نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: dialog result در C#‎‎

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار zahra_mt
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    سن
    34
    پست
    39

    Question dialog result در C#‎‎

    سلام
    این کد مشکلش چیه؟
    ممنون
     private void newToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if(richTextBox1.Modified)
    {
    DialogResult dr = MessageBox.Show("Do you want to save it?","Are you sure?",MessageBoxButtons.YesNoCancel);
    if(dr=="Yes")
    richTextBox1.SaveFile(CurrentFileName);
    if(dr=="No")
    richTextBox1.Clear();
    //if(dr=CancelButton)


    }

  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: dialog result در C#‎

    شما بگید مشکلش چیه!!! نه در عنوان تاپیک مشکلتون رو مطرح کردید نه در تشریح اون. اگر خطایی هست اونو مطرح کنید و اگر به لحاظ منطقی مشکلی داره نیازتون رو بگید که چی می خواید اما نشده...

    در هر صورت شما نوشتید که اگر کنترلتون modified شده در صورت نیاز کاربر اونو ذخیره کن یا پاک کن در مورد Cancel هم که کدی ننوشتید که اشتباه هست باید امکان کنسل رو به کاربر بدین و نکته بعدی اینکه کد ذخیره متن رو نباید در پشت رویداد کلیک new بنویسید برای نم بیشتر بهتره که عمل ذخیره رو در یک متدی به نام Save جدا بنویسید و اونو هرجا که لازم بود صداش کنید.

    لطفا برای عنوان تاپیک و تشریح سوالتون بیشتر وقت بذارید در این صورت مطمئنا سریعتر جواب خواهید گرفت و در صورتیکه کاربر دیگه ای همچین مشکلی رو داشت با یک جستجو ساده می تونه از تاپیک شما استفاده کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: dialog result در C#‎

    سلام
    یه { کم داره
    درست میگم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: dialog result در C#‎

    اینطوری هم میتونید از DialogResult استفاده کنید:

    if( MessageBox.Show("Do you want to save it?","Are you sure?",MessageBoxButtons.YesNoCancel)==DialogResul t.Yes)


  5. #5
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: dialog result در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط vahid2112 مشاهده تاپیک
    سلام
    یه { کم داره
    درست میگم؟
    ببینید شما جواب سوال رو دادید ولی کمکی به دوستمون نکردید کدی که بالا گذاشتن داره داد می زنه که مشکلش چیه و حتی اگر با یک نگاه متوجه نشن می تونن به Error دقت کنن و به راحتی تشخیص بدن مشکل از کجاست. مثلا در این مورد احتمالا با خطای expected { مواجه می شن که با کمی بررسی متوجه می شن که کجا آکولاد رو نبستن.

    بهتره به جای پاسخ نهایی نحوه برخورد با خطا آموزش داده بشه که چطور اونو تشخیص بدیم بررسی کنیم Debug کنیم و .... یه جواب صرف شاید در لحظه مشکل رو برطرف کنه اما در آینده شخص باز دچار مشکل می شه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار zahra_mt
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    سن
    34
    پست
    39

    نقل قول: dialog result در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط gwbasic مشاهده تاپیک
    شما بگید مشکلش چیه!!! نه در عنوان تاپیک مشکلتون رو مطرح کردید نه در تشریح اون. اگر خطایی هست اونو مطرح کنید و اگر به لحاظ منطقی مشکلی داره نیازتون رو بگید که چی می خواید اما نشده...

    در هر صورت شما نوشتید که اگر کنترلتون modified شده در صورت نیاز کاربر اونو ذخیره کن یا پاک کن در مورد Cancel هم که کدی ننوشتید که اشتباه هست باید امکان کنسل رو به کاربر بدین و نکته بعدی اینکه کد ذخیره متن رو نباید در پشت رویداد کلیک new بنویسید برای نم بیشتر بهتره که عمل ذخیره رو در یک متدی به نام Save جدا بنویسید و اونو هرجا که لازم بود صداش کنید.

    لطفا برای عنوان تاپیک و تشریح سوالتون بیشتر وقت بذارید در این صورت مطمئنا سریعتر جواب خواهید گرفت و در صورتیکه کاربر دیگه ای همچین مشکلی رو داشت با یک جستجو ساده می تونه از تاپیک شما استفاده کنه
    ممنونم ازتون
    save رو جدا تعریف کردم و این save برای وقتیه که کاربر new می کنه و تکست رو ذخیره نکرده
    ازاین قسمت ایراد می گیره :
    if(dr=="Yes")

    و این error رو میده :
    Error 1 Operator '==' cannot be applied to operands of type 'System.Windows.Forms.DialogResult' and 'string'

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: dialog result در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط gwbasic مشاهده تاپیک
    ببینید شما جواب سوال رو دادید ولی کمکی به دوستمون نکردید کدی که بالا گذاشتن داره داد می زنه که مشکلش چیه و حتی اگر با یک نگاه متوجه نشن می تونن به Error دقت کنن و به راحتی تشخیص بدن مشکل از کجاست. مثلا در این مورد احتمالا با خطای expected { مواجه می شن که با کمی بررسی متوجه می شن که کجا آکولاد رو نبستن.

    بهتره به جای پاسخ نهایی نحوه برخورد با خطا آموزش داده بشه که چطور اونو تشخیص بدیم بررسی کنیم Debug کنیم و .... یه جواب صرف شاید در لحظه مشکل رو برطرف کنه اما در آینده شخص باز دچار مشکل می شه

    بله حق با شماست درست میگین.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: dialog result در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط zahra_mt مشاهده تاپیک
    ممنونم ازتون
    save رو جدا تعریف کردم و این save برای وقتیه که کاربر new می کنه و تکست رو ذخیره نکرده
    ازاین قسمت ایراد می گیره :
    if(dr=="Yes")

    و این error رو میده :
    Error 1 Operator '==' cannot be applied to operands of type 'System.Windows.Forms.DialogResult' and 'string'

    به متن Error دقت کنید!
    جواب مشکل شما دقیقا همین یک خط هست!


    Error 1 Operator '==' cannot be applied to operands of type 'System.Windows.Forms.DialogResult' and 'string'

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار zahra_mt
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    سن
    34
    پست
    39

    نقل قول: dialog result در C#‎

    خب چیکارش کنم؟

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار zahra_mt
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    سن
    34
    پست
    39

    نقل قول: dialog result در C#‎

    هیچکی بلد نبود؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: dialog result در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط zahra_mt مشاهده تاپیک
    خب چیکارش کنم؟
    سلام. همیشه باید دو چیز از یک جنس رو با هم مقایسه کرد.
    شما میخوای یه خروجی از نوع Dialog Result رو با یه رشته مقایسه کنی معلومه هنگ میکنه.
    if(dr.ToString() =="Yes")


    موفق باشید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: dialog result در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط zahra_mt مشاهده تاپیک
    خب چیکارش کنم؟
    dr شما از نوع DialogResult هست و شما دارین اون رو با رشته مقایسه میکنید!

    بهتره اینطور بنویسید:

    if( MessageBox.Show("Do you want to save it?","Are you sure?",MessageBoxButtons.YesNoCancel)==DialogResul t.Yes)




    یا همون کدهای خودتون رو اینطور تغییر بدین:

    if(dr==DialogResult.Yes)
    richTextBox1.SaveFile(CurrentFileName);
    if(dr==DialogResult.No)
    richTextBox1.Clear();

  13. #13
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: dialog result در C#‎‎

    لطف کنید در تاپیکی جدا سوالتون رو به طور کامل با عنوان مناسب مطرح و پیگیری کنید

تاپیک های مشابه

  1. Activate Dialog events
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 31 شهریور 1390, 17:51 عصر
  2. مشكل با Dialog Result
    نوشته شده توسط crying sphere در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 11:25 صبح
  3. Open Dialog در دلفی 8 ایراد می گیره
    نوشته شده توسط aminadibi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1383, 11:10 صبح
  4. Add Printer Wizard Dialog
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آذر 1382, 06:18 صبح
  5. Common Dialog
    نوشته شده توسط vg6688 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 07 مهر 1382, 20:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •