نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش اعداد پنج رقمی متقارن

  1. #1

    نمایش اعداد پنج رقمی متقارن

    سلام
    من میخوام با زبان سی شارپ برنامه ای بنویسم که اعداد پنج رقمی متقارن را نمایش دهد
    مثلا11111-11211-43134

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: نمایش اعداد پنج رقمی متقارن

    با سلام.
    یک حلقه داشته باشید از کوچکترین عدد پنج رقمی (10000) تا بزرگترین آن. شمارنده حلقه را به رشته تبدیل کنید و برعکس کنید و با خودش مقایسه کنید در صورت برابر بودن، همان عددی است که شما می خواهید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: نمایش اعداد پنج رقمی متقارن

    بله آقای M.safa درست میگن البته راه دیگه ای هم هست
    این چیزیه که آقای M.safa میگن
                for (int i = 10000; i <= 99999; i++)
    {
    string s1 = i.ToString(), s2 = "";
    for (int j = s1.Length - 1; j >= 0; j--)
    s2 += s1[j];
    if (s2 == i.ToString())
    textBox1.Text += i.ToString() + "\t";
    }

    و اینم یه راه دیگه
                for (int i = 10000; i <= 99999; i++)
    {
    int a = 0;
    for (int j = i; j > 0; )
    {
    a += j % 10;
    j /= 10;
    if (j > 0)
    a *= 10;
    }
    if (a == i)
    textBox1.Text += i + "\t";
    }

    هر دوتا راه درسته

  4. #4

    نقل قول: نمایش اعداد پنج رقمی متقارن

    نقل قول نوشته شده توسط shahram176 مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام با زبان سی شارپ برنامه ای بنویسم که اعداد پنج رقمی متقارن را نمایش دهد
    مثلا11111-11211-43134
    یک کنترل ListBox به نام listBox1 روی فرم قرار دهید :

    listBox1.BeginUpdate();
    for (int i = 100; i <= 999; i++)
    listBox1.Items.Add(i * 100 + i / 100 + ((i / 10) % 10) * 10);
    listBox1.EndUpdate();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: نمایش اعداد پنج رقمی متقارن

    نقل قول نوشته شده توسط shahram176 مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام با زبان سی شارپ برنامه ای بنویسم که اعداد پنج رقمی متقارن را نمایش دهد
    مثلا11111-11211-43134
    شما با دستم هم بکشی قبول هست! مشکل شما برنامه نویسی نیست، شما الگوریتمشو بلد نیستید!

  6. #6

    نقل قول: نمایش اعداد پنج رقمی متقارن

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    شما با دستم هم بکشی قبول هست! مشکل شما برنامه نویسی نیست، شما الگوریتمشو بلد نیستید!
    این چه حرفیه میزنی؟؟!!! خب ما هم اومدیم اینجا که اگه راهنمایی میخواست چه درباره ی الگوریتم چه هر چیز دیگه ما راهنماییشون کنیم
    یه جوری صحبت مکنی انگار خودت کل برنامه نویسی رو فولی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: نمایش اعداد پنج رقمی متقارن

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    این چه حرفیه میزنی؟؟!!! خب ما هم اومدیم اینجا که اگه راهنمایی میخواست چه درباره ی الگوریتم چه هر چیز دیگه ما راهنماییشون کنیم
    یه جوری صحبت مکنی انگار خودت کل برنامه نویسی رو فولی
    شما ۴ خط برنامه می نوشتی می گفتی من اینجاش مشکل دارم، این کار را هم نکردی، می خواهید یک نفر کل برنامه را برای شما بنویسه بعدش شما کپی کنید.

  8. #8

    نقل قول: نمایش اعداد پنج رقمی متقارن

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    شما ۴ خط برنامه می نوشتی می گفتی من اینجاش مشکل دارم، این کار را هم نکردی، می خواهید یک نفر کل برنامه را برای شما بنویسه بعدش شما کپی کنید.
    عزیز من چرا با من دعوا میکنی مگه من این سوالو پرسیدم؟؟!!! منم یکی از کسایی هستم که اومدم جواب بدم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش اعداد در فرمت پنج رقمی
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 17:24 عصر
  2. نمایش اعداد بصورت فارسی
    نوشته شده توسط habdolah در بخش Foxpro
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 13:21 عصر
  3. نمایش اعداد به صورت فارسی درFastReport
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1382, 09:23 صبح
  4. نمایش اعداد به حروف
    نوشته شده توسط b_mohammadpoor در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 شهریور 1382, 15:55 عصر
  5. نمایش اعداد به حروف
    نوشته شده توسط b_mohammadpoor در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مرداد 1382, 20:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •