ، حجمش کمه و خیلی اذیت نمی کنه!

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    136

    نقل قول: کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

    دوستان واقعا ممنونم از همگیتون که تو تاپیک شرکت کردین

    حال کسی محیطی رو به جز دریم ویور سراغ داره که از html , css php پشتیبانی کامل کنه؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران، شیراز، ... ، خونمون، روبروی مانیتور
    پست
    539

    نقل قول: کدام نسخه Eclipse رو نصب کنم ؟

    بله!
    همونطور که دوستان هم گفتن notepad++

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 22 بهمن 1391, 12:41 عصر
  2. سوال: کدام نسخه از STIMULSOFT REPORT را انتخاب کنم.
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1390, 13:55 عصر
  3. سوال: دلفی 2010 بدون نصب آپدیت هایش از کدام نسخه Firebird پشتیبانی می کند؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 12:05 عصر
  4. کدام نسخه برروی تمام ویندوزها نصب میشه
    نوشته شده توسط once4ever در بخش SQL Server
    پاسخ: 20
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 00:09 صبح
  5. کدام نسخه SQLServer . نسخه 2000 یا 7
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1382, 14:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •