نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: گرفتن ماکسیمم و مینیمم و میانگین در صف یا پشته پیوندی

  1. #1

    Question گرفتن ماکسیمم و مینیمم و میانگین در صف یا پشته پیوندی

    سلام
    برای گرفتن مینیمم در صف یا پشته پیوندی چه راهکاری دارید؟
    چون ما وقتی یک داده ای رو از صف بر می گردونیم. . اشاره گر که مثلا first باشه از اول یکی میاد جلوتر و نود قبلی حذف میشه به کل.
    اگر به این طریق مینیمم بگیریم کل صف خالی میشه.
    راه حل شما چیست؟ چه ایده ای دارید؟

    که مینبمم و ماکسیمم بگیریم و صف پابرجا باشد. واضح تر بگم:
    5
    9
    14
    3
    19
    درون صف هستند. (صف پیوندی) . حالا میبنمم رو بدست بیارم. بعد مقدار رو برگردونم و این نود رو حذف کنم و صف بشه
    5
    9
    14
    19

    الان صف رو پیاده کردن و عنصر توش درج و حذف میکنم و مشکلی نداره. نیاز به تکمیلش هست

  2. #2

    نقل قول: گرفتن ماکسیمم و مینیمم و میانگین در صف یا پشته پیوندی

    شما حتماً باید خودتون این کار رو بکنید؟
    اگه پروژه دانشجویی نیست از خود کلاس های .NET استفاده کنید و با متد های Min و Max مقادیر لازم رو بگیرید.

  3. #3

    نقل قول: گرفتن ماکسیمم و مینیمم و میانگین در صف یا پشته پیوندی

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    شما حتماً باید خودتون این کار رو بکنید؟
    اگه پروژه دانشجویی نیست از خود کلاس های .NET استفاده کنید و با متد های Min و Max مقادیر لازم رو بگیرید.
    سلام
    بله خودم انجام میدم. فقط ایده میخوام.
    میخوام ببینم راه کم هزینه چیست. من خودم یک راه دارم. یک بار کل صف بریم جلو و مقدار min حساب کنیم.
    بعد دنبال میبننم بگیردیم و حذفش کنیم.
    یعنی تابع و کلاس آماده برای این کار هست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: گرفتن ماکسیمم و مینیمم و میانگین در صف یا پشته پیوندی

    بله ذوست عزیز

    list<int> _Newlist =new list<int>();
    a.add(0);
    .
    .
    .
    .
    cout<< _Newlist.max();
    این واسه کار با لیست پیوندیه...
    واسه صف وپشته که کاری نداره...
    آخرین ویرایش به وسیله j_naroogha@yahoo.com : جمعه 25 اسفند 1391 در 00:14 صبح دلیل: اشتباه تایپی

  5. #5

    نقل قول: گرفتن ماکسیمم و مینیمم و میانگین در صف یا پشته پیوندی

    نقل قول نوشته شده توسط j_naroogha@yahoo.com مشاهده تاپیک
    بله ذوست عزیز

    list<int> _Newlist =new list<int>();
    a.add(0);
    .
    .
    .
    .
    cout<< _Newlist.max();
    این واسه کار با لیست پیوندیه...
    واسه صف وپشته که کاری نداره...
    سلام
    این لیست پیوندی اماده میده؟
    من خودم البته پیاده اش کردم بدون کمک به کلاس های .net
    منتها میخوام ببینم این کلاس شامل چه نوع لینک لیست هایی هست؟

  6. #6

    نقل قول: گرفتن ماکسیمم و مینیمم و میانگین در صف یا پشته پیوندی

    سلام
    یک مشکل دارم.
    برای پیدا کردن مینیمم من یک نود از اول حذف میکنم و به آخر اضافه میکنم . به تعداد نود ها این این کار میکنم.
    منتها اشتباه دارم تو کارم.
    وقتی عنصر اول که first هست رو میریزم تو Last.next اون . last خودش صاحب همه نود ها میشه و وقتی یک دور کامل بزنیم کل نود ها یک مقدار میگیرند و اون هم مقدار نود آخر هست
    البته حدس من این بود.
    نمیدانم مشکل چیست . خودم صف رو پیاده کردم.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: استفاده از توابع aggregate برای ماکسیمم و مینیمم و...
    نوشته شده توسط milad_khosravi در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1389, 13:46 عصر
  2. سوال: گرفتن ماکسیمم بصورت ستونی
    نوشته شده توسط pmoshir در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1387, 21:51 عصر
  3. میانگین گرفتن بین دوتاریخ
    نوشته شده توسط a-azad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1387, 21:49 عصر
  4. گرفتن میانگین از یک فیلد
    نوشته شده توسط mrtzxxx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 00:19 صبح
  5. تغییر محتویات فرم به تناسب مینیمم یا ماکسیمم کردن فرم
    نوشته شده توسط Roza_tsc در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1384, 11:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •