نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    سلام دوستان من با استفاده از تابع datetime تاریخ سیستم را بر می گردونم اما صفرهای قبل از روز و ماه های تک رقمی را نمی زاره.
    مثلا تاریخی که بم نشون میده بصورت 1391/8/5 هستش و من میخوام 1391/08/05 ka,k fni
    چیکار کنم که این صفراش هم نشون بده؟

  2. #2

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    سلام.
    خیلی راحت میتونید این کار رو انجام بدید. فقط کافیه سال و ماه و روز رو از هم جدا کنید و با یه شرط ساده چک کنید که در صورت تک رقمی بودن ماه و یا روز یه صفر به قبلش اضافه کنه.
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    از dateTimePicker استفاده میکنی دیگه ؟
    خوب راحت ترین کار اینه که کاستوم فرمت را فعال کنی و فرمت را هر جوری که دلت میخواد ست کنی که همونجوری هم بهت نشون بدهد
    برا اینکه بفهمی از چه کلماتی استفاده کنی هم به لینک زیر مراجعه کن اخرش فرمت ها را نوشته با توضیحات لازم
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/8kb3ddd4.aspx

    مثلا برای روز
    d از 1 شروع میکنه تا 31
    dd از 01 شروع میکنه تا 31
    ddd مخفف نام روز
    dddd نام روز به صورت کامل
    میتونی استفاده کنی
    و.....

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    از dateTimePicker استفاده میکنی دیگه ؟
    خوب راحت ترین کار اینه که کاستوم فرمت را فعال کنی و فرمت را هر جوری که دلت میخواد ست کنی که همونجوری هم بهت نشون بدهد
    برا اینکه بفهمی از چه کلماتی استفاده کنی هم به لینک زیر مراجعه کن اخرش فرمت ها را نوشته با توضیحات لازم
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/8kb3ddd4.aspx

    مثلا برای روز
    d از 1 شروع میکنه تا 31
    dd از 01 شروع میکنه تا 31
    ddd مخفف نام روز
    dddd نام روز به صورت کامل
    میتونی استفاده کنی
    و.....
    ممنون از توجهت عزیز
    نه فدات از dateTimePicker استفاده نمی کنم.اونو از تابع datetime میگیرم و مستقیم میریزم توی تکست باکس

  5. #5

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    ممنون از توجهت عزیز
    نه فدات از dateTimePicker استفاده نمی کنم.اونو از تابع datetime میگیرم و مستقیم میریزم توی تکست باکس
    اهان خوب دیگه به بزرگی خودتون بخشید اشتباهی دیدم
    خوب قبل از اینکه بریزی تو تکست باکس همونجوری که گفته شده یه ارایه تعریف کن و قسمت های سال و ماه و روز را بریز توش (اسپیلیت میکنی / را)
    بعد ارایه به دست اومده را 3 قسمت را چک کن هر کودوم زیر 10 بود یه صفر (البته رشته باید باشه چون اگه به عددی 0 بزاری قبلش 0 میپره) به قبلش اضافه میکنی (البته از PadLeft و PadRight هم میتونی استفاده کنی که اگه فقط 1 کاراکتری بود رشته مورد نظرت بیاد و یه حرف به قبل یا بعد رشته اضافه کنه)
    بعد هم دیگه 3 قسمت درست شده را بچسبون کنار هم و به کاربر نشون بده !!!
    توضیح الکی دادم فک کنم :)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    سلام.
    نیازی به آرایه نیست. سه تا متغیر رشته ای mah و rooz و sal تعریف کنید و :
    DateTime mytoday = DateTime.Now;
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    sal = pc.GetYear(mytoday).ToString();
    mah = pc.GetMonth(mytoday).ToString();
    rooz = pc.GetDayOfMonth(mytoday).ToString();
    if (mah.Length == 1)
    mah = "0" + mah;
    if (rooz.Length == 1)
    rooz = "0" + rooz;
    currentday = sal + "/" + mah + "/" + rooz;

    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    اهان خوب دیگه به بزرگی خودتون بخشید اشتباهی دیدم
    خوب قبل از اینکه بریزی تو تکست باکس همونجوری که گفته شده یه ارایه تعریف کن و قسمت های سال و ماه و روز را بریز توش (اسپیلیت میکنی / را)
    بعد ارایه به دست اومده را 3 قسمت را چک کن هر کودوم زیر 10 بود یه صفر (البته رشته باید باشه چون اگه به عددی 0 بزاری قبلش 0 میپره) به قبلش اضافه میکنی (البته از PadLeft و PadRight هم میتونی استفاده کنی که اگه فقط 1 کاراکتری بود رشته مورد نظرت بیاد و یه حرف به قبل یا بعد رشته اضافه کنه)
    بعد هم دیگه 3 قسمت درست شده را بچسبون کنار هم و به کاربر نشون بده !!!
    توضیح الکی دادم فک کنم :)
    فدات بشم شما باید ببخشی.شرمنده ام نکن
    ممنون از توضیحات کاملت.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Ghaem66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    قبلا لنگرود
    سن
    36
    پست
    82

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    نیازی به این همه کد نویسی نداره. کافیه داخل متد ToStirng() یه "D2" بنویسید

    pc.GetMonth(dt).ToString("D2")

    به همین راحتی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    حتی به جای D2 دو تا صفر هم می شه نوشت:
    pc.GetMonth(dt).ToString("00")

  10. #10
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    با کمی تغییر می تونید از فرمت بندی کردن استفاده کنید

    DateTime today = DateTime.Today;
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    string date = pc.GetYear(today).ToString("0000") + pc.GetMonth(today).ToString("/00") + pc.GetDayOfMonth(today).ToString("/00");
    MessageBox.Show(date);


    البته قرار نیست چرخ رو دوباره اختراع کنیم راه بهتر استفاده از ابزارهای ساخته شده است. یکی از بهترین آنها Farsi Library‌ هست که می تونید ازش استفاده کنید و فرمت های مختلفی رو به شما می ده

  11. #11
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    جالبه که همزمان با من بقیه دوستان به فرمت بندی کردن اشاره کردن!

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    terhran
    پست
    2

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

     Public Function ToShamsi(ByVal _MiladiDate As Date) As String
    Dim pc = New PersianCalendar()
    Dim tmp As String
    tmp = pc.GetYear(_MiladiDate).ToString()
    tmp = tmp & "/"
    tmp = tmp & String.Format("{0:00}", pc.GetMonth(_MiladiDate))
    tmp = tmp & "/"
    tmp = tmp & String.Format("{0:00}", pc.GetDayOfMonth(_MiladiDate))
    Return tmp
    End Function

  13. #13

    نقل قول: برگرداندن تاریخ سیستم بصورت 1391/05/08

    نقل قول نوشته شده توسط terminator مشاهده تاپیک
     Public Function ToShamsi(ByVal _MiladiDate As Date) As String
    Dim pc = New PersianCalendar()
    Dim tmp As String
    tmp = pc.GetYear(_MiladiDate).ToString()
    tmp = tmp & "/"
    tmp = tmp & String.Format("{0:00}", pc.GetMonth(_MiladiDate))
    tmp = tmp & "/"
    tmp = tmp & String.Format("{0:00}", pc.GetDayOfMonth(_MiladiDate))
    Return tmp
    End Function
    اگه دقت کرده باشی اینجا تاپیک C#‎ هستش نه VB !!!!

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن تاریخ سیستم و تبدیل آن به تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 20:32 عصر
  2. سوال: گرفتن تاریخ سیستم بصورت شمسی
    نوشته شده توسط شرلوک هلمز در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 دی 1387, 23:39 عصر
  3. تغییر فرمت تاریخ سیستم و به حالت اول آن برگرداندن
    نوشته شده توسط sardar_ahmadi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آبان 1386, 20:33 عصر
  4. سوال: درج خودکار تاریخ سیستم در DBGrid
    نوشته شده توسط ali643 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1382, 08:14 صبح
  5. تغییر تاریخ سیستم.
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1382, 18:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •