نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

  1. #1

    چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    سلام...
    من یه سری اطلاعات رو از دیتابیس دریافت میکنم و توی گرید نشون میدم و کل اطلاعات که نشون میده حدود 1000 تا هست هر چند کمه اما به دلایلی میخوام این مقدار رو محدود کنم؟
    لطفا کمکم کنید...
    همینطور بهتره به چه شکل باشه. که برای کاربر هم راحت بتونه به قسمت های بعد رفت؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    سوالت واضع نیست

    قسمت جستجو بزار تا کاربر اطلاعات شو پیدا کنه


    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from Question where pkey like '" + "اطلاعات مورد نظر کاربر" + "'", con);

  3. #3

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    سلام ممنونم...
    ببینید من میخوام سطر های گرید رو محدود کنم برای کاربر یعنی وقتی فرم باز شد اول 20 آیتم اول رو نمایش بده با یه دکمه به 20 آیتم بعدی بره؟ و طوری هم باشه که بتونه خودش مقدار رو کنه 30 تا ... یه همچین چیزی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    مگه شما فیلد کلید نداری ، جستجو کن از 1 تا 20 و....
    یه تکس باکس بزار
    با کد sql

  5. #5

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    درود بر شما ابتدای کوئی یه دونه " top " با یه مقدار عددی بذار مثلا اگه می خوای 50 تای اولی رو نشون بده اینطوری می شه :

    "select top50 * from Question "

  7. #7

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    مگه شما فیلد کلید نداری ، جستجو کن از 1 تا 20 و....
    یه تکس باکس بزار
    با کد sql
    مرسی اط لطفتون یه نمونه مثل مثال آقای mr.rad میخواستم نمونه خوبی بود با تشکر

  8. #8

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟


  9. #9

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    اینم عالی بود حیف به صورت usr control بود نتونستم با فرمم ستش کنم...و چرا همه ado مینویسن

    درود بر شما ابتدای کوئی یه دونه " top " با یه مقدار عددی بذار مثلا اگه می خوای 50 تای اولی رو نشون بده اینطوری می شه :
    khokhan عزیز من از sql express استفاده میکنم چطور میتونم کد شما رو در express استفاده کنم؟


    چون من میخوام برای سرعت بهتر این paging رو سمت sql انجام بدم از linq هم استفاده میکنم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    فرقی نداره که هرکجای برنامه که با کوئری اطلاعات رو از جدولت واکشی می کنی

  11. #11

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    فرقی نداره که هرکجای برنامه که با کوئری اطلاعات رو از جدولت واکشی می کنی
    نه منظورم اینه که کد رو کجا به چه شکل اجرا کنم؟
    اصلا من بلد نیستم یه کد sql رو از طرف sql اجرا کنم یکی راهنماییم کنه ممنونم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    پس شما گریدتون رو چه جوریا fill می کنین ؟

  13. #13

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    پس شما گریدتون رو چه جوریا fill می کنین ؟
    من از linq استفاده میکنم مثلا جدولم رو اینطوری پر میکنم...
               database db = new database();
    dataGridView1.DataSource = db.tblCustomer;

    میخوام از سمت سی شارپ نباشه کد بالا رو من در سی شارپ وارد میکنم...

    مثلا یه proceduore باشه که از طرف Sql محدود کنه 10 تای اول رو نشون بده...
    یا مثلا مثل کد زیر استفاده کنم اما در sql چون سرعت برام مهمه و حتما باید سمت sql باشه...
    select * from tblCustomer


    مثلا دیتابیس من تحت شبکه هست در روش سمت سی شارپ من تمامی اطلاعات رو از دیتابیس میگیرم بعد روش کوری رو انجام میدم که بهینه نیست من میخوام قبل از fill کردن این عمل رو انجام بدم؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    سلام

    اینو امتحان کن
    var list = (from tblCustomer in ctn.Items
    where tblCustomer.DeliverySelection == true && tblCustomer.Delivery.SentForDelivery == null
    orderby tblCustomer.Delivery.SubmissionDate
    select tblCustomer).Take(5);

  15. #15

  16. #16

    نقل قول: چطور برام گریدم صفحه بندی قرا بدم؟

    سلام نه متاسفانه درست متوجه نشدید من یه :
    مثلا دیتابیس من تحت شبکه هست در روش سمت سی شارپ من تمامی اطلاعات رو از دیتابیس میگیرم بعد روش کوری رو انجام میدم که بهینه نیست من میخوام قبل از fill کردن این عمل رو انجام بدم؟
    اگر دیتابیس من تحت شبکه باشه ابتدا برنامه 100 آیتم رو دریافت کرده و نمایش داده و فیلتر کرده اما من میخوام قبل از fill کردن دیتابیس بگم 10 سطر رو بخونه و کلید های بعدی رو هم همینطور انجام بدم...
    میشه در رابطه با procedure بیشتر توضیح بدید؟
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. چطور gridview رو اینطور صفحه بندی کنم
    نوشته شده توسط mmnoody2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 16 مهر 1389, 22:02 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 20:51 عصر
  3. صفحه بندی datalist
    نوشته شده توسط dena در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1387, 12:24 عصر
  4. چطور فونت تایتل بار رو تغییر بدم؟
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1383, 02:21 صبح
  5. مشکل در صفحه بندی رکوردها
    نوشته شده توسط jannati در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 22:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •