صفحه 2 از 7 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 258

نام تاپیک: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

  1. #41

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط runtime مشاهده تاپیک
    خب از بعد از ظهر تا الان که ساعت نزدیک 1 شب هستش داشتم تمامی لوگو های نرم افزارهای مرتبط رو بررسی میکردم ... که نتیجه ی کار این شد...
    شاید بگید خیلی ساده هستش .. ولی خیلی از آیکون های معروف از این هم ساده تر هستند ... این نرم افزار هم به نظرم توی آیکونش نباید زیاده روی کنم
    علامت C که واضحه .. اون دایره رو گذاشتم تا یه مقداری به چشم شبیهش کنم...
    رنگبندی هم می تونه تغییر کنه...

    مرسی
    من زیاد توی طراحی نبودم
    اما به نظرم خوبه توی اون دایره مشکی مثلاً یک ویروس باشه که می خواد فرار کنه ولی نمیتونه
    اگه ایده خوبی نیست ،ببخشید آخه تا حالا فقط برنامه نوشتم
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  2. #42

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    محمد عالیه ... دستت درد نکنه ...

    اما ... یه کاری میشه کنی ... !

    میشه اون دایره ی وسطشو یه طرحی بدی
    مثلا مثل کروم .. اما با رنگ بندی پرچم ایران و یا کلا شکل چشم درش بیار (مثل Nod)
    به نظرم رنگ C خوبه ...

    کلا طرح زیبا و ساده ای هست ... همین خوبه ...
    فقط رنگ بندیشو یکم تغییر بده ببینیم چی میشه ...

  3. #43

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    من کم کم باید برم سراغ کاراکتر نرم افزار ... موندم مث Nod32 ربات باشه .. چی باشه ؟
    یه ایده دارم ... کاراکتر اولش یه جنگجو مثل خدای جنگ باشه (بازی کردی که) ... داخل گوگل سرچ کنی چنتا نمونه ازش میبینی
    یکی دیگه شاه شاهزاده ی پارسیه ... اینم میتونی یه سرچ کنی و ببینی ... (اینا نمونه ها بود)
    (یک سال پیش وقتی فکر ساخت آنتی ویروس به ذهنم رسیده بود برای خودم خیال پردازی میکردم ... این تو همون افکارم بود :دی)
    خب اینم ایده ی منه ...

  4. #44

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نمی خوام از بقیه ی نرم افزارها تقلید کنم
    فکر کنم یه سپر بذاری بد نباشه ها.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  5. #45

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    دوتا ایده ی جالب همین الان به ذهنم رسید

    اولی ... اون نقطه ی وسط رو هم میشه خورشید کرد ... یه جسم نورانی ...

    دومی ...
    مجسمه ی آزادی آمریکا رو دیدیت که ...
    دستش یه مشعله ...
    حالا یه کاراکتری مثل روبات Nod رو تصور کنید که C دستش باشه ... (آیکن برنامه)
    حالا در این حال به جای روبات Nod رباتی باشه زره پوش که دست راست یا چپش که خالیه یه تیقه مثل شمشیر باشه ... که ازش خون میچکه (عمق افکار رو دارید ... :دی)

  6. #46

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    کل آیکون رو بزارم روی یه سپر ؟ یا نقطه ی وسطی رو تبدیل به سپر کنم ؟
    جفتش خوبه !

    راستی اون تابعی که گفتم رو تست کزدید؟
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  7. #47

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    راستی اون تابعی که گفتم رو تست کردید؟
    بهروز جان امتحان نکردم ... VC++‎‎ نصب نیست ... فکرم نکنم اون تابع تنهایی کار کنه ...
    الان دارم با Qt کار میکنم راستی خود کیوت تابعی برای MD5 داره .. تست نکردم ...
    فعلا روش کار نمیکنم تا اول فروردین ... گفتم که ... (فعلا فقط تجزیه و تحلیل میکنم + تحقیق)


    شما بیا +G اونجا با هم صحبت میکنیم در این مورد
    الان که خوابم میاد
    و گفتم که پسوردمو یادم رفته ... صبر کن امشب بازیابی کنم ... فردا میام ...

    +

    اینم گرافیک جدید برنامه ... (یکم طراحی و رنگ بندیشو تغییر دادم)

    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Naghdi : سه شنبه 29 اسفند 1391 در 12:41 عصر

  8. #48

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    سلام

    عرضم به خدمت دوستان .. من به این دلیل دائم اخبار مربوط به GUI رو اینجا منعکس میکنم بلکه یه تعداد افرادی به گروهمون اضافه بشه ...
    موافقم ... هم تایپیک آپدیت میشه و هم ما در جزئیات کار قرار میگیریم ...

    آیکون نرم افزار یه تغییر جزئی داشت که به نظرم خوب شده و دیگه لازم به تغییر نداره ... پس لطف کنید انتقاد نکنید چون میخام برم سراغ GUI اصلی نرم افزار...
    http://upload.tehran98.com/img1/n7oy...635wyagtx1.png
    خوبه خوبه خوبه ... فقط اون حلقه ی سفید داخل C رو وردار همون پره ها کافیه ...
    و از سایز 32 تا 256 رو به من بده با پسوند png و ico ... (با backgrund نامرئی)

    و اما در مورد صف حه ی اصلی ... صبر کن ... چون بعدا تغییر طراحی خیلی زمان بر هست پس باید از همین اول طراجی آخر رو انجام بدی ... (مثل آیکن و ... نیست با چند کلیک تغییر بدم که)

    نکته هایی که باید در طراحی رعایت بشه :

    1. از برنامه های مشابه تقلید نشه
    2 . از برنامه های مشابه الهام بگیر
    3. باید یه همچین چیزی مثل طرح الان باشه
    4. رنگبندیش باید زننده نباشه + زیبا باشه + رنگ وارنگم نباشه
    5.چیزی نباشه که نشه داخل IDE طراحیش کرد
    6. داخل فرم اصلی باید تمام امکانات برنامه باشه (منفی تنظیمات برنامه )
    7. با سیستم های لمسی سازگار باشه (مثلا اندازه ی Button ها)
    8.سعی کن زنده باشه ... (یه ایده ی جدید ... مثلا بک گراند فرم برنامه تصاویر متحرک باشه ... مثل تو فیلم ها)
    9. فعلا همین ... صبر کن ... یه طرح اولیه بده تا تایید بشه و بعدا روی بقیش کار کن (یه طرح اسکلتی)

  9. #49

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    محمد جان اگه حرفی زدم که ناراحت شدی ببخشید ... (فقط خواستم نظر بدم)
    کلا قراره یه پروژه ی تیمی بسازیم ... تک نفره نیست که ...
    اون شماره ی 1 تا 9 رو گفتم تا بهتر بتونی تصمیم بگیری چون در نهایت باید من این طرح رو پیاده سازی کنم ... (چیزی نباشه که دوباره تعویضش بشه (فکر نکنم امکان داشته باشه) )

    در کل منو چه به گرافیک ... من کار خودمو میکنم ... تا با هم هماهنگ بشیم ...

    نکته : فعلا همین آیکنی رو که دادی بسته ... الان روی GUI کار کن تا بتونیم زود تر روش کار کنم ... (کد نویسیشو میگم)

  10. #50

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    بازم سلام بچه ها

    اینم یه مقایسه ی کوچیک با ESET Smart Security



    به زودی در موردش صحبت میکنم ...

  11. #51

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    بازم سلام

    طبق گفته ی پیشینم ... امروز پروژه به صورت رسمی آغاز شد

    توضیحات رو قبلا دادم و در مورد جزئیات هم قبلا گفتگو شده ...

    فقط ... از دوستان علاقه مند خواهش میکنم در این راه ما رو همراهی کنن
    من همچنان منتظر افراد علاقه مند به این موضوع هستم
    به زودی سایتی برای پروژه آپ میشه تا پروژه روی اون قرار بگیره (شایدم وبلاگ)

    و اما :

    بحث در مورد الگوریتم ها و نحوه ی کار برنامه + کد نویسی در این تایپیک هست ... لطفا بچه ها هر کمکی میتونید کنید

    به نام خدا .. امروز 1 فروردین 1392 ... پروژه کلید خورد ...

  12. #52

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    درود
    سال نو مبارک

    چند نکته :

    • اگر برنامه AV فقط با DB کارکنه (درسته که پیشنهاد خودم بود ولی فکر کنم اشتب زدم)فقط نسبت به گذشته کامله و نمیتونه virus های جدید رو تشخیص بده ،البته اگه قرار باشه فقط فایل ها رو چک کنیم

    به همین خاطر باید DB هم از کارهای که ویروسها انجام میدن داشته باشیم ؛تا مثلاً اگر در قسمت تنظیمات X به Y تغییر کرد AV حساس بشه و اونو دنبال کنه اگه از نشانه های Virus بود دنبالش بگرده(چطوری ؟
    داستان داره حالا بماند)

    • فعلاً همین


    بحث در مورد الگوریتم ها و نحوه ی کار برنامه + کد نویسی در این تایپیک هست
    تا الان بزرگترین مشکل ما برنامه نویسی مد-هسته است ،چرا ؟
    چون ما باید رفتار Process ها رو زیر نظر بگیریم تا اگه خواستن دست از پا خطا کنن با لگد کارشونو بسازیم.
    این فقط یک نمونه کوچیکیه و برای ساخت یک AV خوب شاید 70 تا 80 درصد کار با Kernel-Mode باشه .(نظر من)

    من روی سیستم AV ندارم که تست کنم ؛
    AV های معمول هیچ درایوری برای File System دارن؟؟
    اگه اینطور باشه برای بالا بردن سرعت Scan ما هم باید Driver بنویسیم ،چون اگه خود برنامه Driver مختص خودش رو داشته باشه بهتر میشه Disk رو کنترل کرد و دستمون باز تره.
    حتماً اینو تست کنید

    موفق باشید
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  13. #53

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    سلام بچه ها ...
    بعد از چند سال جمع آوری اطلاعات با ارزش + پروژه هایی که نوشتم + فایل های شخصی و ... یهویی همه پاک شدن
    تا حالا به خاک سیاه نشستین

    من چندین هزار ویروس داخل کامپیوترم دارم (تحت کنترل هستن ) حالا بعد از چند ماه که این ویروس ها رو داشتم داشتم روی آنتی ویروس Cyrus امتحان میکردم ... نمیدونم چطوری یهویی از کنترل خارج شدن و زدن کل سیستم کامپیوتر منو یوری کردن ... اول زدن ویندوز 8 من رو تخریب کردن (ضعف امنیتی ویندوز8) بعدشم کل هارد دیسک رو پاک کردن ... کلا فقط بدونید کل زندگیم بر باد رفت (پروژه ی Cyrus پاک شد)
    الان 2 روزه دارم 100 تا نرم افزار رو امتحان میکنم ... فعلا 50 درصد فایل هام برگشتن ... اگه Cyrus بازیابی نشه مجبورم دوباره از اول پیاده سازی کنم (جالبه که بدونید ویروس ها دوباره بازیابی شدن 9000 ویروس)

    حالا ... فعلا درگیرم (خوبیش اینه که تا چند ماه پیش رو بک آپ دارم) اما :

    اگر برنامه AV فقط با DB کارکنه (درسته که پیشنهاد خودم بود ولی فکر کنم اشتب زدم)فقط نسبت به گذشته کامله و نمیتونه virus های جدید رو تشخیص بده ،البته اگه قرار باشه فقط فایل ها رو چک کنیم
    به همین خاطر باید DB هم از کارهای که ویروسها انجام میدن داشته باشیم ؛تا مثلاً اگر در قسمت تنظیمات X به Y تغییر کرد AV حساس بشه و اونو دنبال کنه اگه از نشانه های Virus بود دنبالش بگرده(چطوری ؟)
    در این مورد قبلا گفته بودم ... ما در اوایل کار از سایت هایی مثل Symantec کمک میگیریم ... در این سایت ها همه ی اطلاعات هست
    راستی آقای عباسی گفتید موتور دیتا بیس نوشتید ... درست متوجه شدم ؟
    به کمکتون احتیاج دارم ... آخه نمیدونم دیتا بیس یه آنتی ویروس باید چطوری باشه ... (در موردش بحث میکنم)

    در مورد مد هسته و ... بعدا صحبت میشه ... آخه اول کارهایی رو باید انجام بدیم که راحت ترن و بعد ...
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Naghdi : پنج شنبه 08 فروردین 1392 در 12:52 عصر

  14. #54

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    بعد از چند سال جمع آوری اطلاعات با ارزش + پروژه هایی که نوشتم + فایل های شخصی و ... یهویی همه پاک شدن
    تا حالا به خاک سیاه نشستین
    مرد حسابی ماشین های مجازی رو برای این جور مواقع گذاشتن

    راستی آقای عباسی گفتید موتور دیتا بیس نوشتید ... درست متوجه شدم ؟
    به کمکتون احتیاج دارم ... آخه نمیدونم دیتا بیس یه آنتی ویروس باید چطوری باشه ... (در موردش بحث میکنم)
    نه من موتور نساختم ، کجا گفتم ؟
    من دیتابیس کار نکردم (حرفه ای) که بخوام برات توضیح بدم ولی اول باید باید یک دیتابیس اصولی طراحی بشه که موقع جستجو و مقایسه سرعت کم نباشه و بعد هم DBMS خوب و مناسب رو براش انتخاب میکنیم.


    آخه اول کارهایی رو باید انجام بدیم که راحت ترن و بعد ...
    oOK
    مشکل سرعت MD5 حل شد؟؟

    نود32 که میشه گفت بهترین آنتی ویروس موجود هستش از درایور استفاده میکنه
    runtime عزیز منظورم درایوری برای فایل ها بود اونطور که از اسم اون مواردی که اشاره کردی معلومه هیچکدوم برای این کار نیستن.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  15. #55

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    سلام بچه ها

    بالاخره بازیابیش کردم ...
    من هر 2 روز یک بار به صورت zip از پروژه هام backup میگرفتم ... حالا تونستم اون zip رو بازیابی کنم ...
    پروژه ی Cyrus رو بازیابی کردم ... اما آخرین تغییراتی که دادم داخلش نیست ... (باید دوباره کد بنویسم )
    آفرین به برنامه نویسان Recovery My File ....

    مرد حسابی ماشین های مجازی رو برای این جور مواقع گذاشتن
    ماشین مجازی دارم و ویروس ها رو اونجا آنالیز میکنم
    مشکل اینجاست که من قرار نبود هیچ ویروسی رو اجرا کنم ... داشتم MD5 میکردم !

    مشکل سرعت MD5 حل شد؟؟
    تا حدودی حل شد ... با VC++‎ خیلی سرعتش کند تر از Qt بود ... (جالبه نه) ... الان 400 مگابایت 5 ثانیه زمان میبره تا MD5 و SHA1 بشه ... (SHA1 رو هم اظافه کردم)
    اما تو این 5 ثانیه بازم برنامه هنگ هست ... برای این مشکل فقط استفاه از dll به ذهنم میرسه

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار aidinMC
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از هارد!
    پست
    129

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    سلام
    منم زیاد با کیوت کارکردم و تقریبا تسلط دارم.
    و دوس دارم یه گوشه از این پروژه رو بگیرم...
    خب کی رو ببینیم؟

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار daskar
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    133

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    سلام
    آرزوی موفقیت براتون دارم
    یه پیشنهاد برای گرافیست تون
    میتونی برای روبات از سرباز هخامنشی استفاده کنی هم سپر داره هم نیزه هم ایرانی به اسم آنتی ویروس هم میخوره فقط باید 3D شو بسازی
    موفق باشید

  18. #58

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    با سلام و تشکر از همه ی عزیزان همیار
    لطفا این تایپیک رو با عنوان <<شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی>> داخل امضای خودتون قرار بدید(با لینک) تا دوستانی که از این تایپیک اطلاعی ندارن به جمع ما بپیوندن

    کمک :
    پروژه رو با دیتابیسی متشکل از MD5 و SHA1 هماهنگ میکنم ... اما مشکل اینجاست که :
    0. چطوری این دیتا بیس رو آپدیت کنم :: مطمعنا باید به فایل های تکی تقسیم بشه :::: دیگه چی ؟
    1 . چطوری باید فایل ها رو با دیتابیس مقایسه کنم :: به صورت یکجا یا دونه دونه :::: دیگه چی ؟
    2 . بعد از شناسایی فایل ها چطور پاکشون کنم :: مطمعنا باید از پردازنده kill بشن :::: دیگه چی ؟
    3 . چطوری باید بفهمم ویروس چه تغیراتی رو انجام میده :: سایت های آنتی ویروس ها این کار رو انجام میدن :::: دیگه چی ؟
    4 . چطور باید تغییرات ویروس ها رو باز گردانی کنم :: باید از دیتابیس استفاده بشه ::: چطوری : دیگه چی ؟

    فعلا ... در پیدا کردن جواب این سوالات کمکم کنید ... با سپاس

  19. #59

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    0. چطوری این دیتا بیس رو آپدیت کنم :: مطمعنا باید به فایل های تکی تقسیم بشه :::: دیگه چی ؟
    یک سرور داریم که تمام ویروس ها درش لیست شدن (و تمام ویروس هایی که در دیتابیس AV قرار داره) هر آیتم جدیدی که بهش اضافه بشه توی یه لیست قرار میدی و AV موقع Update شدن دونه دونه از اون لیست برمیداره و به DB خودش اضافه میکنه و به سرور میگه کدومو برداشت تا از اون لیست برش داره و لیست ویروس های قدیمی تر منتقلشون میکنه ، برای این کار هر AV باید با شناسه Unique به سرور متصل بشه تا معلوم بشه کدوم AV بروز رسانی شده این یه راه (کمی زیادی پیچیده میشه)

    در بازه های زمانی مشخص ویروس های جدید در قالب یک فایل جدا به DB مربوط AV تزریق میشن

    1 . چطوری باید فایل ها رو با دیتابیس مقایسه کنم :: به صورت یکجا یا دونه دونه :::: دیگه چی ؟
    من DB زیاد کار نکردم ولی درمورد Index ها در DB تحقیق کن ؛باعث افزایش سرعت در کوری میشن که میشه زمان مقایسه رو کاهش داد.

    2 . بعد از شناسایی فایل ها چطور پاکشون کنم :: مطمعنا باید از پردازنده kill بشن :::: دیگه چی ؟
    اگه روی دیسک باشه و در حال اجرا هم نباشه که سادست .
    اگه در حال اجرا باشه از طریق هندلش آدرسش روی دیسک رو بدست میاری و بازم با استفاده از هندلش میبندیش و پاکش میکنی (بعضی وقت ها مقاومت میکنه که داستان خودشو داره - بذار برای بعد)




    3 . چطوری باید بفهمم ویروس چه تغیراتی رو انجام میده :: سایت های آنتی ویروس ها این کار رو انجام میدن :::: دیگه چی ؟
    یه راهش همون آنالیز دستی و دیتابیسه
    یه راهشم شبیه سازی یک OS توی AV برای تست Virusها.

    4 . چطور باید تغییرات ویروس ها رو باز گردانی کنم :: باید از دیتابیس استفاده بشه ::: چطوری : دیگه چی ؟
    همین DB خوبه .
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  20. #60

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    با سلام و سپاس از همه

    یک مسئله : کامپیوتر سارا یک ویروس داره به اسم x ...
    آنتی ویروس Cyrus سعی در نابودی این ویروس داره ... !

    آنتی ویروس سعی کرد ویروس x رو شناسایی کنه ... امضای تمام فایل های اجرایی رو با امضا هایی که خودش از پیش داره برسی میکنه

    اگر این امضا درست بود ویروس x رو شناسایی میکنه
    در غیر این صورت اگر x در حال اجرا بود (که معلوم میشه که تغییراتی رو انجام داده = تغییرات رو برسی کن و به حالت اول باز گردان + ویروس رو حذف کن)
    در غیر اینصورت اگر x در حال اجرا نبود (تغییراتی انجام نداده = حذف فایل ویروس)

    اگر امضا درست نبود ویروس x شناسایی نمیشه = از روش هوشمند استفاده میشه
    فایل داخل یک ماشین مجازی آزمایش میشه که + کد های فایل برسی میشه + تغییراتی که فایل داده برسی میشه + عملیات فایل مانیتور میشه + ...

    اگر ویروس شناخته شد و ویروس در حال اجرا بود = (تغییرات رو برسی کن و به حالت اول باز گردان + ویروس رو حذف کن)
    در غیر این صورت اگر ویروس در حال اجرا نبود = (ویروس رو حذف کن)
    در غیر اینصورت اگر ویروس شناسایی نشد =(پس دیگه شناسایی نمیشه ... == کامپیوتر سارا پس از گذشت کسری از ثانیه یوری میشه )

    مطمعنا این یک الگوریتم نیست ... یک روش کاره ... پس لطفاکاملش کنید + نواقصی که داره بر طرف کنید

  21. #61

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    با سلام و با تشکر محمد جان ... میتونی اون Cyrus رو یه طوری دیگه بنویسی ... ؟

    یه بخشی کم داره ... بخش تنظیمات باید داخل فرمی دیگه باشه ...
    اون Options میتونه تنظیمات اولیه باشه ...
    نمیدونم ... فقط طرح نهایی رو بهم بده تا هرچه سریعتر اعمالش کنم ... + آیکن های اختصاصی (میتونی از طراحی آیکن های اپل یا ویندوز 8 کمک بگیری ... (شبیه باشه))

  22. #62

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    سلام بچه ها

    اینجا گفته بودم :
    تا حدودی حل شد ... با VC++‎‎‎ خیلی سرعتش کند تر از Qt بود ... (جالبه نه) ... الان 400 مگابایت 5 ثانیه زمان میبره تا MD5 و SHA1 بشه ... (SHA1 رو هم اظافه کردم(یک فایل 400 مگابایتی)
    اما تو این 5 ثانیه بازم برنامه هنگ هست ... برای این مشکل فقط استفاه از dll به ذهنم میرسه
    حالا من تونستم در طی زمان 1 ثانیه و خورده ای 3 گیگ فایل (3000 فایل اجرایی(dll,exe)) رو به صورت Sha1 و Md5 هاش کنم ... )
    این سرعت زیاد هم برای مقایسه با دیتابیس و هم برای هوک کردن و مقایسه به درد میخوره ... (کم کم بیشتر از اینم میشه ... )

    بچه ها لطفا در پست شماره ی #84 به من کمک کنید

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار aidinMC
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از هارد!
    پست
    129

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    با سلام و سپاس از همه

    یک مسئله : کامپیوتر سارا یک ویروس داره به اسم x ...
    آنتی ویروس Cyrus سعی در نابودی این ویروس داره ... !

    آنتی ویروس سعی کرد ویروس x رو شناسایی کنه ... امضای تمام فایل های اجرایی رو با امضا هایی که خودش از پیش داره برسی میکنه

    اگر این امضا درست بود ویروس x رو شناسایی میکنه
    در غیر این صورت اگر x در حال اجرا بود (که معلوم میشه که تغییراتی رو انجام داده = تغییرات رو برسی کن و به حالت اول باز گردان + ویروس رو حذف کن)
    در غیر اینصورت اگر x در حال اجرا نبود (تغییراتی انجام نداده = حذف فایل ویروس)

    اگر امضا درست نبود ویروس x شناسایی نمیشه = از روش هوشمند استفاده میشه
    فایل داخل یک ماشین مجازی آزمایش میشه که + کد های فایل برسی میشه + تغییراتی که فایل داده برسی میشه + عملیات فایل مانیتور میشه + ...

    اگر ویروس شناخته شد و ویروس در حال اجرا بود = (تغییرات رو برسی کن و به حالت اول باز گردان + ویروس رو حذف کن)
    در غیر این صورت اگر ویروس در حال اجرا نبود = (ویروس رو حذف کن)
    در غیر اینصورت اگر ویروس شناسایی نشد =(پس دیگه شناسایی نمیشه ... == کامپیوتر سارا پس از گذشت کسری از ثانیه یوری میشه )

    مطمعنا این یک الگوریتم نیست ... یک روش کاره ... پس لطفاکاملش کنید + نواقصی که داره بر طرف کنید
    همونطور که خودت هم گفتی این نمیتونه یه الگوریتم باشه ، یه روش کلی برای بررسی عملکرد ویروسه!
    یعنی در واقع داره روش اسکن کردن cyrus رو توضیح میده و تقریبا همه ی مراحل رو بررسی کرده...

    در واقع cyrus باید طوری عمل کنه که ویروس نتونه وارد کامپیوتر سارا بشه اگه ویروس وارد سیستم سارا شده پس cyrus ضعیف عمل کرده چون سایروس باید موقعی که یه فایل تو سیستم ردو بدل میشه همون لحظه بررسی کنه که این فایل چیه؟ آلوده س؟ یا نه؟
    سایروس اگه نتونه ویروسو پیدا کنه با دو مسئله روبرو میشیم:

    1) یا باید سارا سایروس رو update کنه
    2) یا الگوریتم سایروس مشکل داره

    که هر کدومش قابل بحثه....

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    زبان تشخیص/تعریف ویروس clam رو مطالعه کردید؟

  25. #65

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط aidinMC مشاهده تاپیک
    همونطور که خودت هم گفتی این نمیتونه یه الگوریتم باشه ، یه روش کلی برای بررسی عملکرد ویروسه!
    یعنی در واقع داره روش اسکن کردن cyrus رو توضیح میده و تقریبا همه ی مراحل رو بررسی کرده...

    در واقع cyrus باید طوری عمل کنه که ویروس نتونه وارد کامپیوتر سارا بشه اگه ویروس وارد سیستم سارا شده پس cyrus ضعیف عمل کرده چون سایروس باید موقعی که یه فایل تو سیستم ردو بدل میشه همون لحظه بررسی کنه که این فایل چیه؟ آلوده س؟ یا نه؟
    سایروس اگه نتونه ویروسو پیدا کنه با دو مسئله روبرو میشیم:

    1) یا باید سارا سایروس رو update کنه
    2) یا الگوریتم سایروس مشکل داره

    که هر کدومش قابل بحثه....
    مشکل وارد شدن ویروس یا نشدنش به کمپیوتر سارا نست ... بخش مانیتورینک سیستم عالم هنوز اجرا نشده ... (فرض بر این هست)
    ما میخواییم این ویروسی که هست رو نابود کنیم + آنتی ویروس آپدیت کامل هست
    فعلا بحث برای پیدا کردن یا پیدا نکردن نیست ...
    من در نهوه ی پیدا کرن + برخورد با این مسئله مشکل دارم


    زبان تشخیص/تعریف ویروس clam رو مطالعه کردید؟
    اگه منظورت سورسش هست ... نه ندیدم ... سورسشو ندارم
    من میخوام یه الگوریتم جدید به کار ببرم ... مگر نه میدونم چیکار کنم ... !

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نه منظورم سورسش نیست.
    clam یک زبان خاص برای تعریف ویروس ها داره.خودم هم مطالعش نکردم ولی شنیدم که خیلی جالبه.

  27. #67

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    طبق گفته ی پیشینم ... پروژه قرار بود از 20 فروردین قوت بگیره ... اما قبل از این تاریخ ... یه مشکلاتی هست ...
    من با خیلی از برنامه نویسان برجسته ی مایکروسافت و دیجیا و ... صحبت کردم ...

    خیلی از اون ها این کار رو بدون نتیجه میدونن ... جالبه که من فکر میکردم این نوع افکار فقط تو ایران هست ... !
    حتی یکیشون میگه تا وقتی Symantec و MacAfee هست نمیشه رقابت کرد ... نمیدونه من ایرانی هستم و داخل ایران زندگی میکنم ... (اینجا ایرانه ... یعنی ... )
    جالب تر از اینا همه ... برنامه نویس های مایکروسافت خیلی از مدافع ویندوز (Windows Defender) دفاع میکنن ... من که به عوان آنتی ویروس حسابش نمیکنم (البته مال ویندوز 8 خیلی خوبه)

    و در مورد Qt ... خیلی از برنامه نویس ها نوشتن آنتی ویروس با qt رو غیر منطقی میدونن (من با C#‎‎ هم دیدم)
    وقتی گفتم میخوام فقط در اینترفیس از qt استفاده کنم ... این کار رو مفید دونستن و اظافه کردن که بقیه ی کار باید با API بومی ویندوز باشه ...
    جالب ترش اینه که خود کسانی که در توسعه ی qt نقشی داشتن این حرف ها رو میزنن ...

    جالب تر جالب تر اینه که من برای MD5 و SHA1 کردن یک فایل دو نوع کد نوشتم
    1.qt + ده خط کد نشد + سرعت خیلی بالا (قبلا سرعتشو گفتم ... 3000 فایل با حجم 3 گیگ رو در تغریبا 1 ثانیه و ... تبدیل کرد)
    2. vC++‎‎ + بیش از 20 خط = سرعت معمولی = تا 1 فایل 700 مگابایتی ور Hash کرد من بالای 3 بار با کیوت Hash کردم (البته اون موقع که هنوز کد qt بهینه نبود ... الان که دیگه ...) ... من حتی از کدی که در آنتی ویروس Kasper هست برای این کار استفاده کردم (یادم نیست برنامه نویسش کی بود) اما بازم qt سریعتر بود ... برای خودمم جالبه چون منطقا طوری که همه میدونن و همه میگن باید VC++‎‎ سریعتر باشه ... شاید از الگوریتم باشه اما اینو بدونید Cyrus از Kaspersky سریعتره ...

    qt . در ساخت یک اینترفیس عالی و گرافیکی + سرعت زیاد در طراحی و کد نویسی سریعتر و بهینه تر + کار با فایل ها و ... خیلی خوب عمل میکنه ...
    VC++‎‎ . در Hooking و ... و ماشین مجازی و ... خیلی بهتره ... البته فقط سرعتش خوبه و دسترسی سطح کرنلش ...

    تنها یک مسئله میمونه ... با حذف API و جایگذین شدن API جدید ... qt سازگار میشه ولی VC++‎‎ حذف میشه و WinC++‎‎ جایگذین میشه که اگر کد ما با Win32 باشه بعد از تغییرات باید آنتی ویروس رو دوباره و از نو کد نویسی کنیم ... !
    نکته ی قابل توجهش اینجاست که کیوت قراره برنامه ها ی نوشته شده با خودش رو برای Metro Style هم پورت کنه ... انطوری مشکل برای پلتفرم جدید ویندوز هم نخواهیم داشت ...
    در هر صورت من نمیدونم چیکار کنم ...

    فعلا دارم با این برنامه نویس های بی سواد مایکروسافت بحث میکنم ... (فکر نکنید چون مایکروسافتی هستن خیلی شاخ هستن واقعا میگم بی سواد ... بچه های همین فروم از اون ها یه سرو گردن بالا تر هستن ... البته اگه کل برنامه نویسی ما نشه C#‎‎ ... )

    آقای عباسی که در Kernel زندگی میکنید ... از نظر شما وضعیت چیه ... (چون میدونم شما در این مورد تخصص دارید مخصوصا سوال کردم).

    اینم اظافه کنم که دارم یک راه ارتباط با شرکت مهران رایان(شرکت سازنده ی آنتی ویروس ایمن)پیدا میکنم ... خدا کنه کمکمون کنن ... بالاخره 18 سالی از ما جلو ترن ...

  28. #68

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    عباس جان ... این خیلی خوبه که داری در این زمینه تحقیق می کنی .. ولی حواست باشه که اسم و مشخصه ای از پروژه رو لو ندی ...
    آره دارم از اهلش تحقیق میکنم ... دارم به یه نتیجه هایی میرسم ... دارم میفهمم در دنیای برنامه نویسی حکم دست کیه ... مگه پروژه ی هسته ای هست که لو ندم ... هر چند واقعا از پروژه های هسته ای کم نداره ...

    پس یعنی من دستم توی طراحی بازه ؟؟ درسته ؟؟
    من با چند زبان برنامه نویسی برنامه نوشتم اما Framework کیوت خیلی در گرافیک پیشرفته ( با استفاده از angle و opengl و diretx و ... خیلی گرافیکی کار میکنه) ... البته سرعتشم بالاست ... میتونی خودت یه سرچ کنی ببینی چی میشه باهاش نوشت ... تازه هر چی داخل اینترنت میبینی از qt app هست ...
    Qt Quick رو ندیدی ... (تازه اومده) گرافیکی داره 100D
    یه سرچ کن ببین چیه ...

    اینم خودم گذاشتم ببینی :



    بیشتر .... پیدا میکنی !
    خیلی خیلی خوبه ... حتما این کار رو بکن ... از تجربیات اونا هم استفاده کن ...
    آره ایمیل آقای زارع مدیر پروژه رو گرفتم ... ایمیل دادم منتظر پاسخ هستم ... اگه اونم نشد تماس میگیرم ... خدا کنه کمکمون کنن !
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Naghdi : شنبه 17 فروردین 1392 در 12:51 عصر

  29. #69

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Salehi مشاهده تاپیک
    چیزی نشون داده نشده ...
    شاید مشکل از مرورگر یا سرعت اینترنتت باشه !
    اینم لینک » http://uploadtak.com/images/n8589_Qt.png
    این فقط یک مدل سه بعدی هست .. همین دم دستم بود ..

  30. #70

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    با سلام
    دوستان عزیز کار بسیار خوب و جالبی هست و مطمئنا به نتیجه مطلوب خواهد رسید.
    با موافقت دوستان هر کار و کمکی که بتونم انجام میدم.
    در کل یه چیزهایی بلد هستم

    به امید موفقیت
    آخرین ویرایش به وسیله hassanjj : جمعه 16 فروردین 1392 در 18:53 عصر

  31. #71

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    تا کجا پیش رفتین ؟
    اگه میشه توی github ـی چیزی کدها رو بزارید ما ببنیم یه فیضی ببریم
    موفق باشین

  32. #72

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط __UFNHGGI_H__ مشاهده تاپیک
    تا کجا پیش رفتین ؟
    اگه میشه توی github ـی چیزی کدها رو بزارید ما ببنیم یه فیضی ببریم
    موفق باشین
    حتما ... اما الان نه ... !
    پروژه متن باز هست اما برای انتشار سورسش یک سری قوانین و مراحل داره که طی نشده ...
    به امید خدا وقتی سایت آپ شد ... پروژه روی اون گذاشته میشه ... !

  33. #73

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    سلام
    قبل از هر چیز بگم فقط نصف پست اولو خوندم پس اگه یهو دیدید از مرحله پرتم واسه همینه!دوم اینکه نمیخوام با این حرفم بدمن داستان بشم اما از شمایی که میخوای روی این پروژه وقت بزاری و به رایگان برای اینکه عاشق چشم و ابروی مردمی از عمرت بگذری چنتا سوال دارم:
    شما با اینکارت میخوای باعث گسترش علم دنیا بشی یا گسترش علم خودت؟واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها دنبال ساخت انتی ویروس یا چه میدونم سیستم عاملو این چیزا هستن,اونم تنهایی بدون بودجه و رایگان (حتما چون جوونای ایرانی میخوان خوشبختی زیادشون رو با مردم عزیزشون سهیم کنن!). یکی نیست بگه برادر من عزیز من هدفت چیه؟منم خودم ازین کارا کردم و مدت ها روی الگوریتم های فشرده سازی کار کردم اما هدف داشتم و هدفم گسترش علم جهانی بود نه عشقم به تحلیل ! حالا شما که میخوای عمرو جوونیتو بزاری پای ساخت انتی ویروس بگو ببینم هدفت چیه؟ چه ایده ای داری که بتونی باهاش بزنی رو دست eset یا avira یا میخوای ازشون تقلید کنی ؟(کاری که تو ایران مد شده) چون اگه هدفت شکست اونا و گسترش علم نباشه داری واسه گسترش علم خودت کار میکنی نه کمک به دنیا.لطفا اول تکلیفتو با خودت روشن کن,دیگه حالم از این تقلیداو کارای تکراری بهم میخوره ,چی میشه یکمی راهساز باشیم تا راهرو

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط hamidhws مشاهده تاپیک
    سلام
    قبل از هر چیز بگم فقط نصف پست اولو خوندم پس اگه یهو دیدید از مرحله پرتم واسه همینه!دوم اینکه نمیخوام با این حرفم بدمن داستان بشم اما از شمایی که میخوای روی این پروژه وقت بزاری و به رایگان برای اینکه عاشق چشم و ابروی مردمی از عمرت بگذری چنتا سوال دارم:
    شما با اینکارت میخوای باعث گسترش علم دنیا بشی یا گسترش علم خودت؟واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها دنبال ساخت انتی ویروس یا چه میدونم سیستم عاملو این چیزا هستن,اونم تنهایی بدون بودجه و رایگان (حتما چون جوونای ایرانی میخوان خوشبختی زیادشون رو با مردم عزیزشون سهیم کنن!). یکی نیست بگه برادر من عزیز من هدفت چیه؟منم خودم ازین کارا کردم و مدت ها روی الگوریتم های فشرده سازی کار کردم اما هدف داشتم و هدفم گسترش علم جهانی بود نه عشقم به تحلیل ! حالا شما که میخوای عمرو جوونیتو بزاری پای ساخت انتی ویروس بگو ببینم هدفت چیه؟ چه ایده ای داری که بتونی باهاش بزنی رو دست eset یا avira یا میخوای ازشون تقلید کنی ؟(کاری که تو ایران مد شده) چون اگه هدفت شکست اونا و گسترش علم نباشه داری واسه گسترش علم خودت کار میکنی نه کمک به دنیا.لطفا اول تکلیفتو با خودت روشن کن,دیگه حالم از این تقلیداو کارای تکراری بهم میخوره ,چی میشه یکمی راهساز باشیم تا راهرو
    این سوال رو من قبلا پرسیدم.
    البته جواب قانع کننده ای نگرفتم.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 در 21:04 عصر

  35. #75

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط hamidhws مشاهده تاپیک
    سلام
    قبل از هر چیز بگم فقط نصف پست اولو خوندم پس اگه یهو دیدید از مرحله پرتم واسه همینه!دوم اینکه نمیخوام با این حرفم بدمن داستان بشم اما از شمایی که میخوای روی این پروژه وقت بزاری و به رایگان برای اینکه عاشق چشم و ابروی مردمی از عمرت بگذری چنتا سوال دارم:
    شما با اینکارت میخوای باعث گسترش علم دنیا بشی یا گسترش علم خودت؟واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها دنبال ساخت انتی ویروس یا چه میدونم سیستم عاملو این چیزا هستن,اونم تنهایی بدون بودجه و رایگان (حتما چون جوونای ایرانی میخوان خوشبختی زیادشون رو با مردم عزیزشون سهیم کنن!). یکی نیست بگه برادر من عزیز من هدفت چیه؟منم خودم ازین کارا کردم و مدت ها روی الگوریتم های فشرده سازی کار کردم اما هدف داشتم و هدفم گسترش علم جهانی بود نه عشقم به تحلیل ! حالا شما که میخوای عمرو جوونیتو بزاری پای ساخت انتی ویروس بگو ببینم هدفت چیه؟ چه ایده ای داری که بتونی باهاش بزنی رو دست eset یا avira یا میخوای ازشون تقلید کنی ؟(کاری که تو ایران مد شده) چون اگه هدفت شکست اونا و گسترش علم نباشه داری واسه گسترش علم خودت کار میکنی نه کمک به دنیا.لطفا اول تکلیفتو با خودت روشن کن,دیگه حالم از این تقلیداو کارای تکراری بهم میخوره ,چی میشه یکمی راهساز باشیم تا راهرو
    با سلام ... اگه حداقل 10 پست اول رو میخوندید شاید این سوالات رو نمیپرسیدیت ... اما :
    من عاشق چشم و ابروی مردم نیستم + متن باز بودن فقط به ما کمک میکنه تا یک محصول مشترک ایجاد کنیم ... که این محصول 2 نسخه ی عمومی و سفارشی داره که عمومیش رایگان و متن باز هست (مثل همه ی نرم افزار های رایگان) و تجاریش پولی هست (مثل همه ی نرم افزار های تجاری) هست ... (مثلا فرق VS Express با VS Ultimate در چیه ؟) که البته کسانی که در این پروژه سهیم هستن حقشونو میگیرن ... !

    هدف بالا بردن سطح علمی و تخصصی خودمون هست + تولید یک محصول مفید که نیاز به بومی سازیش واقعا احساس میشه + خود کفایی در تولید این نوع محصولات +

    حالا شمایی که میگین برای کسترش علم دنیا کارایی کردی ... اینو میگم بدونی ... اون کسانی که از این کارا میکنن این شرایط رو دارن ... !
    1. باباشون پولداره
    2. هوششون خیلی بالاست و تخصص زیادی دارن
    3. اساتید مشهور دانشگاه ها هستند و ...
    4. داخل یه شرکت مثل مایکروسافت یا گوگل کار میکنن ...
    5. .... ... ... ... ... ... .. .. .. ........... .. . . . .. . . .... . ..
    حالا اگه خواستی توضیح میدم چرا این شرایط کمکشون میکنه ... !
    ساخت آنتی ویروس هم فقط علاقه ی خودم هست ... منم از کسانی که مثل من علاقه مند هستند دعوت کردم ... به هیچ کسی هم نگفتم بیا به من کمک کن رایگان ... !

    این سوال رو من قبلا پرسیدم.
    البته جواب قانع کننده ای نپرسیدم.
    درست نفهمیدم ... چی بگم قانع بشی ... هر چی دوست داری بگم بگو تا بگم !!

  36. #76

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    ببخش دوست عزیز من یکم تند رفتم اما قصد توهین نداشتم . فقط حرفم اینه , چطور یه انتی ویروس نیاز بومیش احساس میشه؟اصلا همه بدبختیمون همینه, چرا همش میایم کارای غربو کپی میکنیم اسمشو میزاریم بومی سازی؟چرا جهانی فکر نمیکنیم و به جای این درجا زدن یه کار جدید با ایده جدید نمیکنیم؟ به نظرم بستگی به نگاهمون داره ,شما فرمودی خودکفایی در تولید داخل؟ تا اونجا که میدونم کمتر کسی تو این مملکت برای انتی ویروس یا هر نرم افزار دیگه ای هزینه میکنه و دلیلشم مشخصه!بحث من نه انرژی منفیه نه میخوام تلاش شما رو کم جلوه بدم , فقط میگم چرا ما باید همیشه مقلد باشیم؟چرا خالق نباشیم؟مثلا اگه قراره انتی ویروس تولید کنیم باید حداقل چیزی تولید کنیم که یه ایده جدید نسبت به نمونه انتی ویروسهای دیگه داشته باشه نه اینکه یه سری تقلید انجام بدیم و اسمشو بومی سازی بزاریم!من اسم اینو کپی میزارم.به قول بیل گیتس جهانی فکر کنیم محلی عمل کنیم نه اینکه مثل بعضی از مسئولین جوگیر که هیچی از این چیزا سرشون نمیشه بخوایم رو هر چیزی برچسب ملی بزنیم! البته دلیل اینکه ما جهان سومیم و امریکا جهان اول توی همین چیزا و طرز فکرا پیاده میشه , اونجا دنبال ادم خالق میگردن که ایده های نو داشته باشه اما اینجا دنبال ادمای مقلد میگردن که خوب بلده دزدی کنه!(واقعا شرایط مملکت به خاطر 4 تا مسئول نادان با توهم دانایی تاسف برانگیزه)

  37. #77

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Salehi مشاهده تاپیک
    شما ایده ی جدید داری ؟ بسم الله ...
    ما که فعلا ایده ی خاصی نداریم!!!

    صمیمانه پذیرای هرگونه ایده هستیم
    ایده دارم اما نه توی زمینه انتی ویروس! اینجا خیلی به امثال ما بی مهری میشه وگرنه الان ایران جهان سوم نبود!
    اما توی زمینه انتی ویروس هم چیزی که به نظرم میرسه و حداقل میتونه تا حدی متمایز کنه و برتری بده نسبت به نمونه خارجی قابلیت هوش مصنوعی هست, اگر اشتباه نکنم در حال حاضر انتی ویروس ها از یه کتابخونه استفاده میکنن که هر بار با شناسایی بد افزارهای جدید اون لیست هم اپدیت میشه و...
    خوب شما اگه میخوای چیز جدیدی تولید کنی باید با توجه به شرایط اینکارو بکنی, تهیه این لیست و پشتیبانی و بقیه کارها کاری پرهزینه هست و صادقانه بگم نمیتونی از پسش بر بیای و در نهایت یه انتی ویروس داری که فقط بد افزارهای 10 سال قبلو شناسایی میکنه!خوب برای مرتفع تر کردن این کار و اینکه دیگه احتیاج به اپدیت نداشته باشی باید فرایند شناسایی ویروس رو بصورت هوش مصنوعی توی نرم اقزارت پیاده کنی, یعنی خودش بد افزار رو با توجه به تحلیل باینری قایل تشخیص بده نه اینکه ما بهش بگیم ویروس کدومه!اینکارم کار ساده ای نیست اما اگه کسی توی این مملکت کوفتی روی این چیزا هزینه میکرد خودم حاضر بودم روش وقت بذارم

  38. #78

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    به قول دوست اجنبیمون انیشتین : علم چیز خوبیه به شرط اینکه نخوای خرج زنو پچتو باهاش بدی! منم دلم میخواد کارای جدید انجام بدم و ایده های جدید پیاده کنم اما وقتی هزارتا مشکل مادی دارم به نظرتون عاقلانست که کار رایگان انجام بدم؟دوست عزیز اینا لقمه های سر سیری هست ,در حال حاضر 3 تا پروژه زیر دست دارم واسه 3 تا ارگان و برای اینکه نیازهای مادیم برطرف بشه مجبورم کارهارو قبول کنم . اما اگه روزی نیازهای اولیه زندگیم برطرف شد حتما ازاین کارهای بشردوستانه انجام میدم چون عاشق علمو کنجکاویم (اما متاسفانه اینجا کسی ارزشی براش قائل نیست)

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    با سلام . من زیاد وقت خوندن پست ها رو ندارم . ولی با یه نگاه اجمالی به چند نکته پی بردم :
    ۱-آنتی ویروس هر چند هم open source باشه و رایگان باشه و کسی هم ایرانی بودنش و تازه کار بودنش رو توجه نکنه ، باید پشتیبانی خوبی داشته باشه . و اینکه آپدیت های پشت سر هم داشته باشه . سرور و سایت مشخصی که امنیت این سایت یا سرور هم بالا باشه . همین طور باید امکانات دیگه ای به جز آنتی ویروس بودن به کاربرا بده ( مثل بقیه ی آنتی ویروس ها ) تا بتونه جلب توجه کنه و ترغیب بره استفاده داشته باشه .
    من نمی گم کار نشدنی هست . اما باید زیر ساخت هاش اول مورد بررسی قرار بگیره و ایجاد بشه .
    ۲-یه جورایی آنتی ویروس رایگان تو کت هیچ کسی نمی ره . بالاخره پشت این همه زیر ساخت و زحمت ، باید انگیزه ای بره وارد شدن تو سیستم ها باشه .
    مثلا خیلی آنتی ویروس ها پول می گیرن . یا بعضیا آنتی ویروس رایگان هم می دن ولی تبلیغ آنتی ویروس پولی رو تو همون انجام می دن و امکانات بیشتری تو پولیه می ذارن . یا آنتی ویروس شرکتیشون پولیه و خونگیشون تبلیغی و مجانی . یا از سایتشون بره کسب درآمد استفاده می کنن .
    به جورایی آنتی ویروس کاملا مجانی و بدون تبلیغات بره بعضیا به منزله ی خود ویروسه :)
    ۳-اگه واقعا تو این زمینه کار می کنید ، باید زمینه ای رو انتخاب کنید که راه رشدش راحت تره . مثلا آنتی ویروس با امکانات متفاوت بره موبایل . یا آنتی ویروس بره usb on the go تو موبایل هایی که پشتیبانی می کنن . یا آنتی ویروس حرفه ای که روی سیستم نصب می شه و مدیریت گوشی و ویروس یابیشو انجام می ده ( یه PCSuit که آنتی ویروس گوشی هم کنارش داره )

    ببخشید که صحبتام زیاد شد .

  40. #80
    کاربر تازه وارد آواتار MunderLine
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    57

    نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

    سلام
    من توی تاپیکتون مشترک هستم. واقعاً خوشحال و ممنونم که همچین پروژه ای رو شروع کردید
    یه نرم افزار Internet Security رایگان که امکانات خیلی خوبی هم داره، استفاده می کنم
    اسمش هست Comodo Internet Security از شرکت Comodo. (تا اونجایی که فهمیدم امکاناتش شبیه Norton بود و حتی بیشتر از اون. مثل اجرای نرم افزار و مرورگر در SandBox و اسکن فایل ها با Drag & Drop و قابلیت Virtual Kiosk و اجرای مرورگر Comodo در حالت Virtual Browsing و ...)
    دو تا عکس از رابط کاربریش گرفتم (یکی یه گجت از نرم افزاره که روی دسکتاپ میاد و اون یکی هم که رابط کاربری خود نرم افزاره). امیدوارم مفید باشه

    و در هر صورت امیدوارم موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

صفحه 2 از 7 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پروژه ساخت آنتی ویروس
    نوشته شده توسط pm_hamze در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 96
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1394, 13:18 عصر
  2. چگونه در ساخت پروژه های متن باز مشارکت کنیم؟
    نوشته شده توسط MiniMicro در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 22:30 عصر
  3. کنسرسیوم مدیریت پروژه های متن باز
    نوشته شده توسط Identifier در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 19:39 عصر
  4. جامعه متن‌باز از پروژه openSUSE ناول استقبال کرد
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 19:39 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •