نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

    سلام
    من این برنامه رو نوشتم میخوام با استفاده از textboxزیر دکمه ی جستجوی توی برنامم بتونم جستجو رو انجام بدم لطفا کمک کنید
    http://www.up2www.com/uploads/1362769646161.rar

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m2011kh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    (Zweifall (Nordrhein-Westfalen
    پست
    647

    نقل قول: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

    متأسفانه امشب فرصت کافی ندارم ولی این چیزایی که میگم کافیه تا بتونی بنویسی:
    روش اول:استفاده از خود اکسس که الان حضور ذهن ندارم در این مورد توضیح بدم

    یکی هم خودتون کدشو بنویسید:
    اول به رکورد اول برید و به تعداد رکورد ها یک حلقه ایجاد کنید و از رکورد اول تا آخر چک کنید ببینید مقدار رکورد با تکست باکستون مطابقت داره یا نه اگه داره که حلقه رو متوقف کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

    شب خوش

    MMD

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

    از این راحت تر هم میشه
    فردا اگه فرصت کردین بررسی کنین
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

    سلام .
    هیچ وقت اسم فیلد های دیتابیس رو که می خوای وارد کنید از کاراکتر فاصله استفاده نکن.
    اسم فیلد number student را به number_student تغییر بده و کد های زیر رو بنویس :

    Private Sub Command5_Click()
    A.Recordset.MoveFirst
    A.Recordset.Find ("number_student='" & search.Text & "'")
    If A.Recordset.EOF = True Then
    MsgBox "ãæÌæÏ äíÓÊ"
    End If
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

    من تو بانکم اسمشو عوض کردم توی ویژوال هم تغییرات رو روی اشیا دادم اما نشد کدمم برای این قسمت اینه:

    Private Sub Command5_Click()

    A.Recordset.MoveFirst
    A.Recordset.Find "number_student=" '_&search.text&"'"
    A.Recordset.MoveNext
    If A.Recordset.EOF = True Then
    MsgBox "ãæÌæÏ äíÓÊ"
    End If
    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

    پروژه ویرایش شده ضمیمه شد.
    STUDENT.zip

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

    سلام
    خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین
    اگه میشه sql رو هم یه بررسی کنید کدش توی باتن جستجو براساسsqlهست
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

    سلام .
    دقیق منظورتون رو نفهمیدم. جستجو که الان درست کار میکنه.
    مشکلتون کجاست ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

    الان درست هست و هیچ مشکلی نداره اما من تو برنامم دو مدل جستجو داشتم یه دونه معمولی و یه دونه هم با sqlکه گوشه ی سمت راست پایین دکمش هست شما معمولی رو درست کردین اما sqlالان درست نیست SQlهم براساس همون تکست باکس باید جستجو کنه فقط باید کدش رو با SQLبنویسید



    تو برنامه برین متوجه میشین

    بازم ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

    ضمیمه شد

    STUDENT.zip

    موفق باشید

  11. #11

    نقل قول: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک

    سلام
    دوستان من میخوام متن یک تکست(text1.text) رو در یک ستون از جدول جستجو کنم
    میخوام در ستون name and family یک اسم رو جستجو کنم و بعد اشاره گر اون سطر رو نشون بده(انتخاب بشه)

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط mahdivita در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1392, 16:50 عصر
  2. جستجو در بانک اطلاعات اکسس به وسیله ی ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط mahdivita در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1391, 15:02 عصر
  3. تغییر پسوند بانک اطلاعات اکسس
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 13:50 عصر
  4. تغییر آدرس بانک اطلاعات کریستال به وسیله وی بی
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1385, 06:39 صبح
  5. لطفا کمک کمک! بانک اطلاعات اکسس
    نوشته شده توسط marycoa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 13:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •