نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    سلام دوستان عزیز من یک dataGridView دارم میخوام در این dataGridView یکی از رکورد ها مخفی باشه ؟

    یک سوال دیگه هم داشتم چرا وقتی روی قسمت هیدر dataGridView راست و یا چپ کلیک میکنم برنامه خطا میده ؟

    در این dataGridView از contextMenuStrip استفاده شده و به خوبی هم کار میکنه


    چه راهی برای این وجود داره ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    سلام
         DataGridView d = new DataGridView();
    //مثلا سطر 5
    d.Rows[5].Visible = false;


    چه خطایی؟
    نشان بده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    سلام
         DataGridView d = new DataGridView();
    //مثلا سطر 5
    d.Rows[5].Visible = false;


    چه خطایی؟
    نشان بده
    متاسفانه کد شما رو خودم قبلا استفاده کردم . این کد کاربردی نداره و 100 درصد باگ هست

    با اضافه کردن اطلاعات به دیتا گردی و یا مرتب سازی دیتا گرید اون رکورد هم خودشو نشون میداد .

    پس کد من و یا بهتره بگم کد شما کاربردی نداره !!!!

    در مورد خطا باید بگم مشکل از contextMenuStrip هست باید یه کاری کرد در قسمت هیدر دیتا گردی ویو عملیات راست کلیک انجام نشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    با سلام

    عمل مخفی کردن ردیف رو داخل یک متد جداگانه قراربده

    وهر کجا که قراره تغییری در دیتا گرید رخ بده آخر دستورات اون متد مخفی کردن رو فراخوانی بکن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    این کار هم کردم ولی یک سری مشکلات پیش میاد.

    باید یه کاری کرد کلا نره از بانک رکورد اول بخونه !!!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    سلام

    دقیقا قصد دارین کدام رکورد نشون داده نشه ؟

    بایستی این مسئله رو مشخص کنین مثلا رکورد خالی مخفی بشه ، یا 5 تای اول ، یاچه می دونم یه همچی چیزی

  7. #7

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2407 مشاهده تاپیک
    متاسفانه کد شما رو خودم قبلا استفاده کردم . این کد کاربردی نداره و 100 درصد باگ هست

    با اضافه کردن اطلاعات به دیتا گردی و یا مرتب سازی دیتا گرید اون رکورد هم خودشو نشون میداد .

    پس کد من و یا بهتره بگم کد شما کاربردی نداره !!!!

    در مورد خطا باید بگم مشکل از contextMenuStrip هست باید یه کاری کرد در قسمت هیدر دیتا گردی ویو عملیات راست کلیک انجام نشه
    با درود
    این را امتحان کنید پیشتر تست شده و 100 درصد باگ نیست


    DataGridViewF.Columns[5].Visible = false;



    ساده شده پست شماره است

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط docendo مشاهده تاپیک
    با درود
    این را امتحان کنید پیشتر تست شده و 100 درصد باگ نیست


    DataGridViewF.Columns[5].Visible = false;



    ساده شده پست شماره است
    دوست من ، من میخوام رکورد ( Rows) مخفی بشه نه Columns

    کد شما کلا میاد یک فیلد که مربوط میشه به همه رکورد ها رو مخفی میکنه

    اصلا از سوال من جداست

    لطفا یک بار دیگه سوال منو بخونید و بعد پاسخ بدید

    من میخوام یکی از رکورد هامو مخفی کنم Rows

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    مثلا 5 تای اول مخفی بشه !

    و با اضافه شدن و یا ... باز هم نمایش داده نشه

  10. #10

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    دقیقا میخوای چه رکوردهایی نمایش داده نشن یعنی این رکوردها چه شرائطی دارن.
    کدی هم که دیتاگرید رو پر میکنی بزار.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    اقا محمود من به وسیله کد زیر اطلاعات از بانک لود میکنم در دیتاگرید.


    var db = new usersDataContext();
    var users_query = db.users;
    this.dataGridView1.DataSource = users_query;


    میخوام رکورد اول و یا رکورد اول تا 3 مخفی باشن .

    به صورتی که اگر اطلاعات هم وارد شد و یا جستجو و یا .. هم شد اون رکورد ها نمایش داده نشن و رکورد های دیگه نمایش داده بشن .

  12. #12

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2407 مشاهده تاپیک
    دوست من ، من میخوام رکورد ( Rows) مخفی بشه نه Columns

    کد شما کلا میاد یک فیلد که مربوط میشه به همه رکورد ها رو مخفی میکنه

    اصلا از سوال من جداست

    لطفا یک بار دیگه سوال منو بخونید و بعد پاسخ بدید

    من میخوام یکی از رکورد هامو مخفی کنم Rows

    بفرما چرا میزنید


    int iRowIndex = this.uiActionDates.SelectedRows[5].Index;
    this.uiActionDates.CurrentCell = null;
    this.uiActionDates.Rows[iRowIndex].Visible = false;


  13. #13
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    فگ نکنم کد شما مشکل دوستمون رو حل کنه....

  14. #14

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    به هر تعداد که میخوای skip کن و مابقی رو بگیر:

    var users_query = db.users.OrderBy(u => u.id).Skip(3);
    /* OR
    var users_query = (from u in db.users
    orderby u.id
    select u).Skip(3);
    */

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    اقا محمود در فرم لود به صورت زیر نوشتم ولی کلا عمل نکرد و رکورد ها مخفی نشدن


    var db = new usersDataContext();
    var users_query = db.users;
    dataGridView1.DataSource = users_query;
    var users_hide = db.users.OrderBy(u => u.id).Skip(3);


  16. #16

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    ترتیبو رعایت کن:

    var db = new usersDataContext();
    var users_query = db.users.OrderBy(u => u.id).Skip(3);
    dataGridView1.DataSource = users_query;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 26 اسفند 1391 در 02:08 صبح

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    باز هم عمل نکرد


    var db = new usersDataContext();
    var users_query = db.users;
    var users_hide = db.users.OrderBy(u => u.id).Skip(1);
    dataGridView1.DataSource = users_query;


    حالا مهم نیست

    اقا محمود من یک مشکل دیگه دارم با راست کلیک روی هیدر dataGridView وقتی راست کلیک میکنم برنامه خطا میده همون ارور قرمز .

    این مشکل هم از contextMenuStrip هست . باید یه کاری کرد عملیاد راست کلیک روی هیدر انجام نشه .

  18. #18

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    یه نگاه به کدت بنداز میفهمی چیو داری به گرید میفرستی.
    همون سه خط پست16 رو کپی کن.

    منو راست کلیک رو هم نباید به خود گرید نسبت بدی. باید به ستونها (و یا سلول ها) نسبت داده بشه. بعد از اینکه اطلاعات رو به گرید بایند کردی با یک حلقه منو رو تنظیم کن:

    var db = new usersDataContext();
    var users_query = db.users.OrderBy(u => u.id).Skip(3);
    dataGridView1.DataSource = users_query;
    foreach (DataGridViewColumn col in dataGridView1.Columns)
    {
    col.ContextMenuStrip = contextMenuStrip1;
    }

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    اقا محمود اون مشکل متوجه شدم و حل شد

    حالا مشکل من با ContextMenuStrip هست من امدم در قسمت dataGridView1_CellMouseDown کد زیر نوشتم .

    فکر میکنم با کد شما تداخل داره


    if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Right)
    {
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[e.ColumnIndex, e.RowIndex];
    contextMenuStrip1.Show(MousePosition.X, MousePosition.Y);
    }



  20. #20
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2407 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز من یک dataGridView دارم میخوام در این dataGridView یکی از رکورد ها مخفی باشه ؟یک سوال دیگه هم داشتم چرا وقتی روی قسمت هیدر dataGridView راست و یا چپ کلیک میکنم برنامه خطا میده ؟در این dataGridView از contextMenuStrip استفاده شده و به خوبی هم کار میکنه چه راهی برای این وجود داره ؟؟
    کدام رکورد می‌‌خواهی مخفی بشه؟ از کجا می‌‌خواهی تشخیص بدی که باید مخفی بشه؟

  21. #21

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad2407 مشاهده تاپیک
    اقا محمود اون مشکل متوجه شدم و حل شد

    حالا مشکل من با ContextMenuStrip هست من امدم در قسمت dataGridView1_CellMouseDown کد زیر نوشتم .

    فکر میکنم با کد شما تداخل داره


    if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Right)
    {
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[e.ColumnIndex, e.RowIndex];
    contextMenuStrip1.Show(MousePosition.X, MousePosition.Y);
    }


    وقتی منو رو تنظیم کردی دیگه نیازی به این کد نیست. این قسمت رو از CellMouseDown حذف کن. اگر کد دیگه ای داخلش نیست رویدادو حذف کن.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    اقا محمود مرسی درست شد ! فقط یک مشکل خیلی بد هست الان . روی رکورد هایی که انتخاب ( select ) نشدن هم contextMenuStrip باز میشه ولی عملیات برای رکوردی که انتخاب شده انجام میشه. حالا باید یه کاری کرد که وقتی راست کلیک هم میکنه رکورد انتخاب بشه

  23. #23

    نقل قول: مخفی کردن یکی از رکورد ها در dataGridView

    خوب اگر اینطوری میخوای دو راه داری یکی اینکه منو رو به سلولها نسبت بدی که ...
    راه دیگه هم اصلاح همون کد قبلی هست.

    پس این حلقه رو خذف کن:
    foreach (DataGridViewColumn col in dataGridView1.Columns)
    {
    col.ContextMenuStrip = contextMenuStrip1;
    }


    به جاش همون رویداد CellMouseDown رو به کار ببر منتها اندیس سلول رو چک کن منفی نباشه:

    private void dataGridView1_CellMouseDown(object sender, DataGridViewCellMouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Right && e.RowIndex >= 0 && e.ColumnIndex >= 0)
    {
    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[e.ColumnIndex, e.RowIndex];
    contextMenuStrip1.Show(MousePosition.X, MousePosition.Y);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده یکی از رکورد های datagridview به عنوان link
    نوشته شده توسط darkness-king در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391, 21:43 عصر
  2. مخفی کردن یک رکورد
    نوشته شده توسط h1and1saman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 04 فروردین 1390, 15:02 عصر
  3. مخفی کردن یکی از آیتمهای کمبوباکس
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 13 خرداد 1389, 07:24 صبح
  4. نحوه ی مخفی کردن اولین رکورد از DataGridView.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1388, 00:49 صبح
  5. سوال: مخفی کردن ستون در DataGridView در VB.Net2008
    نوشته شده توسط mgh64120 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1387, 16:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •