نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: رنگی کردن قسمتی از متن

  1. #1

    Unhappy رنگی کردن قسمتی از متن

    سلام دوستان.
    شاید در نگاه اول به عنوان فکر کنید که چه سوال مسخره و ساده ای رو پرسیدم ، ولی این طور نیست.

    شما در قسمت کد نویسی در VS مثلا اگر عبارت dim رو تایپ کنید به صورت Dim در می آید ؛ یعنی هم حرف d بزرگ می شود و هم رنگ عبارت Dim به آبی تغییر می کند.

    حالا اگر بخواهم این قابلیت رو در یه RichBox یا TextBox اعمال کنم ؛ باید چه کار کنم.

    لطفا راهنمایی کنید.

    .....:::: باتشکر ::::.....

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: رنگی کردن قسمتی از متن

    سلام . کد زیر که گذاشتم یه نمونه سادس که میتونی با توجه به کاری که میخوای اینجام بدی تغییرش بدی:
            RichTextBox1.SelectionColor = Color.Red
    RichTextBox1.SelectedText = "Hello "
    RichTextBox1.SelectionColor = Color.Green
    RichTextBox1.SelectedText = "World"


    **موفق باشید**

  3. #3

    نقل قول: رنگی کردن قسمتی از متن

    sh.dehnavi جان ؛ خودم این رو بلد هستم.
    لطفا جواب خود سوال رو بدید.

  4. #4

    نقل قول: رنگی کردن قسمتی از متن

    کسی نبود؟؟

  5. #5

    نقل قول: رنگی کردن قسمتی از متن

    کسی نیست جواب مارو بده!!؟؟

  6. #6

    نقل قول: رنگی کردن قسمتی از متن

    سلام
    خب شما میتونی یک کاری کنی. آرایه ای از کلمات کلیدی مورد نظرت ایجاد کن. بعد با تایپ هر حرف در rtb مقادیر رو چک کن اگه وجود داشت عملیات مورد نظرت رو انجام بده.
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: رنگی کردن قسمتی از متن

    سلام
    منم همین مشکلو دارم
    اینطور که شما میگی نمیشه که مثلا در عبارت In the name of God مثلا میخوام God رو رنگشو عوض کنم این کاری که شما میگی همشو عوض میکنه.
    اگه میشه کاملتر توضیح بده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: رنگی کردن قسمتی از متن

    سلام
    من این راه به ذهنم رسید اما تستش نکردم
    همونطور که دوستمونم گفتن شما تمام کلمات مد نظرتون را در قالب یک فایل تکس کنار سورس برنامه ذخیره کنید مثلا اینجوری
    God=White
    بعد بعد از هربار space زدن توسط کاربر (یعنی تایپ یک کلمه) داخل فایل سرچ کنید که ایا کلمه مورد نظر هست یا خیر
    اگر بود کل اون خط را بخونید و رنگ کلمه را برابر با string ی قرار بدید که بعد از = نوشته شده است (با substring این کارو میتونید انجام بدید)
    اولین راهی بود که من به ذهنم رسید

  9. #9

    نقل قول: رنگی کردن قسمتی از متن

    خب کدهای بخش رنگ خیلی راحت هستند. فقط باید یک سری کد به صورت Keyword درست کنید و بعد با Select حله.
    ولی بزرگ کردن حرف اول رو فعلا نمیدونم. روش یکم کار کردم اگه درست شد حتما قرار میدم.
    این کدها برای RichTextBox هستند و تو TextBox جواب نمیدن.


    کدهای VB.NET:
    Imports System.Collections.Generic
    Imports System.ComponentModel
    Imports System.Data
    Imports System.Drawing
    Imports System.Linq
    Imports System.Text
    Imports System.Windows.Forms
    Imports System.Text.RegularExpressions

    Namespace WindowsFormsApplication1
    Public Partial Class Form1
    Inherits Form
    Public keyWords As New Regex("abstract|as|base|bool|break|byte|case|catch |char|checked|class|const|continue|decimal|default |delegate|do|double|else|enum|event|explicit|exter n|false|finally|fixed|float|for|" + "foreach|goto|if|implicit|in|int|interface|interna l|is|lock|long|namespace|new|null|object|operator| out|override|params|private|protected|public|reado nly|ref|return|sbyte|sealed|short|sizeof|stackallo c|static|" + "string|struct|switch|this|throw|true|try|typeof|u int|ulong|unchecked|unsafe|ushort|using|virtual|vo latile|void|while|")
    Public Sub New()
    InitializeComponent()
    End Sub

    Private Sub Timer1_Tick(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer1_Tick
    Dim selPos As Integer = richTextBox1.SelectionStart
    For Each keyWordMatch As Match In keyWords.Matches(richTextBox1.Text)

    richTextBox1.[Select](keyWordMatch.Index, keyWordMatch.Length)
    richTextBox1.SelectionColor = Color.Blue
    richTextBox1.SelectionStart = selPos
    richTextBox1.SelectionColor = Color.Black
    Next
    End Sub
    End Class
    End Namespace




    کدهای #C:
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Text.RegularExpressions;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Regex keyWords = new Regex("abstract|as|base|bool|break|byte|case|catch |char|checked|class|const|continue|decimal|default |delegate|do|double|else|enum|event|explicit|exter n|false|finally|fixed|float|for|" +
    "foreach|goto|if|implicit|in|int|interface|interna l|is|lock|long|namespace|new|null|object|operator| out|override|params|private|protected|public|reado nly|ref|return|sbyte|sealed|short|sizeof|stackallo c|static|" +
    "string|struct|switch|this|throw|true|try|typeof|u int|ulong|unchecked|unsafe|ushort|using|virtual|vo latile|void|while|");
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    int selPos = richTextBox1.SelectionStart;
    foreach (Match keyWordMatch in keyWords.Matches(richTextBox1.Text))
    {

    richTextBox1.Select(keyWordMatch.Index, keyWordMatch.Length);
    richTextBox1.SelectionColor = Color.Blue;
    richTextBox1.SelectionStart = selPos;
    richTextBox1.SelectionColor = Color.Black;
    }
    }
    }
    }




    لینک سایت مرجع


    تشکر یادتون نره
    آخرین ویرایش به وسیله Blueboard : یک شنبه 17 خرداد 1394 در 16:53 عصر

تاپیک های مشابه

  1. دستور جدا کردن قسمتی از متن در اکسس؟
    نوشته شده توسط مریم _نرم افزار در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1394, 19:20 عصر
  2. رنگی کردن قسمتی از Label
    نوشته شده توسط sokote_bi_payan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 11:23 صبح
  3. رنگی کردن بخشی از متن در نتایج جستجو
    نوشته شده توسط amindiary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 16:56 عصر
  4. Bold کردن قسمتی از متن داخل Memo
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1384, 19:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •