نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    سلام
    من میخوام موقعی که داده ها رو داخل دیتاگرید وارد میکنم همزمان وارد دیتاگرید دیگه بشه.
    خیلی جستجو کردم ولی پیدا نکردم. نمیدونم چرا این کد عمل نمیکنه
    private void dataGridView1_RowsAdded(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    dataGridView1.Rows.Add();
    dataGridView2.Rows[i].Cells[0].Value = dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value;
    dataGridView2.Rows[i].Cells[1].Value = dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value;
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    dataGridView1.Rows.Add();
    باید به 2 اد کنی نه به 1

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط pedram.11 مشاهده تاپیک
    dataGridView1.Rows.Add();
    باید به 2 اد کنی نه به 1
    تغییرش دادم نشد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    اگه ارور دارید بفرمائید
    با توجه به کدایی که توی رویداد RowsAdded نوشتی با هربار اضافه شدن رکورد جدید رکورد های گریدویوی 1 به دومی اضاف میشه؛ برای اینکه این مشکل پیش نیاد قبل از حلقه باید رکوردهای گریدویو2 رو پاک کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط pedram.11 مشاهده تاپیک
    اگه ارور دارید بفرمائید
    با توجه به کدایی که توی رویداد RowsAdded نوشتی با هربار اضافه شدن رکورد جدید رکورد های گریدویوی 1 به دومی اضاف میشه؛ برای اینکه این مشکل پیش نیاد قبل از حلقه باید رکوردهای گریدویو2 رو پاک کنی
    نه هیچ اروری نداره هیچ عملی انجام نمیده
    داخل گرید ویو 2هیچ رکوردی نیست که بخواد پاک بشه
    اینم برنامه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    رویداد رو معرفی نکرده بودی
    Dgw1ToDgw2.zip

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط pedram.11 مشاهده تاپیک
    رویداد رو معرفی نکرده بودی
    Dgw1ToDgw2.zip
    میشه یه کد دیگه بدید دقیقا کد ها رو کپی کردم

    تو کامپیوتر من عمل نمیکنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    تو کامپیوتر من عمل نمیکنه
    کلاسی که توی پروژه هست رو با Notepad هم میشه خوند.
    شما روی فرمتون دابل کلیک کنید تا وارد رویداد لود فرم بشید، کدهارو بصورت زیر بنویسید
            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.dataGridView1.RowsAdded += new System.Windows.Forms.DataGridViewRowsAddedEventHan dler(this.dataGridView1_RowsAdded);
    }

    private void dataGridView1_RowsAdded(object sender, DataGridViewRowsAddedEventArgs e)
    {
    dataGridView2.Rows.Clear();
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    dataGridView2.Rows.Add();
    dataGridView2.Rows[i].Cells[0].Value = dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value;
    dataGridView2.Rows[i].Cells[1].Value = dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value;
    }
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    یه سوال چجوری میشه داده های داخل یک تکسباکس رو به دیتاگرید اضافه کنم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    اگه فقط میخوای یه سلول از گریدویو رو از طریق تکست باکس تغیید بدی:
    dataGridView1[i,j].Value = textBox1.text;

    i شماره ستون و j شماره سطر هست

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    نه میخوام یکی یکی با دکمه داده رو وارد کنم. هر بار که دکمه رو میزنم یه سطر جدید ایجاد شه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    نه میخوام یکی یکی با دکمه داده رو وارد کنم. هر بار که دکمه رو میزنم یه سطر جدید ایجاد شه
                dataGridView1.Rows.Add();
    dataGridView1.Rows[dataGridView1.RowCount - 1].Cells[0].Value = textBox1.text;
    dataGridView1.Rows[dataGridView1.RowCount - 1].Cells[1].Value = textBox2.text;

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    نشد
    این کد یک سطر رو وارد میکنه بعد اطلاعات جدید رو روی قبلی میذاره

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    نشد
    این کد یک سطر رو وارد میکنه بعد اطلاعات جدید رو روی قبلی میذاره
    ببخشید، کد زیر کوتاه تر و کارآمد تر هست:
    dataGridView1.Rows.Add(textBox1.Text,textBox2.Text  );

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارسال دیتاگرید به دیتاگرید دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط pedram.11 مشاهده تاپیک
    ببخشید، کد زیر کوتاه تر و کارآمد تر هست:
    dataGridView1.Rows.Add(textBox1.Text,textBox2.Text  );
    ممنون درست شد.

تاپیک های مشابه

  1. ارسال مقادیر یک از سطر از دیتاگرید به فرم دیگر
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1391, 16:16 عصر
  2. آموزش: قرار دادن checkBox در دیتا گرید و ارسال اطلاعت به دیتاگرید دیگر
    نوشته شده توسط raziyehbazargan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1391, 14:08 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 10 مهر 1389, 04:04 صبح
  4. سوال: استفاده از اطلاعات دیتاگرید در فرم دیگر
    نوشته شده توسط niloofar norouzi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1388, 15:15 عصر
  5. انتقال اطلاعات دیتاگرید به دیتاگرید دیگر
    نوشته شده توسط arash ahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 19:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •