نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: public control in asp.net 2

  1. #1

    public control in asp.net 2

    سلام

    چطور میشه یک شیء رو در asp.net2 که به طور پیش فرض protected هستش رو به public تغییر داد؟

    چون من می خوام به یک خصوصیت از یک شیء در یک یوزرکنترل دسترسی داشته باشم که اجازه نمیده.

    ممنون.

  2. #2
    سلام،
    یک property از نوع friend در یوزر کنترل خودتون ایجاد کنید و از طریق اون دسترسی پیدا کنید.

    البته اگه بگین چه خصوصیتی از چه شیئی راحت‌تر می‌شه گفت و بحث انتزاعی نمی‌شه ؛)

  3. #3
    ببینید من freetextbox رو تو یک یوزر کنترل گذاشتم . حالا می خوام متن نوشته شده در توشو بدست بیارم.

  4. #4
    فرض کنیم که id مربوط به UserControl شما uc1 هست و توی این کنترل یک textbox به نام TextBox1 دارید.
    در usercontrol خودتان این کد را اضافه کنید:

    Property TextOfTextbox() As String
    Get
    Return Me.TextBox1.Text
    End Get
    Set(ByVal value As String)
    Me.TextBox1.Text = value
    End Set
    End Property


    حالا می‌توانید در صفحه‌ای که User Control خود را آنجا قرار دادید به محتوای TextBox دسترسی داشته باشید.

    Me.uc1.TextOfTextbox = "salam!"
    Response.Write(Me.uc1.TextOfTextbox)

  5. #5
    خوب مسئله همینه.
    در دات نت 1 این کار راحته ولی در دات نت 2 باید property رو shared کرد. وقتی هم که این کار رو میکنم میگه باید کنترل شما از نوع public باشه تا به اون بشه دسترسی داشت.
    در دات نت 1 کنترلها در code behind تعریف میشد و میشد نوع تعریف اون رو عوض کرد.
    اما تو دات نت 2 اینطوری نیست و نمی دونم از کجا باید نوع تعریف اون رو عوض کنم.

  6. #6
    من قبل از ارسال این کد، اون رو توی asp.net 2 تست کردم، بدون مشکل اجرا شد..
    حالا شما دوباره تست کنید، اگه نشد property رو از نوع friend تعریف کنید.

تاپیک های مشابه

  1. تعریف متغیر Public
    نوشته شده توسط sa_ghaznavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 12:54 عصر
  2. نوشتن Public Sub برای اجرای دستورات SQL
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 21:40 عصر
  3. تعریف یک تابع Public
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1384, 09:31 صبح
  4. ایجاد کنترل های Public
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1384, 23:37 عصر
  5. ایجاد فرم Public(قابل دسترس از سایر فرمها)
    نوشته شده توسط moradi_am در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1383, 13:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •