نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: محدودیت برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,079

    محدودیت برنامه

    برنامه حسابداری با ثبت 10 سند یک فرم باز میشه : لطفا"نسخه اصلی رو سفارش دهید

    1-آیا این کد در بانک اطلاعاتی نوشته میشود
    2-کد این محدودیت چگونه است؟آیا باید جدول خاصی از بانک اطلاعاتی رو در نظر گرفت
    تاپیک تکراریست ولی به نتیجه نرسیدم با تشکر از سروران گرامی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: محدودیت برنامه

    دوست عزیز خیلی ساده اس داره با یه دستور مقادیر بانک رو تو یه دیتا تیبل میریزه وبررسی میکنه که اگه تعداد سطرهاش 10 بود ببینه که آیا برنامه ریجستر شده یا نه و اگر نبود کد های دلخواهش رو اجرا میکنه که اینجا : لطفا"نسخه اصلی رو سفارش دهید" هستش
    1- خیر
    2- میشه از جدول استفاده کرد که همین ده ردیف رو داخلش ذحیره میکنه و لی درکل دلخواهه(ولی از جدولی استفاده میشه که برنامه مقادیر اصلیش رو تو اون ذخیره میکنه)
    3- کدش هم ساده اس ولی شما حرکت کن اساتید اینجا راهنمایی میکنن
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,079

    نقل قول: محدودیت برنامه

    محدودیت تعداد ردیفها چگونه است . کد سی شارپ

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: محدودیت برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    محدودیت تعداد ردیفها چگونه است . کد سی شارپ
    باید روی دکمه ثبت مجدودیت بزارید
    ابتدا فیلدهای موجود در بانک رو شمارش می کنید و اگر مثلا کوچکتر از 10 بود ثبت می کنه در غیر این صورت پیام میده و دیگه ثبت نمیکنه مثلا :
    if (dt.Rows.Count < 10)
    {
    // دستور add
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("شما بیشتر از 10 رکررد نمی توانید ذخیره کنید");
    }

    تصحیح شد
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : جمعه 18 اسفند 1391 در 20:36 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,079

    نقل قول: محدودیت برنامه

    ممنون اقای افشاری یک نمونه ساده بگذاری ممنون میشم

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: محدودیت برنامه

    سلام
    بفرمائید:
    بیشتر از 10 تا ذخیره نمیکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: محدودیت برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    ممنون اقای افشاری یک نمونه ساده بگذاری ممنون میشم
    ببخشيد يه سوال؟
    الآن شما برنامه رو ساختيد و فقط واسه قفلش مونديد ! يا اينكه ميخوايد بسازيد و اول فكر قفلش هستيد!!!!
    آخه جوري كه آقاي دانيل الگوريتمشو نوشت ديگه به نمونه احتياج نبود اگر قبلا برنامه اي نوشته بوديد!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: محدودیت برنامه

    ابتدا فیلدهای موجود در بانک رو شمارش می کنید و اگر مثلا بزرگتر مساوی 10 بود پیام میده و دیگه ثبت نمیکنه مثلا :
    سلام
    آقا دانیال شرمنده ها ولی وقتی شما کد رو تصحیح کردین متن رو هم تصحیح کنید

    بزرگتر مساوی رو با کوچکتر از 10 تغییر بدید بهتر میشه

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. محدودیت دسترسی کاربران در برنامه access2007
    نوشته شده توسط adel2007 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 14:02 عصر
  2. محدودیت دسترسی کاربران در برنامه access
    نوشته شده توسط adel2007 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 دی 1386, 18:15 عصر
  3. گذاشتن محدودیت واسه برنامه
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 44
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 21:18 عصر
  4. محدودیت دسترسی در SQL بدون تغییر در برنامه
    نوشته شده توسط mamizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1384, 19:10 عصر
  5. Datediff و برنامه با محدودیت نصب و backUp
    نوشته شده توسط مطهر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آبان 1382, 06:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •