نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: صدا زدن داینامیک یک موی کلیپ

  1. #1

    Question صدا زدن داینامیک یک موی کلیپ

    اعرض سلام .یه سوال
    تو اکشن 3 چطور میتونم به یکی از شی هایی که به صورت داینامیک با حلقه for ساختم دسترسی داشته باشم ویکی از خصوصیاتش رو تغییر بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: صدا زدن داینامیک یک موی کلیپ

    سلام

    شما می تونید همونطور که توی حلقه for مویی کلیپ تولید می کنید برای هرکدوم اسم تعیین کنید . با اسمشون اونا رو تغییر بدید

    mc.name = "name_mc" + i;

  3. #3

    نقل قول: صدا زدن داینامیک یک موی کلیپ

    amirhossein.h عزیز سلام
    میدونم میشه بهش اسم داد ولی مثلا میخوای موقعیت x یکی از اونارو بیرون حلقه تغییر بدی .حالا چی؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: صدا زدن داینامیک یک موی کلیپ

    امیدوارم منظورت همین باشه. برات یه نمونه گذاشتم اگه بازم منظورت این نبود بگو...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: صدا زدن داینامیک یک موی کلیپ

    ممنون دوست عزیز مشکل حل شد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار BOB
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    http://www.mshams.ir
    پست
    450

    نقل قول: صدا زدن داینامیک یک موی کلیپ

    مثال:

    for (var i:int=0; i<10; i++){
    with (new BtnShape()) {
    x = 0;
    y = 58 * i;
    name = "btn" + i.toString();
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. صدا زدن یک کلاس به طور داینامیک
    نوشته شده توسط zamanphp در بخش MooTools
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 08:58 صبح
  2. صدا زدن توابع scriptدر کدهای ASP
    نوشته شده توسط jannati در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 فروردین 1383, 07:22 صبح
  3. صدا زدن توابع bool
    نوشته شده توسط برنامه نویس جوان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1383, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •