نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ثبت تغیرات اطلاعات Local به Main

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    ثبت تغیرات اطلاعات Local به Main

    ما یک سرور اصلی داریم
    و چنتا سرور لوکال
    سرور اصلی همیشه بروز است
    سرور های لوکال همیشه انلاین نیستن
    و برای خودشون اطلاعات ثبت میکنن
    موقع که انلاین شدن داده هاشون سینک میکنن روی سرور اصلی
    سوال من اینجان
    برای ویرایش اطلاعات
    از سرور لوکال به سرور اصلی
    درسته منطقش؟
    چون شاید سرور اصلی برای خودش ایدی های مختلفی داشته باشه در زمان افلاین.
    همچنین در موقع حذف

    فقط [ویرایش - حذف]

  2. #2

    نقل قول: ثبت تغیرات اطلاعات Local به Main

    سلام.
    یکی از راههایی که من طرفدارشم اینه،
    هر سرور در دوره ی Commit کردن دیتاش باید با اسکریپت هایی که شما می نویسی اطلاعات تفاضلی رو به سرور اصلی انتقال بده.
    دقیقا کاری که SVN می کنه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: ثبت تغیرات اطلاعات Local به Main

    کمی بازترش میکنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: ثبت تغیرات اطلاعات Local به Main

    حل شد.
           if ((id==id) && (rade==rade)) update          else  insert
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : شنبه 26 اسفند 1391 در 11:55 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: ثبت تغیرات اطلاعات Local به Main

    بالاخره تموم شد .
      public  static  string[] Sync_LocalToMain(string  ConnectionStringMain)
    {
    string I = "", U = "", D = "";
    I = SyncServer_LocalToMain.SyncInsert(ConnectionString Main);
    U = SyncServer_LocalToMain.SyncUpdate(ConnectionString Main);
    D = SyncServer_LocalToMain.SyncDelete(ConnectionString Main);
    return new string[] { I, U, D };
    }

    public static string[] Sync_MainToLocal(string ConnectionStringLocal)
    {
    string I = "", U = "", D = "";
    I = SyncServer_MainToLocal.SyncInsert(ConnectionString Local);
    U = SyncServer_MainToLocal.SyncUpdate(ConnectionString Local);
    D = SyncServer_MainToLocal.SyncDelete(ConnectionString Local);
    return new string[] { I, U, D };
    }

    تعداد عملیات انجام شده درج :1  تعداد عملیات ویرایش : 1  تعداد عملیات حذف : 0

تاپیک های مشابه

  1. عدم ثبت صحيح اطلاعات فارسي در بانك
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 14 فروردین 1388, 07:06 صبح
  2. سوال: ثبت همزمان اطلاعات در فرم و مشاهده در سابفرم
    نوشته شده توسط saeed razaee در بخش Access
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 04 اسفند 1387, 10:09 صبح
  3. سوال: ثبت نشدن اطلاعات در بانک اکسس
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 22:21 عصر
  4. query و ثبت نشدن اطلاعات
    نوشته شده توسط V60 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 12:25 عصر
  5. ثبت تغیرات در sql
    نوشته شده توسط net_ved در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1383, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •