نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارسال پیام توسط مدیر به کاربر یا کاربران عضو شده

  1. #1

    Post ارسال پیام توسط مدیر به کاربر یا کاربران عضو شده

    سلام
    چه طوری توی پنل کاربر ها بنویسم شما یک پیام خوانده نشده از طرف مدیر دارید

    ارسال پیامش را درست کردم فقط همین که پیام های خوانده نشده ر ا نشون بده و تعدادش را بنویسه

    مثلا : شما 10 پیام خوانده نشده از طرف مدیر دارید .

    راهنماییم میکنید ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: ارسال پیام توسط مدیر به کاربر یا کاربران عضو شده

    شما اگه اون پیام هارو توی پایگاه داده نگه می داری می تونی یک فیلد به جدولت اضافه کنید به نام read که دو مقدار 0 و 1 بگیره بعد وقتی خواستی ببینی هر کاربر چند تا پیام نخونده داره با WHERE توی کوئری بررسی کن ببین چند تا رکورد وجود داره که فیلد read برابر با 0 باشه و تعدادشون رو نمایش بده!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار s.hoseinpoor
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ترکیه، آنکارا
    پست
    170

    نقل قول: ارسال پیام توسط مدیر به کاربر یا کاربران عضو شده

    اینم کد :
    select count(msgs) from tbl_Messages Where (read=0 and id=UserID)

  4. #4

    نقل قول: ارسال پیام توسط مدیر به کاربر یا کاربران عضو شده

    تا اینجاش درسته read=0 حالا چه طوری این مقدار با کلیک کردن روی لینک تغییر کنه و بشه 1 تا دیگه جر پیام های خوانده شده نیاد ؟


    همچنین تعدادشون را چه طوری در بیارم

    مثلا شما 5 پیام خوانده نشده دارید ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: ارسال پیام توسط مدیر به کاربر یا کاربران عضو شده

    با استفاده از تابع mysql_num_rows می تونید تعداد رکورد ها رو بدست بیارید (البته با توابع درون Mysql هم میشه ولی فعلا همین رو یاد بگیرید):

    $query=mysql_query("SELECT * FROM `message` WHERE `read`=0 AND `user_id`='user_id'");
    $num_of_unread=mysql_num_rows($query);
    echo 'شما '.$num_of_unread.' پیام نخوانده دارید!';


    برای اینکه مقدار read رو هم بعد خوندن 1 کنید ! می تونید توی اون صفحه که میشه پیام هارو خوند id پیام رو گرفت و با این کد مقدار read مربوط به پیام (رکورد) مورد نظر رو 1 کرد:
    $read=mysql_query("UPDATE `message` SET `read`=1 WHERE `msg_id`='msg_id'");

  6. #6

    نقل قول: ارسال پیام توسط مدیر به کاربر یا کاربران عضو شده

    دست شما درد نکنه عالی بود جواب داد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: ارسال پیام توسط مدیر به کاربر یا کاربران عضو شده

    لطفا اسپم ندید و از دکمه تشکر استفاده کنید!

تاپیک های مشابه

  1. ارسال پیام توسط مدیر به کاربر یا کاربران عضو شده
    نوشته شده توسط alinaghavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1391, 00:33 صبح
  2. پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1391, 13:44 عصر
  3. سوال: ارسال پیام توسط 3g usb modem صورت میگیرد، اما دریافت پیام خیر!
    نوشته شده توسط nickandish در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1390, 16:29 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 دی 1389, 11:38 صبح
  5. اتصالو ارسال پیام توسط مودم با kdtele tools
    نوشته شده توسط mahnaz_h در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 15:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •