نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    سلام به همه دوستان.
    من میخوام عکسی که کاربر انتخاب میکنه در فولدری کنار برنامه با نامی که درون یک تکست باکس است ذخیره بشه و آدرس عکس کنار برنامه هم درون تکست باکس ریخته بشه؟
    ممنون میشم کمکم کنین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    سلام . دوست عزیز میتونی آدرس جایی که برنامت اجرا میشه رو با دستور Application.StartupPath بدست بیاری و عکس رو با همون اسم سیو کنی. آخرشم بریزش توی تکست باکسی که میخوای

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    ممنونم ولی چطوری سیوش کنم؟
    میتونی نمونه کد بزاری؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    ممنونم ولی چطوری سیوش کنم؟
    میتونی نمونه کد بزاری؟
    الان برات میذارم،دارم درست میکنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    آقا بفرما این نمونه برنامه،اگر جاییش اون چیزی نیس که لازم داری،بگو برات بگم چیکارش کنی . برنام رو پیوست کردم برات
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    خیلی مردی. دمت گرم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    دادا اگه بخوام یه فولدر کنار برنامه بسازه (از قبل وجود نداشته باشه) بعد تو اون فولدر ذخیره کنه چی؟
    میخوام اگه فایل هم نام هم وجود داشت اونو روی همون فایل بریزه تا بروز بشه؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

             // مثلا دایرکتوری sample
    //در یوزینگ سیستم دات ای o
    // کلاسهای وجود دارد برای مدیریت درایو و دارکتوری و فایل
    System.IO.Directory.CreateDirectory("d:\sample");

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    دادا اگه بخوام یه فولدر کنار برنامه بسازه (از قبل وجود نداشته باشه) بعد تو اون فولدر ذخیره کنه چی؟
    میخوام اگه فایل هم نام هم وجود داشت اونو روی همون فایل بریزه تا بروز بشه؟؟؟
    سلام
    در آخر bool overwrite رو باید مقدار True قرار بدید
    توجه کنید :
    System.IO.File.Copy("مسیر فایل مبدا", "مسیر فایل مقصد", true);

    این True باعث میشه اگر همنام بود جدید رو جایگزینش کنه
    موفق باشی

  10. #10

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    آقا بفرما این نمونه برنامه،اگر جاییش اون چیزی نیس که لازم داری،بگو برات بگم چیکارش کنی . برنام رو پیوست کردم برات
    حالا اگه بخوایم آدرس رو خود کاربر وارد کنه باید چی کار کنیم؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Apache66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شــــیراز
    پست
    318

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    نقل قول نوشته شده توسط mhmd.tv مشاهده تاپیک
    حالا اگه بخوایم آدرس رو خود کاربر وارد کنه باید چی کار کنیم؟
    این سوالم برا من پیش اومده؟
    و اینکه اگر بخوام پسوند عکس همون باشه که کاربر وارد کرده نه مث این سورس خودمون به png تغییرش بدیم،باید چکار کنم؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    نقل قول نوشته شده توسط Apache66 مشاهده تاپیک
    این سوالم برا من پیش اومده؟
    و اینکه اگر بخوام پسوند عکس همون باشه که کاربر وارد کرده نه مث این سورس خودمون به png تغییرش بدیم،باید چکار کنم؟
    از savefileDialog استفاده کن

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Apache66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شــــیراز
    پست
    318

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    و اگر بخوام دستی مسیر ذخیره رو مشخص کنم باید چه کار کنم؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: ذخیره عکس در کنار فولدر برنامه و ذخیره آدرس آن

    در استفاده از save file dialog چگونه میتوان مستقیم به پوشه مسیر برنامه رفت؟
    کد HTML:
     private void button2_Click(object sender, EventArgs e)        {            Image img;            SaveFileDialog save = new SaveFileDialog();            save.Filter = "JPEG Files(*.jpg)|*.jpg";            if (save.ShowDialog() == DialogResult.OK)            {                               img = new Bitmap(pictureBox1.Image);                img.Save(textBox1.Text + ".jpg", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);                textBox2.Text = Application.StartupPath + "\\" + textBox1.Text + ".jpg";

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره عکس در بانک بدون نیاز به ذخیره فایل
    نوشته شده توسط masoudmok در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1391, 09:06 صبح
  2. چگونگی ذخیره عکس در یک فولدر و ذخیره آدرس آن در دیتابیس
    نوشته شده توسط SAMARE در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 11:25 صبح
  3. سوال: برنامه ذخیره عکس و مشکل در بازیابی عکس
    نوشته شده توسط top7news در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 31 خرداد 1387, 00:56 صبح
  4. نحوه ذخیره عکس در دیتابیس از طریق برنامه بصورت varbinary?
    نوشته شده توسط baran110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اسفند 1386, 11:30 صبح
  5. استفاده از DLL برای ذخیره کردن فایل و عکس و استفاده در برنامه
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1384, 09:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •