نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

  1. #1

    Question كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

    سلام و عليكم
    خواهشا اين تيكه كد گزارشگري (Report) از vb را به معادل سي شارپ تبديلش كنيد خواهشا ميكنم كمكم كنيد. ممنون و تشكر از شما دوستان

    Form3.listkalaTable Adapter.connetion=connect
    Form3.listkalaTable Adapter.Fill(Form3.DtaSet1.listkala)
    Dim Parmlist az new list(of ReportParameter)()
    Paramlist .Add(New ReportParameter("adress" DataGridView1,SelectedRow.Item(0).Cells(4).Value.t oString))


    Form3. ReportViewer1.LocalReport.SetParameters(Paramlist)
    Form3. ReportViewer1.RefreshReport()
    Form3.show()

  2. #2

    نقل قول: كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

    بابا خواهشا اين تيكه كد گزارشگري (Report) از vb را به معادل سي شارپ تبديلش كنيد خيلي احتياجش دارم


    Form3.listkalaTable Adapter.connetion=connect
    Form3.listkalaTable Adapter.Fill(Form3.DtaSet1.listkala)
    Dim Parmlist az new list(of ReportParameter)()
    Paramlist .Add(New ReportParameter("adress" DataGridView1,SelectedRow.Item(0).Cells(4).Value.t oString))


    Form3. ReportViewer1.LocalReport.SetParameters(Paramlist)
    Form3. ReportViewer1.RefreshReport()
    Form3.show()

  3. #3

    نقل قول: كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

    کدت مشکل داره
    با این سایت میتونی کانورت کنی
    http://converter.telerik.com/
    یا
    http://www.developerfusion.com/tools.../vb-to-csharp/

  4. #4

    نقل قول: كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    کدت مشکل داره
    با این سایت میتونی کانورت کنی
    http://converter.telerik.com/
    یا
    http://www.developerfusion.com/tools.../vb-to-csharp/
    دوست محترم اين كد را از يك فايل آموزشي گرفتم كه كد آن vb.net هست. كد كاملشو واست ميفرستم البته دوتاعكس از تصوير آموزشي گرفتم كه دنباله هم هستش ببين ميتوني واسم كاري بكني منظورم تبديل به سي شارپ كني واسم ممنونت ميشم فضاي نامي آن هست Imports Microsoft.reporting.winforms
    00.jpg01.jpg



    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 00.jpg‏ (94.6 کیلوبایت, 32 دیدار)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

    با سلام

    دوست عزیز نمی خوام نا امیدت کنم اما به جای اینکه ترجمه کنی بهتره شبیه سازیش نمایی

  6. #6

    نقل قول: كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست عزیز نمی خوام نا امیدت کنم اما به جای اینکه ترجمه کنی بهتره شبیه سازیش نمایی
    دوست خوبم شما اگه ميتونيت لطف كنيد راهنمايي كنيد تا قطعه ادبي بگيد ممنونم از شما

  7. #7

    نقل قول: كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

    سلام معادل کلمه my که در vb استفاده میشه در سی شارپ چی میشه؟
    اگر بخوام این کد استفاده کنم داخل سی معادل چیه؟ از 2 لینک بالا جواب نگرفتم

    dim settings as new my.mysettings

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

    با سلام مجدد

    باشه من بعد دیگه قطعه ادبی نمی گیم ممنونم از یادآوریتون
    بدرود
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : پنج شنبه 24 اسفند 1391 در 10:19 صبح

  9. #9

    نقل قول: كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد

    باشه من بعد دیگه قطعه ادبی نمی گیم ممنونم از یادآوریتون
    بدرود
    با سلام
    دوست عزيز من از شما معذرت ميخوام جان شما پروژه دارم نود درصد راه رو رفتم فقط اين كد با vb بلدم بنويسم اما سي شارپشو وارد نيستم خواستم كه كمكم كنيد بهرحال منظوري نداشتم. اين عكسي كه گذاشتم اگه به سي شارپ تيديل بشه مشكلم حله .

  10. #10

    نقل قول: كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

    با درود

    اون دوستی که فرمودید قطعه ادبی(گرامی khokhan ) میگوید از معدود کاربرانی است که بیشتر از همه به دیگران کمک میکند اما درمورد پروژه شما
    شما تصویر و عکس از کدها را اینجا گذاشته اید و انتظار دارید که دیگران وقت هزینه کنند و برای شما کد بنویسند
    حداقل انتظار میرفت اون قسمت از کد ها بطورت بصورت کد اینجا کپی پست میکردید که اگر کسی کمکی کرد برایش راحت باشد

  11. #11

    نقل قول: كمك كمك ( تبديل كد VBبه #c)

    نقل قول نوشته شده توسط docendo مشاهده تاپیک
    با درود

    اون دوستی که فرمودید قطعه ادبی(گرامی khokhan ) میگوید از معدود کاربرانی است که بیشتر از همه به دیگران کمک میکند اما درمورد پروژه شما
    شما تصویر و عکس از کدها را اینجا گذاشته اید و انتظار دارید که دیگران وقت هزینه کنند و برای شما کد بنویسند
    حداقل انتظار میرفت اون قسمت از کد ها بطورت بصورت کد اینجا کپی پست میکردید که اگر کسی کمکی کرد برایش راحت باشد
    اولا بنده دانشجوي ترم آخرفوق ليسانس كامپيوتر هستم درضمن خودم دارم توشهرم با زبان vb نرم افزار واسه فروشگاهها مينويسم و چندسال هم هست تجربه برنامه نويسي دارم كه البته احتياجي به وقت وهرينه شما نيست. اگه با دقت تاپيك رو خوب نگاه و مطالعه كرده باشي ميبيني كه اينكارو كردم دوستان گفتند برنامه ات مشكل داره من عكسشو گذاشتم تا دوستان از روي اون مشكلمو حل كنند. اگه دقت كرده باشي من قطعه اي از كد رو گذاشتم . درضمن وقتي كسي از من سوال ميكرد من كاملتر از اونچيزي كه ميخواست بهش ميدادم و اصلا هم ناراحت نيستم . من سي شارپ زياد وارد نبودم واسه همين معادلشو ميخواستم. وقتي ما يك چيري بلد باشيم واسه يايد دادن به ديگران با فروتن باشيم...

تاپیک های مشابه

  1. گير شر كردن به اين ميگن(كمك كمك در مورد sql server)
    نوشته شده توسط ali682344 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 26
    آخرین پست: چهارشنبه 18 فروردین 1389, 08:41 صبح
  2. سوال: Form Base پيغام مي ده كمك ! كمك !
    نوشته شده توسط ngy_update در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 12:11 عصر
  3. كمك در تبديل كد به C#‎
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 18:03 عصر
  4. سوال: كمك !!!مشكل تبديل جاوا به بورلند C
    نوشته شده توسط masoodkhan11 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1388, 17:40 عصر
  5. سوال: درخواست كمك جهت تبديل كد پيج داس به ويندوز
    نوشته شده توسط alireza.alavian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1387, 14:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •