نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در نصب PHPUnit

  1. #1

    مشکل در نصب PHPUnit

    سلام
    C:\Users\110>pear channel-discover pear.phpunit.de  
    Notice: fwrite(): send of 105 bytes failed with errno=10053 An established conne ction was aborted by the software in your host machine.
    in PEAR\Downloader.php on line 1664
    Notice: fwrite(): send of 105 bytes failed with errno=10053 An established conne ction was aborted by the software in your host machine.
    in C:\xampp\php\pear\PEAR\Downloader.php on line 1664
    Discovering channel pear.phpunit.de over http:// failed with message: channel-ad d: Cannot open
    "http://pear.phpunit.de/channel.xml" (File http://pear.phpunit.de :80/channel.xml not valid (redirected but no location))
    Trying to discover channel pear.phpunit.de over https:// instead Discovery of channel "pear.phpunit.de" failed
    (channel-add: Cannot open "https:/ /pear.phpunit.de/channel.xml"
    (Connection to `pear.phpunit.de:443' failed: An es tablished connection was aborted by the software in your host machine. ))
    کسی می دونه چرا این کد
    pear channel-discover pear.phpunit.de
    درست اجرا نمیشه؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نصب PHPUnit

    شما چكار مي خواهيد بكنيد كامل بگيد چيكار خواسيد بكنيد و همچنين چه كارهايي انجا داديد چون نصب phpunit كمي مشكل هست خودم هم خيلي به مشكل بر خورده بودم بر اي نصبش تا جوالتون رو كامل بزارم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نصب کامپوننت ها
    نوشته شده توسط majid_n در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 22:33 عصر
  2. مشکل در نصب PWS
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1382, 09:40 صبح
  3. مشکل در نصب اینتربیس
    نوشته شده توسط omid-delphi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 فروردین 1382, 02:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •