نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در استفاده از باتن های telerik

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    مشکل در استفاده از باتن های telerik

    سلام. من از چند تا telerik radbutton استفاده کرد و فونت اونارو b homa گذاشتم. ولی وقتی برنامه باز میشه و روی یکی از اینا کلیک میکنم فونتشون به همون فونت default بر میگرده. ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل در استفاده از باتن های telerik

    برا من که درست کار می کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: مشکل در استفاده از باتن های telerik

    اگه بخوام بعد از هر کلیک، با کد نویسی فونت اونو b homa بزارم باید چیکارکنم؟ لطفا کدشو بزارید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: مشکل در استفاده از باتن های telerik

    دوستان چه طور میتونم با کدنویسی فونت باتن را b homa bold 14 بزارم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: مشکل در استفاده از باتن های telerik

    دوستان لطفا راهنمایی کنید. وقتی روی یه باتن کلیک میکنم و موس رو از روی اون میبرم کنار فونتش به فونت اول خدوش بر میگرده.
    اگه خواستین یه نمونه بدم ببینین.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در استفاده از باتن های telerik

    تغییر فونت شی :
    button1.Font = new Font(FontFamily.GenericSansSerif, 12.0F, FontStyle.Bold);


    منبع : http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...ont.style.aspx

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: مشکل در استفاده از باتن های telerik

    خوب چه طور میشه فونت همهی باتن های فرم رو عوض کرد؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: مشکل در استفاده از باتن های telerik

    برنامه رو میزارم خودتون ببینید:
    http://s3.picofile.com/file/76993409...tion1.rar.html

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: مشکل در استفاده از باتن های telerik

    دوستان لطفا راهنمایی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با کنترل RadWindow کامپوننت های Telerik
    نوشته شده توسط ferankyy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اسفند 1389, 18:01 عصر
  2. مشکل در استفاده از DLL های VectorCAD
    نوشته شده توسط omid-vbAuto در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 آذر 1389, 21:08 عصر
  3. استفاده از کامپوننت های telerik
    نوشته شده توسط Shahram1974 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آذر 1389, 14:33 عصر
  4. مشکل در استفاده از کاموننت های DEVexpress در هاست
    نوشته شده توسط behrooz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 دی 1386, 21:32 عصر
  5. مشکل در استفاده از اعراب های عربی در سی شارپ
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 10:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •