نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: لودفرم در یک طرف دسکتاب

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    Lightbulb لودفرم در یک طرف دسکتاب

    با سلام
    دوستان عزیز من یک فرم دارم که می خوام وقتی اجرا میشه سمت راست دسکتاب ویندوز باز بشه مثل داک شدن پنل در یک سمت فرم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: لودفرم در یک طرف دسکتاب

    نقل قول نوشته شده توسط merfi1 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان عزیز من یک فرم دارم که می خوام وقتی اجرا میشه سمت راست دسکتاب ویندوز باز بشه مثل داک شدن پنل در یک سمت فرم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
    رجوع شود به :
    مخفی کردن فرم در گوشه های دسکتاپ

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    نقل قول: لودفرم در یک طرف دسکتاب

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    دوست عزیز نمی خوام مخفی بشه فقط می خوام در سمت راست دسکتاب باز بشه راه حل دیگری هست؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: لودفرم در یک طرف دسکتاب

    نقل قول نوشته شده توسط merfi1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز نمی خوام مخفی بشه فقط می خوام در سمت راست دسکتاب باز بشه راه حل دیگری هست؟
    توی formload اینو بنویسید. ریزولیشن سیستم رو 768*1024 فرض کردم.(البته اگه منظورتون همین باشه):
    this.Width = 256;
    this.Height = 724;
    this.Location = new Point(768, 0);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    نقل قول: لودفرم در یک طرف دسکتاب

    این هم میشه:

    this.Top = 0;
    this.Left =(int)System.Windows.SystemParameters.VirtualScree nWidth - 125;

    عدد 125 توی خط دوم فاصله پنجره از سمت راست رو مشخص میکنه.
    این کد با هر رزولیشنی دقیق میزان میشه.
    البته اگه از ویندوز فرم استفاده می کنید باید اسمبلی PresentationFramework رو به رفرنس هات اضافه کنی
    آخرین ویرایش به وسیله kingtak : شنبه 19 اسفند 1391 در 13:34 عصر

  6. #6

    نقل قول: لودفرم در یک طرف دسکتاب

    سلام
    فقط یه مشکل
    در ویندوز ۷ یا ۸ وقتی روی دکمه show desktop کنار تسکبار کلیک میکنیم فرم میره پایین
    میشه کاری کرد که فرم پایین نره؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    نقل قول: لودفرم در یک طرف دسکتاب

    نقل قول نوشته شده توسط kingtak مشاهده تاپیک
    این هم میشه:

    this.Top = 0;
    this.Left =(int)System.Windows.SystemParameters.VirtualScree nWidth - 125;

    عدد 125 توی خط دوم فاصله پنجره از سمت راست رو مشخص میکنه.
    این کد با هر رزولیشنی دقیق میزان میشه.
    البته اگه از ویندوز فرم استفاده می کنید باید اسمبلی PresentationFramework رو به رفرنس هات اضافه کنی
    دوست عزیز مرسی همینه ولی این اسمبلی رو از کجا باید اضافه کنم؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: لودفرم در یک طرف دسکتاب

    نقل قول نوشته شده توسط negar.rafie مشاهده تاپیک
    سلام
    فقط یه مشکل
    در ویندوز ۷ یا ۸ وقتی روی دکمه show desktop کنار تسکبار کلیک میکنیم فرم میره پایین
    میشه کاری کرد که فرم پایین نره؟
    کلا اگه TopMost=true باشه فرم با دکمه ی Show Desktop هم نمیاد پائین

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    نقل قول: لودفرم در یک طرف دسکتاب

    نقل قول نوشته شده توسط merfi1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مرسی همینه ولی این اسمبلی رو از کجا باید اضافه کنم؟
    توی Solution Explorer روی رفرنسها کلیک راست کن و add Refrense رو انتخاب کن و از پنجره باز شده روی تب .Net برو و رفرنسی که گفتم رو انتخاب کن و Ok رو بزن

  10. #10

    نقل قول: لودفرم در یک طرف دسکتاب

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    کلا اگه TopMost=true باشه فرم با دکمه ی Show Desktop هم نمیاد پائین
    نه دوست من با این نمیشه این کار را کرد من خیلی دنباله این موضوع هستم لطفا کمک کنید
    توی این تاپیک هم بحث شده

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: لودفرم در یک طرف دسکتاب

    نقل قول نوشته شده توسط negar.rafie مشاهده تاپیک
    نه دوست من با این نمیشه این کار را کرد من خیلی دنباله این موضوع هستم لطفا کمک کنید
    توی این تاپیک هم بحث شده
    راه حلش ساده است.
    خاصیت MinimizeBox رو false و گزینه Top Most رو هم True کنید.
    موفق باشید.

  12. #12

    نقل قول: لودفرم در یک طرف دسکتاب

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    راه حلش ساده است.
    خاصیت MinimizeBox رو false و گزینه Top Most رو هم True کنید.
    موفق باشید.
    ممنون ولی عنوان تاپیک را دقت کنید
    قرار گرفتن یک فرم به صورت ثابت روی دسکتاپ ( نه روی همه برنامه ها )
    اگر این کار را کنیم روی همه برنامه ها قرار میگیره

تاپیک های مشابه

  1. ارسال ایمیل از طرف شما بدون اجازه !!!؟؟؟
    نوشته شده توسط adnan در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 30
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1385, 16:53 عصر
  2. اجازه اف تی پی از طرف ISP هاست؟
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1384, 10:43 صبح
  3. مسدود کردن *** از طرف مخابرات
    نوشته شده توسط SRG در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1383, 09:09 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 21:06 عصر
  5. تبدیل تاریخ میلادی به شمسی (از طرف یک تازه وارد)
    نوشته شده توسط farshad_r در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1382, 21:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •