نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر رمز عبور کاربر با استفاده از تکنیک linq

  1. #1

    تغییر رمز عبور کاربر با استفاده از تکنیک linq

    با سلام
    روز همگی بخیر
    من توی وب سایتم میخوام یه صفحه ای داشته باشم که کاربر بتونه رمز عبور خودشو عوض کنه و با لینک user_id رو به صفحه مربوطه پاس دادم و توی صفحه از entity data source استفاده کردم حالا میخوام بدونم برای ارتباط با این entity data source باید از چه element ای استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    که فقط user_name و email کاربر رو توی textfield نشون بده ؟؟؟
    ممنون میشم اگر کمکم کنید .
    با تشکر

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    113

    نقل قول: تغییر رمز عبور کاربر با استفاده از تکنیک linq

    سلام
    منظورتون را خوب نرسوندین ، الان تو چی مشکل دارین؟
    میخواهید اسم کاربر تو یک تکس باکس نمایش داده بشه؟

  3. #3

    نقل قول: تغییر رمز عبور کاربر با استفاده از تکنیک linq

    بله میخوام یوزر و email کاربر رو توی تکس باکس نشون بده و رمز عبور و تاییدیه اون خالی باشه تا رمز جدید رو وارد کنه
    مرسی

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    113

    نقل قول: تغییر رمز عبور کاربر با استفاده از تکنیک linq

    نقل قول نوشته شده توسط elhamkhodaei66 مشاهده تاپیک
    بله میخوام یوزر و email کاربر رو توی تکس باکس نشون بده و رمز عبور و تاییدیه اون خالی باشه تا رمز جدید رو وارد کنه
    مرسی
    این هم نمونه کد (البته باید تغییرش بدی نسبت به دیتا خودت)
    TextBox1.Text = (from b in db.User where (b.ID == id) select b).First().UserName;

    اگر باز هم به مشکل خوردی ، پروژه ی خودت را ضمیمه کن تا اصلاحش کنم.

  5. #5

    نقل قول: تغییر رمز عبور کاربر با استفاده از تکنیک linq

    شما از linq data source استفاده کردین ؟

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    113

    نقل قول: تغییر رمز عبور کاربر با استفاده از تکنیک linq

    بله ( linq و entity تا 90 درصد شبیه هم هستند)
    در مورد این نمونه کد هم تو linq جواب میده و هم در Entity

  7. #7

    نقل قول: تغییر رمز عبور کاربر با استفاده از تکنیک linq

    توی linq data source من where parameter رو به این شکل گرفتم و مقایسه کردم
    int user_id=convert.toint32(e.whereparameter
    بعد هم همونطوری که شما گفتین مقدار textbox رو با اون query پر کردم ولی جواب نداد

تاپیک های مشابه

  1. تغییر کاربر لاگین شده بعد از تغییر رمز عبور کاربرها
    نوشته شده توسط dorparasti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1390, 14:43 عصر
  2. سوال: تغییر رمز عبور برای کاربر
    نوشته شده توسط sahata در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 18:21 عصر
  3. ساخت sp برای تغییر رمز عبور
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 12:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •