نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

  1. #1

    انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    سلام

    روی یک فرم چند تا TextBox دارم و میخوام وقتی روی دکمه ای کلیک شد محتوای TextBox ها داخل DataGridView در یک سطر ثبت بشه و اگر دوباره کلیک شد در یک سطر دیگه ؟

    بعد چطور میتونم اطلاعات موجود در DataGridView را با کلیک رو دکمه ای داخل بانک ذخیره کنم؟
    خواهشن کدش رو برام بنویسید

    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    سلام
    به شدت در این سایت در این مورد بحث شده و هم PDF موجوده و هم پروژه و سورس
    بهتر بود قبلش جستجو می کردید
    به هر حال :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    سلام
    تشکر به خاطر سورس کد :ولی این پروژه در دو حالت داده ها در بانک ذخیره می شود که این رو من نمیخام
    من میخام داده ها اول در دیتا گرید قرار بگیره و اگر دکمه ثبت را کلیک کردم اطلاعات دیتاگرید در بانک ذخیره بشه در غیر این صورت اطلاعات دیتا گرید در بانک ذخیره نشه

  4. #4
    کاربر جدید آواتار ايمان هاشمي
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    41
    پست
    16

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    من ميتونم مشكلتو حل كنم
    ميخواي ؟
    اين اي دي منه در ياهو مسنجر بيا تا بهت بگم
    iman_hashemi_iran

  5. #5

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط ايمان هاشمي مشاهده تاپیک
    من ميتونم مشكلتو حل كنم
    ميخواي ؟
    با درود
    این هم از اون دسته جوابها بود
    ميخواي ؟ یعنی چه
    اگر پاسخ سوالش را دارید بگویید تا اطلاف وقت نشود

  6. #6
    کاربر جدید آواتار ايمان هاشمي
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    41
    پست
    16

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    اي دي من در ياهو

    iman_hashemi_iran

  7. #7

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    درود کسی نیست به این سوال جواب بده

    برنامه نویسان سی شارپ کجایید؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    West Azarbaijan, Urmia
    پست
    71

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    یک راه استفاده از حلقه برای ورود سطر به سطر DataGridView در دیتا بیس هست.


    private void Save_DGV_ToDB()
    {
    try
    {
    con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = "کانکشن استرینگ"
    con.Open();

    string connString = "INSERT INTO table1(field1,field2,field3) values(@field1,@field2,@field3)";

    for (int row = 0; row < DataGridView1.Rows.Count; row++)
    {
    SqlCommand cmd1 = new SqlCommand(connString, con);
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@field1", DataGridView1.Rows[row].Cells[0].FormattedValue.ToString());
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@field2", DataGridView1.Rows[row].Cells[1].FormattedValue.ToString());
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@field3", DataGridView1.Rows[row].Cells[2].FormattedValue.ToString());
    cmd1.ExecuteNonQuery();
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("error in inserting" + ex.Message);
    }
    }



    راه حل دیگه استفاده از CommandBuilder هست


    private void SaveData(DataGridView dgv)
    {
    string connString="کانکشن استرینگ";
    using(SQLConnection conn = new SQLConnection(connString))
    {
    conn.Open();
    SQLDataAdapter da = new SQLDataAdapter("SELECT * FROM table1", connString);
    SQLCommandBuilder commandBuilder = new SQLCommandBuilder(da);
    DataTable dt = dgv.DataSource as DataTable;
    da.Update(dt);
    dt.AcceptChanges();
    }
    }


    خودم فرصت تست کردن کدها رو نداشتم بنابراین اگه مشکلی پیش اومد پیغام بدین.

    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    درود کد اول شما به بانک متصل شده و یکسری داده در تیبل درج کرده و در دیتا گرید نمایش میده


    اما من این رو نمیخام


    فرض کنیم یک فرم فاکتور خرید، در این فرم فاکتور چند تا تکست باکس داریم که بعد از کلیک بر روی یک تکست باکس یا دکمه اطلاعات تاکست باکسها در دیتا گرید ریخته شود و بعد اگر بر روی دکمه ای کلیک کردیم اطلاعات دیتا گرید در بانک ذخیره بشه اگر بر روی دکمه کلید نکردیم اطلاعات که در دیتا گرید هست در بانک ذخیره نشه کد های با لا اطلاعات را در بانک ذخیره در دیتا گرید نمایش میده که من این رو نمیخام

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    بفرمائید اینو تست کنید

    روش کار:
    بعد از اینکه دیتابیس رو به دیتاگریدویو متصل کردیم
    1-برای لود اطلاعات از دیتابیس از دستور زیر استفاده میکنیم که البته این کد اتوماتیک بعد از متصل کردن دیتابیس به دیتاگریدویو در رویداد لود فرم اضافه میشه
    this.table1TableAdapter.Fill(this.database1DataSet  .Table1);

    2- برای اضافه کردن اطلاعات جدید، یک سطر جدید از نوع جدول خودمون میسازیم و اطلاعات رو بهش اضاف میکنیم، سپس به دیتاتیبل اضافه میکنیم
    DataRow NewRow = this.database1DataSet.Table1.NewRow();
    NewRow["Field1"] = textBox1.Text;
    NewRow["Field2"] = textBox2.Text;
    this.database1DataSet.Table1.Rows.Add(NewRow);


    3-برای ذخیره اطلاعات هم کافیه آداپتر متصل شده رو به روش زیر آپدیت کنیم:
    OleDbCommandBuilder ocb = new OleDbCommandBuilder(this.table1TableAdapter.Adapte  r);
    this.table1TableAdapter.Adapter.InsertCommand = ocb.GetInsertCommand();
    this.table1TableAdapter.Adapter.Update(this.databa se1DataSet.Table1);


    پروژه هم آپ کردم امیدوارم کارتو راه بندازه
    dbTest.zip

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    با سلام

    اینه اون همون؟؟؟؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    درود به آقای پدرام

    اگه بخام سه تا تکست باکس را به همراه دیتا گرید آپدیت کنم چه کدی رو باید در قسمت آپدیت اضافه کم

    یک دنیا سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله ali2121 : دوشنبه 14 اسفند 1391 در 23:58 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    درود
    به هر تعداد که ستون دارید میتونید خط زیر رو اضاف کنید:
    NewRow["Column"] = textBox3.Text;

    Column همون اسم ستون هست

  14. #14

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    درود راستش فرم فاکتور خرید میباشد اطلاعات دیتاگرید به درستی آپدیت میشه ، اما وقتی اطلاعات تکست باکس ها به داخل دیتا گرید ریخته میشود حالا من یک تکست باکس دیگه دارم که مبلغ نقدی میباشد که وقتی در داخل تکسن باکس مبلغ نقدی را بعد از اینکه اطلاعات در دیتاگرید میباشد اضافه کردم مبلغ نقدی در بانک ذخیره نمیشه و جای اون خالی میباشد راستش نمیدونم مشکل کجاست اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    48

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط pedram.11 مشاهده تاپیک
    درود
    به هر تعداد که ستون دارید میتونید خط زیر رو اضاف کنید:
    NewRow["Column"] = textBox3.Text;

    Column همون اسم ستون هست
    سلام ببخشيد قسمت column شماره ستون است ؟؟؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط hamid59022 مشاهده تاپیک
    سلام ببخشيد قسمت column شماره ستون است ؟؟؟
    سلام.اگه داخل کوتیشن باشه میشه اسم ستون در غیر این صورت میشه شماره ستون که از صفر شروع میشه

تاپیک های مشابه

  1. انتقال اطلاعات ازcombobox به textbox
    نوشته شده توسط hanis29268 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 21:31 عصر
  2. سوال: انتقال اطلاعات از چند TextBox به یک DataGridView
    نوشته شده توسط arta.nasiri در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 20:08 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1388, 13:29 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 22:10 عصر
  5. سوال: انتقال اطلاعات از datagridview به textbox
    نوشته شده توسط student12 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 05:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •