نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کار با system io

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شهر هفت هزار ساله شوش
    پست
    79

    Question کار با system io

    اولا اینکه آقای مدیر سایت واسه چی تاپیک منو حذف می کنی
    اگه می خوای حذف کنی دلیلش رو هم تو پیام واسم بفرست که حداقل بدونم چرا
    درضمن من این بخش رو گشتم و جایی نبود واسه پرسش ها. پس مشکل تاپیک چیه که حذفش کردی (یه چیزی یاد گرفتید حالا)

    سوال من این بود که وقتی با این کد می خوام مثلا یه درایو رو بگردم

    string[] str = Directory.GetFiles(@"d:\", "*.txt", SearchOption.AllDirectories);

    وقتی که به فولدرهای سیستمی می رسه (مثل Recycle.bin) برنامه دچار باگ میشه و گیر میکنه

    حالا من باید چیکار کنم که دیگه این مشکل پیش نیاد؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: کار با system io

    نقل قول نوشته شده توسط amirrr3 مشاهده تاپیک
    اولا اینکه آقای مدیر سایت واسه چی تاپیک منو حذف می کنی
    اگه می خوای حذف کنی دلیلش رو هم تو پیام واسم بفرست که حداقل بدونم چرا
    درضمن من این بخش رو گشتم و جایی نبود واسه پرسش ها. پس مشکل تاپیک چیه که حذفش کردی (یه چیزی یاد گرفتید حالا)

    سوال من این بود که وقتی با این کد می خوام مثلا یه درایو رو بگردم


    با درود



    string[] str = Directory.GetFiles(@"d:\", "*.txt", SearchOption.AllDirectories);

    وقتی که به فولدرهای سیستمی می رسه (مثل Recycle.bin) برنامه دچار باگ میشه و گیر میکنه

    حالا من باید چیکار کنم که دیگه این مشکل پیش نیاد؟؟؟؟







    هدف مدیران تالار سعی در بهبود سایت و راحتی کاربران این تالار را دارند پس قصد و نیتی در کار نیست و یا با یک شخص مجازی دشمنی ندارند بارها شده هست پستهای مرا هم پاک کرده اند بعد خودم متوجه شده ام که اشتباه از من بوده و مطابق با قوانین تالار پیش نرفته ام
    مطمعن باشید اینار هم پست شما را دلیت خواهند کرد چراکه سرفصل سوالتان با نوع ومتن سوالتان تفاوت دارد
    اما پاسخ سوالتان
    این کد شما
    d:\", "*.txt"

    هرگز Recycle.bin را سرچ نخواهد کرد


    این یک نمونه





    Directory.GetFiles(path, "*.*", *.Bin",*.Txt",SearchOption.AllDirectories)

    .Where(f => set.Contains(

    new FileInfo(f).Extension,

    StringComparer.OrdinalIgnoreCase));



  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شهر هفت هزار ساله شوش
    پست
    79

    نقل قول: کار با system io

    آقا مرسی
    ولی این کدی که شما نوشتی ، جز خط اولش بقیش رو نفهمیدم
    میشه یه توضیحی بدید لطفا (تا قبل از اینکه این تاپیک دیلیت بشه، آخه من زیاد وقت ندارم)

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کار با system io

    با سلام.
    اول اینکه عنوانی که انتخاب کردید فقط به System.IO اشاره می کند در حالی که System.IO بخشی از .net است که خود شامل اجزا و کلاسهای مختلف و مباحث گوناگون است. عنوان شما باید گویای مشکل و یا موضوع مورد بحث تاپیک باشد و از طرفی آنقدر کلی نباشد که موارد گوناگون خارج از بحث تاپیک را هم تحت پوشش قرار دهد، فکر می کنم در غیر این صورت عنوان "مشکل در برنامه C#‎‎" عنوان مناسبی برای اکثر تاپیکها بود که جز سردرگمی نتیجه ای نداشت.

    می توانید در یک حلقه تک تک پوشه های اصلی را گرفته و فقط پوشه هایی که سیستمی نیستند را جستجو کنید:

    List<string> files=new List<string>();
    string path="e:";
    foreach (string folder in Directory.GetDirectories(path))
    {
    //if you want to get no error uncomment this line to skip system directories.
    // if((new DirectoryInfo(folder)).Attributes.HasFlag(FileAttr ibutes.System))
    // continue;
    try
    {
    files.AddRange(Directory.GetFiles(folder, "*", SearchOption.AllDirectories));
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("access to path " + folder + " is not allowed!", "error",MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    files.AddRange(Directory.GetFiles(path));
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5

    نقل قول: کار با system io

    از try استفاده کن
    بی دردسر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش کار با System.IO
    نوشته شده توسط ali190 در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1393, 11:30 صبح
  2. آموزش: آموزش کار با System.IO
    نوشته شده توسط ali190 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 فروردین 1391, 17:05 عصر
  3. سوال: کار با system.managment
    نوشته شده توسط MAZAHER70 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 00:55 صبح
  4. آموزش: مبتدی: کار با System.Data.SqlClient - VB
    نوشته شده توسط rajabpour در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 01:15 صبح
  5. سوال: نحوه ی کار کد system
    نوشته شده توسط star462 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1387, 00:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •