نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونگی join کردن سه جدول با دستور sql

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    181

    چگونگی join کردن سه جدول با دستور sql

    درود بر دوستان

    چطوری میشه سه جدول رو با هم جوین کردن؟

    من در join کردن دو جدول با هم مشکلی ندارم و با استفاده از دستور زیر کاملاَ کار میکنه.


    adoquery1.Close;
    adoquery1.SQL.Text:='select members.unitnum,members.bedehistatus,members.mande h,paycharge.unitnum,paycharge.amountpayable,paycha rge.status,paycharge.costno from paycharge LEFT JOIN members on members.unitnum=paycharge.unitnum where members.unitnum=:aunitnum';
    adoquery1.Parameters.ParamByName('aunitnum').Value :=edit1.Text;
    adoquery1.Active:=true;


    لازم به ذکر هست که من سه تا جدول دارم به نام های members (واحدها یا اعضاء) و cost (هزینه ها) و payment (پرداختی ها) که برای صدور صورتحساب و گذارش گیری در fast report به هر سه نیاز دارم. در کد بالا دو جدول members و payment که در ستون unitnum (شماره واحد) با هم مشترک هستند، با هم join شدن.
    ولی من می خوام هرسه رو با هم جوین کنم. آیا دستوری هست که این کار رو انجام بده یا باید دوتا دوتا جوین کنم؟
    من اول members و payment رو در یک ado query جوین کردم(که کدش رو در بالا مشاهده کردید). و اومدم ado query رو با جدول payment جوین کنم که نشد. یا اینکه من بلد نبودم.
    لازم به ذکر هست که جدول cost ستون unitnum رو نداره. پس در کل با جدول members هیچ ارتباطی نداره. فقط دارای یه ستون به نام شماره یا ردیف (row) هست که این ستون در جدول payment هم وجود داره. و این دو جدول با استفاده از این ستون به هم ربط داده میشن.

    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

    در کل من یه گذارش می خوام شامل : عنوان هزینه،مبلغ کل هزینه،تعداد واحدهای مشمول هزینه،سهمیه واحد،بدهی یا بستانکاری قبلی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: چگونگی join کردن سه جدول با دستور sql

    بهترین کار اینه که از sql استفاده کنی تا واست به همون شکلی که میخوای کوئری رو بسازه.
    اگر موفق نشدی بگو واست یه نمونه بزارم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    181

    نقل قول: چگونگی join کردن سه جدول با دستور sql

    نقل قول نوشته شده توسط Tiam121 مشاهده تاپیک
    بهترین کار اینه که از sql استفاده کنی تا واست به همون شکلی که میخوای کوئری رو بسازه.
    اگر موفق نشدی بگو واست یه نمونه بزارم
    عزیز پایگاه من اکسس هست. و همونطور که گفتم می خوام از کوئری و دستور sql استفاده کنم.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: چگونگی join کردن سه جدول با دستور sql

    یه نمونه:
    SELECT a.au_lname, a.au_fname, t.title FROM authors a INNER JOIN titleauthor ta ON a.au_id = ta.au_id JOIN titles t ON ta.title_id = t.title_id WHERE t.type = 'trad_cook'

    جای جدول ها و فیلدها ، جدول ها و فیلد های خودت رو بزار

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ایلخچی
    پست
    53

    نقل قول: چگونگی join کردن سه جدول با دستور sql

    Select * from ((Table1
    Left Join Table2 on Table111.id=Table2.id)
    Left Join Table3 on Table1.id=Table3.id)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: چگونگی join کردن سه جدول با دستور sql

    عزيز جان فكر كنم سوالتون به بخش دلفي ربط نداشته باشه ها ....
    بهتره پستتون رو انتقال بدين

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    181

    نقل قول: چگونگی join کردن سه جدول با دستور sql

    نقل قول نوشته شده توسط SayeyeZohor مشاهده تاپیک
    عزيز جان فكر كنم سوالتون به بخش دلفي ربط نداشته باشه ها ....
    بهتره پستتون رو انتقال بدين
    عزیز دل من می خوام سه جدول رو در دلفی با هم جوین کنم. که حل شد. اونوقت شما چرا میگی ربطی نداره؟
    که این کار معمولاً با دستور sql انجام میشه. راه حل دیگه ای دارین بفرمایین. اصل منظور من اینه که این کار در دلفی انجام بشه حالا با هر دستوری که می خواد باشه.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    181

    نقل قول: چگونگی join کردن سه جدول با دستور sql

    با تشکر از پاسخ دوستان.

    در ادامه دو مثال دیگه هم آوردم درباره این موضوع


    SELECT [column names]FROM tableA AS a, tableB AS b, tableC as cWHERE b.blah = a.blahAND c.foo = a.fooAND [more where conditions]



    SELECT [column names]FROM tableA AS a LEFT JOIN tableB AS b ON b.blah = a.blah JOIN tableC as c ON c.foo = a.foo

  9. #9

    نقل قول: چگونگی join کردن سه جدول با دستور sql

    عزیز دل من می خوام سه جدول رو در دلفی با هم جوین کنم. که حل شد. اونوقت شما چرا میگی ربطی نداره؟
    نه برادر من ربط نداره.
    خوبه که مشکلتون حل شد اما هر کار که بشه با دلفی کرد که به دلفی ربط نداره. مثلا شما الگوریتم n وزیر رو اینجا بپرسی معمولا کسی جواب نمی ده چون به اینجا تعلق نداره.
    تالار مناسب TSQL بود.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. join کردن دو جدول
    نوشته شده توسط سارامجیدی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 09:14 صبح
  2. update کردن دو جدول همزمان در sql 2000
    نوشته شده توسط minoooooo در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 15:45 عصر
  3. join کردن دو جدول از یک نوع دیتابیس
    نوشته شده توسط fateme62 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 10:13 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 17:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •