نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: درخواست راهنمایی در مورد select یک سطر gridview بوسیله radiobutton

  1. #1

    Smile درخواست راهنمایی در مورد select یک سطر gridview بوسیله radiobutton

    سلام :

    دوستان یک فرم طراحی کردم که ردیف اول یک radiobutton به نام "rdbedit2" قرار دادم . دو مشکل دارم :

    اول اینکه میخوام وقتی روی radiobutton هر سطر کیلیک شد او سطر گرید ویو select شه

    دوم اینکه فقط یک radiobutton بتونه انتخاب شه با هر کلیک

    این دستورای selectindex رو که در تاپیکای مختلف هست خوندم ، اما هر چی باهاش سرو کله زدم نتونستم کاری از پیش ببرم ، در ضمن با selecte خود گرید ویو کار میکنه ، اما می خوام به وسیله یک radiobutton امکان select رو ایجاد کنم

    اون قسمتای اصل کاریش هم به این شرحه :


    private void GridView1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:RadioButton ID="rdbedit2" runat="server" onclick="GridView1_SelectedIndexChanged" />
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;

    using System.Data.SqlClient;
    using System.Data;
    using System.Configuration;
    using System.Web.Security;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
    using System.Web.UI.HtmlControls;

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی در مورد select یک سطر gridview بوسیله radiobutton

    این پست رو کسی از اساتید مشاهده ننموده ؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار simorgh-hossein
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    همه جاي ايران سراي من است
    پست
    203

    نقل قول: درخواست راهنمایی در مورد select یک سطر gridview بوسیله radiobutton

    دوست عزیز بهتر نبود کدهاتو داخل تگ ها می نوشتی تا دوستان بتونن راحت راهنماییت کنن ؟

  4. #4

    نقل قول: درخواست راهنمایی در مورد select یک سطر gridview بوسیله radiobutton

    اول اینکه: SelectedIndexChanged دستور نیست، یه رویداده
    دوم اینکه: کدی که گذاشتی اصلا نمیشه بهش گفت کد. فقط کد تعاریف هست و اصلا برنامه نویسی داخلش انجام نشده.
    دوست خوب من، شما اول کار با گرید ویوی استاندارد رو یاد بگیر بعد بیا سراغ تغییراتی که در ذهن داری.

  5. #5

    نقل قول: درخواست راهنمایی در مورد select یک سطر gridview بوسیله radiobutton

    نقل قول نوشته شده توسط simorgh-hossein مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بهتر نبود کدهاتو داخل تگ ها می نوشتی تا دوستان بتونن راحت راهنماییت کنن ؟
    بنده تازه کارم . معذرت می خوام

  6. #6

    نقل قول: درخواست راهنمایی در مورد select یک سطر gridview بوسیله radiobutton

    نقل قول نوشته شده توسط mRizvandi مشاهده تاپیک
    اول اینکه: SelectedIndexChanged دستور نیست، یه رویداده
    دوم اینکه: کدی که گذاشتی اصلا نمیشه بهش گفت کد. فقط کد تعاریف هست و اصلا برنامه نویسی داخلش انجام نشده.
    دوست خوب من، شما اول کار با گرید ویوی استاندارد رو یاد بگیر بعد بیا سراغ تغییراتی که در ذهن داری.
    سپاس گذارم ، اگه امکان داره بفرمائید تو کدوم تاپیک در این مورد آموزش داده شده ؟

  7. #7

    نقل قول: درخواست راهنمایی در مورد select یک سطر gridview بوسیله radiobutton

    خواهش می کنم دوست من
    همه از یه جایی باید شروع کنیم.
    ولی از نقطه درستی باید شروع کرد.
    این تایپیکها رو ببینید:
    https://barnamenevis.org/search.php?searchid=1777553

    سایت MSDN بزرگترین مرجع برای برنامه نویسان هست. یا سایت ASP.NET ، اگر می تونی از اونها هم استفاده کن

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی در مورد یادگیری
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1383, 15:22 عصر
  2. درخواست راهنمایی در مورد دستور like در بانکهای sql server
    نوشته شده توسط spenans در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1383, 04:27 صبح
  3. درخواست راهنمایی در مورد Squid
    نوشته شده توسط SRG در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1383, 08:50 صبح
  4. درخواست راهنمایی در مورد مبدل VB6 به #C
    نوشته شده توسط احد در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 12:34 عصر
  5. درخواست راهنمایی در مورد refresh
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1382, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •