نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اختلاف روز بین دو تاریخ شمسی

  1. #1

    اختلاف روز بین دو تاریخ شمسی

    سلام
    من تویه بانکم دو تا تاریخ ذخیره کردم از نوع nvarchar حالا اونها رو select کردم تویه برنامه و ریختم تویه دوتا متغیر رشته ای

    حالا تویه C#‎ چه جوری میتونم اختلاف اونها رو بدست بیارم ؟
    با Time span میشه ؟

    مثلا تاریخ اول 1391/12/12
    تاریخ دوم 1392/01/12

    که میشه 30 روز

  2. #2

    نقل قول: اختلاف روز بین دو تاریخ شمسی

    منم دنبالش هستم اصلا تو سی شارپ با چه تابعی میشه اختلاف دو تاریخ رو دست اورد ؟

    تو VB.NET چی ؟ممنون از همگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    11
    پست
    231

    نقل قول: اختلاف روز بین دو تاریخ شمسی

    سلام

    این میتونه کمکت کنه

    http://stackoverflow.com/questions/8...wo-datetimes-c

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: اختلاف روز بین دو تاریخ شمسی

    انجام این کار خیلی سادس.از کلاس TimeSpan استفاده میکنیم.

    مثال:
    دوتا شیء از نوع DateTime میسازیم.با تاریخ و ساعت دقیق:

    DateTime myStartTime=new DateTime(2009,1,1,12,13,14,157);
    DateTime myEndTime=new DateTime(2010,9,12,13,14,15,165);


    حالا یک شیء از نوع Time Span میسازیم و اونو اینطوری مقدار دهی میکنیم:
    TimeSpan myDifference=myEndTime-myStartTime;


    الان داخل myDifference فاصله زمانی میان دو زمان مد نظرمون قرار داره.کافیه از خصوصیات خودش استفاده کنیم برای دسترسی به محتوای اون.

    برای مثال:

    int totalDays=myDifference.Days;//تعداد روزها
    int totalHours=myDifference.Hours;//تعداد ساعات
    int totalMinutes=myDifference.Minutes;//تعداد دقايق
    int totalSeconds=myDifference.Seconds;//تعداد ثانيه
    int totalMilliSeconds=myDifference.MilliSeconds;//تعداد ميلي ثانيه


    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: اختلاف روز بین دو تاریخ شمسی

    DateTime time1 = DateTime.Now;
    DateTime time2 = Convert.ToDateTime("2013/4/5");
    TimeSpan span = time1 - time2;

  6. #6

    نقل قول: اختلاف روز بین دو تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط saeedgholami مشاهده تاپیک
    سلام

    این میتونه کمکت کنه

    http://stackoverflow.com/questions/8...wo-datetimes-c
    خوب من الان رشته ای که از بانک select کردم اینجوریه 1391/05/12
    یعنی باید دونه دونه جدا بشه به عنوان پارامتر های datetime و بعد کم بشه ؟
    این طوری مکافاته راه دیگه ای نیست ؟

  7. #7

    نقل قول: اختلاف روز بین دو تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط C#‎‎_best_Programmer مشاهده تاپیک
    DateTime time1 = DateTime.Now;
    DateTime time2 = Convert.ToDateTime("2013/4/5");
    TimeSpan span = time1 - time2;
    دنبال همین بودم مرسی.

  8. #8

    نقل قول: اختلاف روز بین دو تاریخ شمسی

    خواهش می کنم

تاپیک های مشابه

  1. فاصله تعداد روز های بین دو تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط sheibanizaveh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1391, 16:32 عصر
  2. محاسبه تعداد روز بین دو تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط lpln2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1390, 03:12 صبح
  3. سوال: کمک: اختلاف(تعداد روز) بین دو تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط kashir در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 15:12 عصر
  4. پیدا کردن تاریخ های بین دو تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش SQL Server
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 07:55 صبح
  5. بدست آوردن تعداد روزهای بین دو تاریخ شمسی در SQL
    نوشته شده توسط odiseh در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1385, 17:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •