نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه دسترسی به فیلد های یم استراکچر

  1. #1

    نحوه دسترسی به فیلد های یم استراکچر

    من یک استراکچر تعریف کرده ام که 4 تا فیلد داخل آن تعریف کرده ام
    حال یک ارایه از نوع آن استاکچر تعریف کرده ام چگونه میتوانم به فیلد های آن استراکچر مقدار بدهم؟؟؟؟
    چگونه میتوانم به یک فیلد خاص از ان ارایه از استراکچر دسترسی پیدا کنم؟
    چگونه میتوانم تمام داده های یک فیلد از آن استاکچر را که به صورت ارایه تعریف کرده ام چاپ کنم؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه دسترسی به فیلد های یم استراکچر

    یکی راهنمایی کنه

  3. #3

    نقل قول: نحوه دسترسی به فیلد های یم استراکچر

    چطوری دسترسی پیدا کنم؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه دسترسی به فیلد های یم استراکچر

    با اندیس میتوید به هر کدوم از استراکت ها دسترسی داشته باشید. با نقطه (.) هم به فیلد هر استراکت. مقداردهی و خوندن مقدار هم که کاری نداره:

    struct strc
    {
    internal int a;
    internal int b;
    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    strc[] arrStrc = new strc[2];

    arrStrc[0].a = 1;
    arrStrc[0].b = 11;
    arrStrc[1].a = 2;
    arrStrc[1].b = 22;

    MessageBox.Show("Index: 0 a: " + arrStrc[0].a + " " + "b: " + arrStrc[0].b);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لطفا راهنمایی کنید-نحوه دسترسی به فیلد های جدول با استفاده از linq to sql
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 بهمن 1389, 00:33 صبح
  2. نحوه دسترسی به فیلد های جدول با استفاده از linq to sql
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 بهمن 1389, 14:33 عصر
  3. نحوه دسترسی به کنترل های موجود در فایل گزارش .rdlc
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 بهمن 1386, 10:39 صبح
  4. راهنمایی در مورد نحوه ذخیره سازی فیلد های بانک در یک dll
    نوشته شده توسط mskm100 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 30 آذر 1386, 11:05 صبح
  5. دسترسی به فیلد های اکسس از طریق vb
    نوشته شده توسط khomar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 20
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 23:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •