نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: عدم اعمال Css روی عناصر Repeater

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad973
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    250

    عدم اعمال Css روی عناصر Repeater

    سلام دوستان .

    من یک کنترل Repeater دارم که توی اون یک سری عناصر html گذاشتم و از دیتابیس مقدار میگیرند .

    1.مشکل اینجاست که با جی کوئری نمیشه خوب بهشون کد داد .
    2.همچنین Cssهم روی اونا اعمال نمیشه !
    3.آیا میشه در repeater ، کاری کرد که به هر عنصری که داره تکرار میشه ، یه id منحصر بفرد داینامیک بده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aebrs@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    یزد - همراه : 09131530190
    سن
    56
    پست
    131

    نقل قول: عدم اعمال Css روی عناصر Repeater

    نمونه کد جکوئری و نمونه کد سی اس اس را بگذارید بهتر می توان جواب داد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad973
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    250

    Angry نقل قول: عدم اعمال Css روی عناصر Repeater

    ببینید دوست من ، این کد Repeater من هست :

    <asp:Repeater ID="Repeater1" runat="server" DataSourceID="SqlDataSource1">
    <ItemTemplate>
    <div style="margin: 15px auto; width: 96%; border: 2px solid white; display: block; background-color: white;">
    <div id="QusetionHeader" style="margin: 0; height: 28px; width: 100%; background-color: gray; display: block; cursor:pointer">
    <div style="margin: 0 25px 0 0; float: right; display: inline-block;">
    <asp:Label ID="PersonName_txt" runat="server" Text='<%# Bind("Q_pName") %>'></asp:Label>
    <asp:Label ID="porside" runat="server" Text="پرسيده :"></asp:Label>&nbsp;
    </div>
    <div style="margin: 0 0 0 25px; float: left; display: inline-block;">
    <asp:Label ID="DateTime_txt" runat="server" Text='<%# Bind("Q_dateTime") %>'></asp:Label>&nbsp;
    </div>
    </div>
    <div id="QestionAndAnswer_body" style="margin: 0; padding: 0 7px 0 7px; width: 100%; display: block; text-align: right;">
    <asp:Label ID="Question_txt" runat="server" Text='<%# Bind("Q_question") %>'></asp:Label>&nbsp;
    <asp:Literal ID="Literal1" runat="server" Text="<hr />پاسخ : "></asp:Literal>&nbsp;
    <asp:Label ID="Answer_txt" runat="server" Text='<%# Bind("Q_answer") %>'></asp:Label>&nbsp;
    </div>
    <div id="QestionFooter" style="margin: 0; height: 28px; width: 100%; background-color: gray; display: block;">
    <div style="margin: 0 25px 0 0; float: right; display: inline-block;">
    <asp:HyperLink ID="PersonWebSite" Text="وب سايت" NavigateUrl='<%# Bind("Q_pWebAddr") %>' ForeColor="White" ToolTip="وب سايت فرستنده سوال" runat="server"></asp:HyperLink>&nbsp;
    <asp:HyperLink ID="PersonEmail" Text="ايميل" NavigateUrl='<%# Bind("Q_pEmailAddr") %>' ForeColor="White" ToolTip="ايميل فرستنده سوال" runat="server"></asp:HyperLink>&nbsp;
    </div>
    <div style="margin: 0 0 0 25px; float: left; display: inline-block; vertical-align: bottom">
    <asp:ImageButton ID="Q_Publish" ToolTip="انتشار سوال" runat="server" ImageUrl="~/Images/Admin Panel Icons/Command/Update.png" />&nbsp;
    <asp:ImageButton ID="Q_Answer" ToolTip="پاسخ به سوال" runat="server" ImageUrl="~/Images/Admin Panel Icons/Command/Edit.png" />&nbsp;
    <asp:ImageButton ID="Q_Delete" ToolTip="حذف سوال" runat="server" ImageUrl="~/Images/Admin Panel Icons/Command/delete.png" Height="16px" />&nbsp;
    </div>
    </div>
    </div>
    </ItemTemplate>
    </asp:Repeater>


    میبینید که عناصرم رو به صورت inLine ، استایل دهی کردم . حالا اگر بخوام کد css زیر رو از StyleSheet صفحه ام بخونم و روی اون اعمال کنم ، اینکار انجام نمیشه :

    div#QusetionHeader
    {
    background-color:#55676b;
    transition:background-color ease 1s;
    -o-transition:background-color ease 1s;
    -webkit-transition:background-color ease 1s;
    -moz-transition:background-color ease 1s;
    }
    div#QusetionHeader:hover
    {
    background-color:#e4f783;
    }


    و یا اینکه کد JQuery ای که در ادامه گذاشته ام ، فقط روی اولین عنصری که Repeater ساخته قابل اجرا هستند و عناصر دیگه از اون تبعیت نمیکنند . حتی اگر برای عناصرم از id استفاده نکنم و جای اون از class استفاده کنم ، با کلیک بر هر عنصر ، تمامی عناصر افکت روشون اعمال میشه که این مطلوب نیست !

    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function () {
    $("#QusetionHeader").click(function () {
    $("#QestionAndAnswer_body").slideToggle();
    $("#QestionFooter").slideToggle();
    })
    });
    </script>


    پس خلاصه سوال من ::
    1. برای اعمال Css از StyleSheet روی عناصر داخل Repeater چکار باید بکنم ؟
    2. برای اعمال صحیح کدهای Jquery روی تک تک عناصر تکرار شونده چکار باید بکنم ؟
    (احتمال میدم چون id باید یکتا باشه ، این مشکل اتفاق می افته . ولی اجرا که گرفتم ف در مرورگر حین اجرا دیدم که برای تمام عناصر ، id کاملا یکسان در نظر گرفته !)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aebrs@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    یزد - همراه : 09131530190
    سن
    56
    پست
    131

    نقل قول: عدم اعمال Css روی عناصر Repeater

    من تصور می کنم این جوری جواب بدهد
    کد HTML:
    <div id="QusetionHeader" class="Question">
    و در Css هم اینجوری نوشته بشود



    .Question{color:red;}


    در مورد jQuery هم با کلاس خیلی راحتتر جواب میدهد تا بخواهید از Id استفاده کنید
    امیدوارم کمک کرده باشد

  5. #5

    نقل قول: عدم اعمال Css روی عناصر Repeater

    بله دوستمون درست می گن
    به دلیل تغییر Id عناصر ASP.NET در زمان اجرا، شما نمی تونید با jQuery یا احیانا Css به اون تگ برسید. بهتره که از کلاس استفاده کنید تا در زمان اجرا هم همون نام مورد استفاده باشه.
    البته برای jQuery راه حل هست. اون هم اینکه می تونید از ClientId استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: عدم اعمال Css روی عناصر Repeater

    ببین تو هر صفحه از هر id در css فقط یکبار مجاز هستی استفاده کنی و چون داری با repeater اونو تکرار می کنی css اعمال نمیشه هرچی id داری به class تبدیل کن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad973
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    250

    نقل قول: عدم اعمال Css روی عناصر Repeater

    خوب دوستان گفتم که ، با کلاس هم به نتیجه دلخواه نمیرسم ::


    حتی اگر برای عناصرم از id استفاده نکنم و جای اون از class استفاده کنم ، با کلیک بر هر عنصر ، تمامی عناصر افکت روشون اعمال میشه که این مطلوب نیست !

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammad973
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    250

    نقل قول: عدم اعمال Css روی عناصر Repeater

    دوستان ، div به id برابر با QusetionHeader رو ، تغییر دادم به کلاس با همین مقدار . ولی مابقی عناصر رو همون id گذاشتم مشکلم برطرف شد !

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اعمال css روی کل صفحه
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 09:22 صبح
  2. عدم اعمال css در سایت آپلود شده
    نوشته شده توسط omid777 در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 25 بهمن 1389, 16:48 عصر
  3. سوال: عدم اعمال css روی Eval
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 15:30 عصر
  4. عدم اعمال تغییرات بر روی دیتابیس
    نوشته شده توسط m-alizadeh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اسفند 1387, 14:23 عصر
  5. اعمال حذف و ویرایش در دی بیگرید با کلیک روی عناصر...........؟
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 03 اسفند 1386, 10:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •