نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد join در دیتابیس sql server 2008 r2

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    ایجاد join در دیتابیس sql server 2008 r2

    سلام بر دوستان.بنده روند کلی رو میگم هر کجا که اشتباه کردم ممنون میشم راهنمایی کنید. . ببینید ما یک دیتابیس داریم به اسم fajr ، این جدول دارای چندین جدول هستش. یکی از جدول ها nametbl هستش که id، نام ، نام خانوادگی و نام پدر ثبت نام کننده رو ذخیره می کنه. یک تیبل به نام numtbl داریم که id ،شماره تلفن ، همراه کاربر رو ذخیره میکنه. یک table هم به اسم maintbl داریم که برای ایجاد ارتباط بین تیبل هاست. این تیبل id, nameid ، numid داره که همشون از نوع int هستن. بعد id جدول nametbl به nameid متصله. id مربوط به numtbl به numid جدول maintbl وصل میشه. بعد برای کوئریش هم این کد رو نوشتم.

    private void searchbtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection objconnection = new SqlConnection("Data Source=localhost;Initial Catalog=fajr;Integrated Security=True");
    DataSet das = new DataSet();
    DataView objdataview = new DataView();
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    SqlDataReader re;



    if (searchtxt.Text == string.Empty)
    {
    MessageBox.Show("عبارت خود را وارد کنید.");
    }
    else
    {

    objconnection.Open();
    com.Connection = objconnection;
    com.CommandText = "Select name from dbo.nametbl " +
    "JOIN maintbl ON nametbl.nameid = maintbl.nameid " +
    "JOIN maintbl ON numtbl.numid = maintbl.numid " +
    "WHERE (name=@name)";
    com.Parameters.AddWithValue("@name", searchtxt.Text);
    re = com.ExecuteReader();
    if (re.Read())
    {
    Form1 a = new Form1();
    a.ShowDialog();
    this.Close();

    }
    else
    {
    MessageBox.Show("کاربر گرامی مقادیر را درست وارد نمایید");
    }
    }

    منتها خطا میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عکسش رو پایین میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,717

    نقل قول: ایجاد join در دیتابیس sql server 2008 r2

    سلام.
    وقتی میخواید 3 جدول رو با هم join کنید، ابتدا جدول اول و دوم رو join میکنید (تا اینجا درست نوشتی)، نتیجه این join شدن میشه یه جدول. حالا باید این جدول نتیجه رو با جدول سوم دوباره join کنی تا نتیجه نهایی بدست بیاد (اینجا رو اشتباه کردی و اومدی دوباره با maintbl که قبلا join شده، دوباره join کردی).
    اینطوری بنویس :
    com.CommandText = "Select name from  dbo.nametbl " + 
    "JOIN maintbl ON nametbl.nameid = maintbl.nameid " +
    "JOIN numtbl ON numtbl.numid = maintbl.numid " +"WHERE (name=@name)";

    یه سوال : این همه join کردی که فقط یه ستون رو نمایش بدی؟؟؟؟ (منظورم ستون name هست)

  3. #3

    نقل قول: ایجاد join در دیتابیس sql server 2008 r2

    نحوه طراحی بانکتون صحیح نیست
    نرمال سازی رو روی جداولتون اعمال نکردید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ایجاد join در دیتابیس sql server 2008 r2

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    یه سوال : این همه join کردی که فقط یه ستون رو نمایش بدی؟؟؟؟ (منظورم ستون name هست)
    سلام نه این رو برای تست نوشته بودم که ببینم چه جوریه که با مشکل مواجه شدم. 10 تا تیبل دارم که از هر کدومشون 2 تا 3 تا ستونش رو می خوام نمایش بدم.
    آخرین ویرایش به وسیله h.rezaee : یک شنبه 13 اسفند 1391 در 19:04 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ایجاد join در دیتابیس sql server 2008 r2

    نقل قول نوشته شده توسط majidrezaei2007 مشاهده تاپیک
    نحوه طراحی بانکتون صحیح نیست
    نرمال سازی رو روی جداولتون اعمال نکردید
    لطف می کنید بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. Backup و Attach کردن دیتابیس SQL Server 2008 در برنامه
    نوشته شده توسط AriaGlobal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 فروردین 1392, 00:08 صبح
  2. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 17:14 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 13:08 عصر
  4. سوال: ذخیره فایل در دیتابیس Sql Server 2008
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 اسفند 1389, 13:44 عصر
  5. نحوه اتصال gridview به دیتابیس SQL Server 2008
    نوشته شده توسط MoM.Mortazavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 00:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •