نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشكل در تاريخ ستون datagridview از نوع datetime

  1. #1

    مشكل در تاريخ ستون datagridview از نوع datetime

    سلام دوستان
    من در datagridview يك ستون از نوع datetime دارم كه كاربر كافيه سال و ماه و روز رو به ترتيب وارد كنه خودش اسلش داره ولي چون داره با تقويم ميلادي چك مي كنه مثلا چون ماه فوريه 28 روزه هست زماني كه من 31/02/1391 رو وارد مي كنم نميذاره و خودش به جاي عدد 31 ، 28 رو ميذاره كسي ميتونه كمكم كنه؟؟؟؟
    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: مشكل در تاريخ ستون datagridview از نوع datetime

    دات نت تقویم جلالی ( فارسی ، ایرانی ، پرشین ) هم دارد .

  3. #3

    نقل قول: مشكل در تاريخ ستون datagridview از نوع datetime

    از کامپوننت تقویم فارسی اگه استفاده کنید . مشکل تون برطرف میشه .

  4. #4

    نقل قول: مشكل در تاريخ ستون datagridview از نوع datetime

    ممنون ولي چه طوري ميشه ازش استفاده كرد؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: مشكل در تاريخ ستون datagridview از نوع datetime

    کافیه یه سرچ بکنید توی همین انجمن . دوستان یه کامپوننت رو معرفی کردده بودند . بعد از اینکه اون رو دانلود کردید . فایل DLL رو به درون برنامه بکشد . و به راحتی میتونید از قسمت ToolBox از تقویم فارسی استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: مشكل در تاريخ ستون datagridview از نوع datetime

    من خودم از این استفاده میکنم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: مشكل در تاريخ ستون datagridview از نوع datetime

    ممنون دوست عزيز ولي چطور ميتونم از اين كامپوننت در column Type ستون مورد نظر استفاده كنم؟ چون من همونطور كه گفتم ستون تاريخdatagridview رو از نوع datetime انتخاب كردم حالا چطور ميتونم نوع ستون رو اين كامپوننت انتخاب كنم؟
    با تشكر

  8. #8

    نقل قول: مشكل در تاريخ ستون datagridview از نوع datetime

    ببین این کامپوننت به کارت میاد یا نه

  9. #9

    نقل قول: مشكل در تاريخ ستون datagridview از نوع datetime

    ممنون دوست عزیز ولی همونطور که گفتم من میخوام از این کامپوننت در datagridview استفاده کنم یعنی میخوام همزمان با وارد کردن داده خود سلول از نوع datetime باشه که کاربر تاریخ اشتباه نتونه وارد کنه ولی متأسفانه همون مشکلی که در پست اول گفتم بوجود میاد راه حل چیه؟؟؟
    با تشکر

  10. #10

    نقل قول: مشكل در تاريخ ستون datagridview از نوع datetime

    اگه دیتا سورس گرید مثلا DataTable هست مقادیر اون ستون رو تو دیتاتیبل با تابع

    FarsiDateHelper.GetShortFarsiDate(DateTime date)

    تبدیل کن به شمسی و بعد دیتاتیبل رو بده به گرید. اگه از Linq هم استفاده میکنی باز به همین صورت

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تعیین نوع ستون DataGridView پس از پر شدن با نتیجه LINQ
    نوشته شده توسط mandegaran در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1389, 12:56 عصر
  2. چك كردن فرمت ستون تاريخ در DataGridView
    نوشته شده توسط hasty0087 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 21 شهریور 1389, 08:47 صبح
  3. سوال: نوع ستون datagridview
    نوشته شده توسط kebriya در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اسفند 1388, 18:42 عصر
  4. جمع كردن مقادير يك ستون از نوع datetime در sql
    نوشته شده توسط soniarose در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1387, 14:49 عصر
  5. سوال: جمع كردن مقادير يك ستون از نوع datetime در sql
    نوشته شده توسط soniarose در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1387, 11:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •