نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چه جوری نوار آبی رنگ بالای فرم رو حذف کنم ؟؟

  1. #1

    Question چه جوری نوار آبی رنگ بالای فرم رو حذف کنم ؟؟

    سلام من تو فرم اصلیم یه پنل دارم که بقیه فرمامو با زدن باتن مبوطه توی اون پنل نمایش میدم

    حالا میخام اون نوار آبی رنگه بالای فرمو حذف کنم که وقتی تو پنل نمایش داده میشه نباشه چون خیلی ضایس خدایی

    کدش چیه ؟؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    نقل قول: چه جوری نوار آبی رنگ بالای فرم رو حذف کنم ؟؟

    میشه بفرمائید چچوری بقیه ی فرمهارو توی پنل مربوطه باز می کنید؟

  3. #3

    نقل قول: چه جوری نوار آبی رنگ بالای فرم رو حذف کنم ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط dadavaran مشاهده تاپیک
    میشه بفرمائید چچوری بقیه ی فرمهارو توی پنل مربوطه باز می کنید؟
    با این کد :
    mainRight_panel.Controls.Clear();
    mainRight_panel.Visible = true;
    Setting_Frm stg = new Setting_Frm();
    stg.TopLevel = false;
    stg.Dock = DockStyle.Fill;
    stg.Show();
    mainRight_panel.Controls.Add(stg);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: چه جوری نوار آبی رنگ بالای فرم رو حذف کنم ؟؟

    سلام
    خب داداش خیلی سادست
    این کد رو هم به اونا اضافه کن


    Form1.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.None;


    یا اینکه خاصیت FormBorderStyle فرم هایی که میخوای داخل پنل باز بشن رو به حالت None تنظیم کن

    بنظرم مشکلت حل بشه

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. حذف کادر آبی رنگ دور فرم با داشتن قابلیت sizebale
    نوشته شده توسط zahra_no در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1391, 17:22 عصر
  2. چه جوری حاشه این فرم رو حذف کنم ؟
    نوشته شده توسط gigil_Question در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 15:42 عصر
  3. تغییر رنگ نوار آبی انتخابگر رکوردها
    نوشته شده توسط Batman در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1388, 21:46 عصر
  4. سوال: نوار حایل آبی رنگ در منو چه چه جوری از بین می ره ؟
    نوشته شده توسط backstreet-boy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1387, 00:46 صبح
  5. حذف نوار آبی رنگ بالای فرم
    نوشته شده توسط alirezador در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 09:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •