نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    سلام
    چطور چند تا دستور خاص رو توی یه صف بذارم تا به ترتیب اجرا بشن؟
    یعنی تا اولی بطور کامل انجام نشده سراغ دومین دستور و عملیات نره!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    متوجه منظور سئوالت نشدم !

  3. #3

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    به نظرم بهتره همه ی دستوراتت رو تو یک Class بنویسی ، که موقع فراخوانی دقیقا همین کارا رو انجام میده یعنی همه ی دستور هارو به ترتیب انجام میده
    اگرم منظورت اینه که بیاد یه شرطی رو چک کنه هر دفعه ، اگه اون شرط انجام شد بره شرط بعدی میتونی مثلا یه همچین کاری کنی
                while (true)
    {
    if (i > 5)
    {
    i += 3;
    break;
    }
    }

    با این کار تا اولین شرط انجام بشه break میکنه بیرون و تا قبل این که انجام نشه هردفه میاد چک میکنه

  4. #4

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    دستورات به ترتیب نوشته شدن اجرا می شن و تا دستوری با موفقیت اجرا نشه سراغ دستور بعدی نمیره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    فرض کنید سه متد تعریف کردیم
    و پشت سرهم از آنها استفاده میکنیم
    متد1 را اجرا میکنیم و اجرا شدن آن تغییراتی را بدنبال داره
    حالا من میخام تا زمانیکه نتایج متد1 مشخص نشده باشه متد2 اجرا نشه

  6. #6

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    از ترد یا همون نخ استفاده کنید
    تو سایت جستجو کنید نمونه زیاد هست.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    همونطور که دوستمون ma.rad فرمودند اکه بصورت معمول هرچندتا متد رو فراخوانی کنید تا متدی تمام نشده متد بعدی اجرا نمیشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    از ترد یا همون نخ استفاده کنید
    تو سایت جستجو کنید نمونه زیاد هست.
    یعنی از ترد میشه برای این کار استفاده کرد؟
    اینطور که من گفتم؟

  9. #9

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    نقل قول نوشته شده توسط vahid2112 مشاهده تاپیک
    یعنی از ترد میشه برای این کار استفاده کرد؟
    اینطور که من گفتم؟
    نه دوست عزیز thread کاملا بر عکس اون چیزیه که شما میخواین
    thread هر 3 تا متد رو همزمان باهم انجام میده
    اگه شما مثلا اینجوری بنویسی کدتو
    test t=new test();
    t.f1();
    t.f2();
    t.f3();

    طبق این کد اول به طور کامل متد f1 و سپس به طور کامل متد f2 و سپس به طور کامل متد f3 انجام میشه

  10. #10

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    نه دوست عزیز thread کاملا بر عکس اون چیزیه که شما میخواین
    thread هر 3 تا متد رو همزمان باهم انجام میده
    اگه شما مثلا اینجوری بنویسی کدتو
    test t=new test();
    t.f1();
    t.f2();
    t.f3();

    طبق این کد اول به طور کامل متد f1 و سپس به طور کامل متد f2 و سپس به طور کامل متد f3 انجام میشه
    چی می گی؟!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    شما می تونید برای اجرای هر فرایند یه زمان تعریف کنید وبعد از اجرای کامل فرایند ، فرایند دوم اجرابشه و......

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    نه دوست عزیز thread کاملا بر عکس اون چیزیه که شما میخواین
    thread هر 3 تا متد رو همزمان باهم انجام میده
    اگه شما مثلا اینجوری بنویسی کدتو
    test t=new test();
    t.f1();
    t.f2();
    t.f3();

    طبق این کد اول به طور کامل متد f1 و سپس به طور کامل متد f2 و سپس به طور کامل متد f3 انجام میشه

    پس یعنی راهی نداره که بخوام تا یه شرط(نتایج حاصل از متد 1) صورت نگرفت متد اجرا نشه؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    چی می گی؟!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    شما می تونید برای اجرای هر فرایند یه زمان تعریف کنید وبعد از اجرای کامل فرایند ، فرایند دوم اجرابشه و......
    دقیقا مقصودم همینه که شما میگینن
    میشه یه پروژه "خیلی ساده"ی اینطوری بذارین؟

  13. #13

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    اگر امکان داره که فرایندها با مشکل روبرو میشه باید از try cach استفاده کنی
    در غیر این صورت فقط از ترد اسنفاده کنید

  14. #14

    نقل قول: چطور چندتادستور خاص رو توی یه صف بذارم تابه ترتیب اجرا بشن؟

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    چی می گی؟!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    شما می تونید برای اجرای هر فرایند یه زمان تعریف کنید وبعد از اجرای کامل فرایند ، فرایند دوم اجرابشه و......
    چه جالب. من نمیدونسم میشه همچین کاری کرد
    اگه یه نمونه کد بنویسید که توش این کارو واسمون انجام بده ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. چطور آخرین اطلاعات رو توی لیست باکس نشون بدم
    نوشته شده توسط Younestalebi در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1390, 19:45 عصر
  2. سوال: چطور از جدول کیوری توی فرم استفاده کرد
    نوشته شده توسط qhoqnose در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1388, 00:56 صبح
  3. سوال: چطور میشه Username فارسی توی dnn وارد کرد؟
    نوشته شده توسط mina.golpa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 15:41 عصر
  4. سوال: چطور آدرسهاي خاص را بدست آورم؟ مثل User Profile
    نوشته شده توسط Parham.D در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 آبان 1387, 10:30 صبح
  5. چطور می شه از توی برنامه فونت نصب کرد
    نوشته شده توسط master13111 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1385, 07:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •