نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اضافه کردن روز به تاریخ

  1. #1

    اضافه کردن روز به تاریخ

    سلام من تو برنامم یه قسمت دارم که میخوام 7 روز به تاریخ شمسی اضافه بشه.اینطوری نوشتم

    PersianCalendar pe = new PersianCalendar();
    string sal = pe.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    string mah = pe.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    string roz = pe.GetDayOfMonth(DateTime.Now.AddDays(7)).ToString ();
    textBox3.Text = sal + "/" + mah + "/" + roz;


    اما وقتی مثلا 20 روز به تاریخ اضافه کنم و تاریخ وارد ماه بعد نمیشه

    مثلا اگه امروز 1391/12/18 باشه و من 15 روز به تاریخ اضافه کنم تاریخ اینجوری نمیشه 1392/01/03
    چیکارش کنم ؟ البته میدونم نباید تویه تکست باکس اینجوری نشون بده چون هر کدومش جدا میشه.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    با سلام من اینجوری حلش کردم
    ببین چقد میخوای اضافه کنی جدا جدا اضافه کن جواب میده


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Globalization;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public void datechange(int a, int b, int c)
    {
    PersianCalendar pe = new PersianCalendar();
    string sal = pe.GetYear(DateTime.Now.AddYears(a)).ToString();
    string mah = pe.GetMonth(DateTime.Now.AddMonths(b)).ToString();
    string roz = pe.GetDayOfMonth(DateTime.Now.AddDays(c)).ToString ();
    textBox1.Text = sal + "/" + mah + "/" + roz;
    }
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    PersianCalendar pe = new PersianCalendar();
    string sal = pe.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    string mah = pe.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    string roz = pe.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    datechange(1, 1, 1);

    }

    }
    }


  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    من میخوام خود برنامه تشخیص بده که مثلا اگه امروز 91/12/20 و من فقط 12 روز به، روز تاریخ اضافه کردم بشه 92/01/02

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    دوست عزیز تشکر یادت نره 20 دقیقه طول کشید
    حوصله فکر کردن نداشتم

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Globalization;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public void datechange(int a)
    {
    int aa, bb, cc, dd,mm;
    PersianCalendar pe = new PersianCalendar();
    string sal1 = pe.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    string mah1 = pe.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    string roz1 = pe.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    aa = Int32.Parse(sal1);
    bb = Int32.Parse(mah1);
    cc = Int32.Parse(roz1);
    dd=cc+a;
    if(dd>30)

    {
    dd -=30 ;
    if (bb==12)
    {
    bb = 1;
    aa++;
    }
    }


    textBox1.Text = aa + "/" + bb + "/" + dd;

    }
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    PersianCalendar pe = new PersianCalendar();
    string sal = pe.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    string mah = pe.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    string roz = pe.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    datechange(14);

    }

    }
    }


  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز تشکر یادت نره 20 دقیقه طول کشید
    حوصله فکر کردن نداشتم

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Globalization;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public void datechange(int a)
    {
    int aa, bb, cc, dd,mm;
    PersianCalendar pe = new PersianCalendar();
    string sal1 = pe.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    string mah1 = pe.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    string roz1 = pe.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    aa = Int32.Parse(sal1);
    bb = Int32.Parse(mah1);
    cc = Int32.Parse(roz1);
    dd=cc+a;
    if(dd>30)

    {
    dd -=30 ;
    if (bb==12)
    {
    bb = 1;
    aa++;
    }
    }


    textBox1.Text = aa + "/" + bb + "/" + dd;

    }
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    PersianCalendar pe = new PersianCalendar();
    string sal = pe.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    string mah = pe.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    string roz = pe.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    datechange(14);

    }

    }
    }

    مرسی ولی هنوز هم مشکل داره مثلا اگه 45 روز به تاریخ اضافه کنیم میشه 1392/01/33
    من با تاریخ انگلیسی مشکلی ندارم ولی شمسی رو نمیدونم چیکارش کنم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط keyvan_s89 مشاهده تاپیک
    کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟
    نمیشد با استفاده از توابع خود datetime به تاریخ میلادی 10 روز اضافه کنی و بعدش همون رو تبدیل به شمسی کنی؟مطمئن نیستم،اما حدس میزنم بشه
    میتونی از dll تاریخ شمسی هم استفاده کنی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    این رو تست کنین


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Globalization;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public void datechange(int a)
    {
    int aa, bb, cc, dd,mm;
    PersianCalendar pe = new PersianCalendar();
    string sal1 = pe.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    string mah1 = pe.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    string roz1 = pe.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    aa = Int32.Parse(sal1);
    bb = Int32.Parse(mah1);
    cc = Int32.Parse(roz1);
    dd=cc+a;
    if(dd>30)

    {
    dd -=30 ;
    if (bb==12)
    {
    bb = 1;
    aa++;
    }
    }

    while (dd > 30)
    {
    dd -= 30;
    bb++;
    if (bb==12)
    {
    bb = 1;
    a++;
    }

    }



    textBox1.Text = aa + "/" + bb + "/" + dd;

    }
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    PersianCalendar pe = new PersianCalendar();
    string sal = pe.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    string mah = pe.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    string roz = pe.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    datechange(85);

    }

    }
    }


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط keyvan_s89 مشاهده تاپیک
    مرسی ولی هنوز هم مشکل داره مثلا اگه 45 روز به تاریخ اضافه کنیم میشه 1392/01/33
    من با تاریخ انگلیسی مشکلی ندارم ولی شمسی رو نمیدونم چیکارش کنم.
    این کد ببین کارتو راه میندازه :

    DateTime d = DateTime.Now;
    d=d.AddDays(30);
    PersianCalendar pe = new PersianCalendar();
    string sal1 = pe.GetYear(d).ToString();
    string mah1 = pe.GetMonth(d).ToString();
    string roz1 = pe.GetDayOfMonth(d).ToString();
    Console.WriteLine(sal1 + " " + mah1 + " " + roz1);



    سوال : چه جوری کد های شما اون شکلی میشه :( ؟یعنی توی کادر میرن

  10. #10

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    این کد ببین کارتو راه میندازه :

    DateTime d = DateTime.Now;
    d=d.AddDays(30);
    PersianCalendar pe = new PersianCalendar();
    string sal1 = pe.GetYear(d).ToString();
    string mah1 = pe.GetMonth(d).ToString();
    string roz1 = pe.GetDayOfMonth(d).ToString();
    Console.WriteLine(sal1 + " " + mah1 + " " + roz1);



    سوال : چه جوری کد های شما اون شکلی میشه :( ؟یعنی توی کادر میرن
    مرسی دنبال همین میگشتم.
    منظورتو نفمیدم کدوم کادر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط keyvan_s89 مشاهده تاپیک
    مرسی دنبال همین میگشتم.
    منظورتو نفمیدم کدوم کادر
    خواهش
    هیچی درست شد قضیه کادر دور کد :دی

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    من فکر کردم دنبال یه متد برای محاسبه اش بودی الان روند محاسبه تاریخ برات درست شد یا نه

  13. #13

    نقل قول: اضافه کردن روز به تاریخ

    آره مرسی دوست عزیز حل شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن روز به یک تاریخ
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1391, 22:42 عصر
  2. اضافه کردن روز به تاریخ شمسی...
    نوشته شده توسط javan66 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1391, 12:32 عصر
  3. اضافه کردن روز به تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط vahid_d_0101 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1389, 20:18 عصر
  4. اضافه کردن روز به تاریخ فارسی
    نوشته شده توسط __Genius__ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1388, 01:03 صبح
  5. اضافه کردن ساعت به تاریخ جاری
    نوشته شده توسط fakhriamir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1386, 13:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •