نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در حذف فایل

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    مشکل در حذف فایل

    با سلام
    من کد زیر رو نوشتم تا یک فایل رو حذف کنه ولی خطا میده

    string address = "";
    string name = "";
    string path = "";
    string fs = "";
    SqlCommand com = new SqlCommand("insert into tbldeletefile (code,name,address,size) values ('" + DateTime.Now + "','" + name + "','" + address + "','" + fs + "')", con);
    if (MessageBox.Show("آیا می خواهید این فایل را حذف کنید؟", "حذف", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    address = dg.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString();
    System.IO.FileInfo fi = new System.IO.FileInfo(address);
    name = fi.Name;
    path = fi.FullName;
    fs = filesize(Convert.ToInt32(fi.Length));
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    System.IO.File.Delete(address);
    dg.Rows.RemoveAt(this.dg.SelectedRows[0].Index);
    }

    خطای برنامه در خط 16 هست
    متن خطا
    Access to the path 'E:\Amin\Into the Blue 2 - The Reef (2009)\2 (3).mpg' is denied.
    ممنون میشم کسی کمک کنه
    آخرین ویرایش به وسیله mehran788 : دوشنبه 14 اسفند 1391 در 07:08 صبح دلیل: مشخص کردن خط خطا

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل در حذف فایل

    سلام.
    شما دسترسی لازم را برای حذف فایل ندارید.
    مطمئن شوید که فایل مورد نظر در برنامه باز نیست و برنامه را به صورت admin اجرا می کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: مشکل در حذف فایل

    فایل که باز نیست ولی از کجا بدونم که به صورت ادمین اجرا هست یا نه.چون من کاملا با یوزر ادمین دارم کار میکنم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: مشکل در حذف فایل

    دوستان کسی نمی دونه چیکار باید بکنم تا ویندوز اجازه پاک کردن فایل رو به برنامه بده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: مشکل در حذف فایل

    شاید فایل رید آنلی هست

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: مشکل در حذف فایل

    نقل قول نوشته شده توسط Alireza.imani مشاهده تاپیک
    شاید فایل رید آنلی هست
    نه همچین چیزی نیست ولی بازم ایراد میده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در حذف فایل ها در دات نت
    نوشته شده توسط moferferi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 مهر 1391, 12:37 عصر
  2. سوال: مشکل با حذف فایل index.html ابتدایی
    نوشته شده توسط zeos_man در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1391, 11:07 صبح
  3. سوال: مشکل در حذف فایل در گرید
    نوشته شده توسط behnet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 18 فروردین 1389, 21:17 عصر
  4. سوال: مشکل در حذف فایل
    نوشته شده توسط vhossein در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1388, 22:54 عصر
  5. مشکل در حذف فایل
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 07:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •