نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل کد در crystal report

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question مشکل کد در crystal report

    سلام
    ببینید برنامه من چه مشکلی داره
    http://uploadkon.ir/?file=WindowsFormsApplication5.rar

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: مشکل کد در crystal report

    سلام دوست عزیز بهتره بگی کدوم قسمت برنامه رو تست کنیم و مشکل چی هست ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: مشکل کد در crystal report

    دوست عزیز شما رشته اتصال به دیتا بیست رو چک کن و فایل دیتا بیست رو هم همراه برنامه بذار تا چک کنم اخه من که دیتا بیست رو ندارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: مشکل کد در crystal report

    نقل قول نوشته شده توسط mortezasar مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما رشته اتصال به دیتا بیست رو چک کن و فایل دیتا بیست رو هم همراه برنامه بذار تا چک کنم اخه من که دیتا بیست رو ندارم
    موقعی که برنامه اجرا میشه فیلد هایی که برای جدول گذاشتم نشون داده نمیشن و فقط text object ها نشان داده میشن
    حالا شما بگو چجوری دیتا ست رو به دیتا سورس کریستال ریپورت متصل کنم؟
    ببین این کد درسته؟

    string strreportpath = "C:\\Documents and Settings\\Rbox\\My Documents\\Visual Studio 2008\\Projects\\WindowsFormsApplication5\\WindowsF ormsApplication5\\CrystalReport2.rpt";
    // strreportpath = System.IO.Directory.GetCurrentDirectory();
    ReportDocument reportDocument = new ReportDocument();
    reportDocument.Load(strreportpath);
    crystalReportViewer1.ReportSource = reportDocument;

    //CrystalReport2 CrystalReport2 = new CrystalReport2();
    //CrystalReport2.SetDataSource(dt);
    //crystalReportViewer1.ReportSource = CrystalReport2;
    SqlConnection con = new SqlConnection("data source=.;initial catalog=anbar;integrated security=true;");
    SqlCommand com = new SqlCommand("select * from tfactor,trfactor,tkala,tmoshtari", con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    SqlCommandBuilder combldr = new SqlCommandBuilder(da);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "tfactor");
    crystalReportViewer1.ReportSource = da;


    این ارور رو میده

تاپیک های مشابه

  1. مشکل جدید با crystal report
    نوشته شده توسط mikhak در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 11:49 صبح
  2. مشکل چاپ در Crystal Report.Net 2005
    نوشته شده توسط Palomino در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1387, 17:40 عصر
  3. مشکل تغییر در Crystal Reports 11
    نوشته شده توسط Mahnazmh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 13:47 عصر
  4. مشکل در اجرای Crystal Reports
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1384, 12:24 عصر
  5. مشکل نمایش کزارش crystal report روی win98
    نوشته شده توسط akram در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 04 آبان 1382, 00:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •