نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پوسته در برنامه

  1. #1

    پوسته در برنامه

    سلام دوستان من یک برنامه نوشتم و نیاز به پوسته زیبا برای برنامه دارم

    بهترین راه برای اضافه کردن پوسته به برنامه چیه بعد از اتمام برنامه ؟

  2. #2

    نقل قول: پوسته در برنامه

    اگه منظورتون از پوسته همون back ground برای فرم هستش با این کد میتونین
             this.BackgroundImage = Image.FromFile(@"C:\MyFolder\MyPicture.jpg");
    this.BackgroundImageLayout = ImageLayout.Zoom;

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: پوسته در برنامه

    این موضوع قبلا بارها مطرح شده ؛ اگه واژه skin رو توی بخش C#‎ و VB.NET سرچ کنید زودتر به نتیجه میرسید...
    همچنین می تونید کامپوننت IrisSkin برای دات نت رو سرچ کنید...


    موفق باشید/

  4. #4

    نقل قول: پوسته در برنامه

    دوستان ممنون از پاسختون

    منظورم همون Skin هست نه Background

    میخوام کل skin برنامه عوض شه و برنامه زیبا باشه

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: تغییر پوسته فرمهای برنامه برای net4
    نوشته شده توسط Soltanisoft در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1391, 08:38 صبح
  2. سوال: style پوسته فرم برنامه
    نوشته شده توسط ma.rad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 19:40 عصر
  3. سوال: راهنمایی درتغییر پوسته برنامه های ویندوزی
    نوشته شده توسط kalali در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1388, 19:16 عصر
  4. سوال: چگونه از پوسته آفیس 2007 در برنامه استفاده کرد
    نوشته شده توسط Hossenbor در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1388, 09:42 صبح
  5. سوال: چگونه می توان برنامه را با پوسته ویندوز وستا یا آفیس 2007 درست کرد
    نوشته شده توسط عقاب سیاه در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 12 اسفند 1387, 08:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •