صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 43

نام تاپیک: اخبار جدید Qt

  1. #1

    اخبار جدید Qt

    این تاپیک رو راه‌انداختم تا در اون رویداد‌ها و اخبار جدید کیوت رو با هم به اشتراک بذاریم.
    مهم:‌ لطفاً اگر سوالی در مورد یکی از مسائل مطرح شده دارید در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از این تاپیک فقط برای ارسال خبر استفاده کنید.

    -------

    از وقتی که digia کیوت رو از نوکیا خرید پورت اندروید و ios در ردیف کاریش بود. طبق خط مشی کاری که دیجیا مشخص کرده در نسخه ۵.۱ یک نسخه پیش‌نمایش برای پورت این دو آماده خواهد شد (یکی دو هفته دیگر)‌ و در نسخه ۵.۲ پورت هر دو به طور کامل انجام خواهد شد (تا پایان سال ۲۰۱۳).

    همونطوری که در این خبر میبینید یک پیش‌نمایش از پورت بر روی اندروید آماده شده مه برنامه‌نویسان می‌تونند تستش کنند. این پورت در واقع همان necessitas است. این پورت هم مانند necessitas از سرویس ministro که یک سرویس برای به اشتراک گذاری،‌بارگیری و فراخوانی کتابخانه‌های کیوت هست، استفاده می‌کنه. اما قراره یک لودر محلی هم برای این سرویس آماده (بهتر بگم،‌کامل) بشه.
    همونطوری که اینجا میبینید پورت IOS هم در قالب یک پیش‌نمایش قبلاً‌ عرضه شده بود.
    آخرین ویرایش به وسیله حامد مصافی : شنبه 26 اسفند 1391 در 15:41 عصر

  2. #2

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    در چند روز اخیر ۲ شاهد انتشار از کیوت بودیم.
    • Qt 5.0.2
    • Qt 5.1 Alpha


    نسخه 5.0.2 تقریباً‌ اهمیت چندانی برای خبر رسانی نداره. به جز اینکه برای Visual Studio 2012 تمهیداتی در نظر گرفته شده و کامپایل استاتیک روان‌تر شده.
    لینک خبر

    اما نسخه آلفای 5.1 (که ظاهراً تیم کیوت به دو دلیل استقبال کاربران و تست برنامه‌نویسان برای این گام بزرگ) اونو منتشر کرده در برگیرنده خبرهایی از آینده کیوت هست.
    در خبر قبل گغتم که پیش‌نمایشی از توسعه بر روی Android و IOS آماده شده. اکنون تیم‌های کیوت با تلفیق این دو در سورس کد اصلی کیوت (شاخته dev در git) عملاً دارند به سوی نهایی کردن اون و قرار دادن در شاخه stable پیش میرن. اما در حال حاضر محدودیت‌هایی وجود داره. برای مثال qt quick روی IOS فعلاً آماده نیست! ماژول QtMultiMedia در حال حاضر آماده نیست. در عین حال شاهد اخبار خوبی هم هستیم. برای مثال Qt Quick Controls که شامل کنترل‌های qml با ظاهر بومی ویدجت‌هاست (قبلاً‌به صورت پروژه‌ای جدا قابل دسترسی بود) به کیوت پیوسته.
    بعد از خبر قبلی من سورس کیوت رو با git دریافت کردم و روی لینوکس دبیانم کامپایل کردن و به همراه نسخه 2.7.0 نرم‌افزار QtCreator به کدنویسی مشغول شدم که البته هدف اصلیم توسعه بر روی اندروید بود. اما همونطوری که در خبر قبل هم گفتم تا اینجا چیزی به جز necessitas ندیدم. در حال حاضر شما می‌تونید برنامه‌هایی برای اندروید بنویسید. اما ایراد کار اینجاست که خروجی شما نیاز به سرویس ministro داره که یک سرویس برای دانلود و بارگذاری کتابخانه‌های کیوت هست. متاسفانه در حال حاظر حجم فایل‌های کتابخانه بسیار بالاست(تصویر ضمیمه رو ببینید).
    qt_libs.jpg
    در این مورد تیم کیوت قول داده در آینده سرویس ministro رو یک گزینه‌ انتخابی قرار بده و امکان لینک استاتیک این کتابخانه رو هم فراهم کنه. امیدوارم در صورت پرداختن تیم کیوت به این مسئله معضل خجم فایل‌ها هم حل بشه.

    می‌تونید این نسخه رو دانلود کرده و کامپایل کنید. سپس تجربه خودتونو با تجربه اون با ما به اشتراک بذارید.

  3. #3

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    فضای ذخیره سازی ابری برای برنامه‌های نوشته شده با Qt
    به تازگی سایتی توسط کیوت معرفی شده است که سرویس ذخیره سازی برای نرم‌افزار‌های نوشته شده با کیوت را فراهم می‌کند. سایت engin.io امکانات خوبی برای برنامه‌نویسان دارد از جمله:
    • شیوه ذخیره سازی json: بدین ترتیب ساختار داده‌ها کاملاْ در دستان برنامه‌نویس است.
    • استفاده آسان: این سایت کد‌های لازم برای اتصال در Qt و QML را به برنامه‌نویسان فراهم کرده است.
    • امنیت: در متد این سایت امکان تعریف کاربر و رهگیری ایجاد و به‌روزآوری اطلاعات فراهم شده است.


    چه کاری با این سرویس می‌توانید انجام دهید؟
    در این سرویس شما یک منبع ذخیره سازی داده و فایل در اختیار دارید که در سراسر اینترنت در دسترس شماست. برای مثال می‌توانید به سادگی یک نرم‌افزار دبیرخانه با محدوده کاری اینترنت تولید کنید که کاربران آن در کشورهای مختلف قرار گرفته‌اند. یا در اخبار جدید شرکت خود را از این طریق دریافت کرده و در نرم‌افزار نمایش دهید. یا حتی نسخه‌های جدید نرم‌افزار را در این سرویس ذخیره کنید و یک سیستم به‌روزآوری خودکار برای برنامه خود ایجاد کنید.

    برای آشنایی به امکانات کامل این سایت پیشنهاد می‌کنم همین الان یک حساب کاربری ایجاد کنید.

  4. #4

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    دیجیا نسخه ۵.۱ از کیوت رو منتشر کرد. همونطوری که قبلاً گفته بوده در این نسخه قرار بود پیش‌نمایش تکنیکال از برنامه‌نویسی روی اندروید و ios ارائه بشه. خوشبختانه دیجیا کمی زودتر از موعد نسبت به رفع نگرانی‌‌هایی که کاربران در کامنت‌ها در بلاگ رسمی گذاشته بودند و بنده هم در پست‌های پیش اشاره کرده بودم در مورد حجم فایل‌ها و وابستگی به ministro، اقدام کرده. به نظر می‌آد در اسن نسخه همه چیز داره به یک روال مشخص میرسه. امروز برای موبایل خودم دو برنامه ساده‌‌ از نوع qml و widget نوشتم که حجم اونها به ترتیب ۱۳ و ۸.۵ مگابایت شد (در حالت دیباگ) و هر دو روی موبایل با موفقیت نصب و اجرا شدند. تنها مسئله مهم رفع مشکلات و موانع موجود بود. قبل از اقدام به کامپایل باید android sdk, android ndk و java jdk روی سیستم شما نصب باشه.

  5. #5

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    بالاخره انتظار‌ها داره به سر میاد.
    نسخه آلفای کیوت ۵.۲ امروز منتشر شد!!!
    نمونطور که می‌دونید این نسخه قرار بود آخر امسال منتشر بشه و من یکی از افرادی هستم که به شدت منتظر ارائه نهایی اون هستم، در واقع روزی ۲-۳ بار بلاگ میوت رو برای خبری از این انتشار چک می‌کردم!

    نکات جالبی در این انتشار به چشم میخوره که باید اعتراف کنم بیشتر از انتظار من هست.
    در درجه اول تعدادی ماژول جدید به کیوت به عنوان ماژول add-on اضافه شده.

    • Qt Bluetooth
    • Qt NFC
    • Qt Positioning
    • Qt Windows Extras
    • Qt Mac Extras
    • Qt Android Extras


    در qml موتور پردازش جاوااسکریپت v8 به دلیل قابلیت پورتابیلیتی کیوت کنار گذاشته شده و به جاش از موتور جدید توکار استفاده میشه که خود کیوت اذعان کرده از v8 کند‌تره اما کم حجم تره و امکان اجرا روی ios رو هم داره.
    یک قابلیت جالب File Selector هم اضافه شده که به شما امکان این رو میده که برای هم سیستم‌عامل فایل‌های خاص اونو در داخل فولدری بریزید بدون اینکه درگیر پیدا کردن اونها بشید.

    علاوه بر اون کیوت‌کریتور هم به نسخه ۳ ارتقا یافته!

    خبر بسیار مهم اینه که پشتیبانی اندروید و ios که به طور کامل در این نسخه صورت میگیره و ارتقای کیوت‌کریتور در واقع برای هماهنگ‌سازی با این محیط‌ها بوده.
    تنها مورد اینه که فعلا پشتیبانی webkit وجود نداره. علت اون هم اینه که webkit کلا از کیوت کنار گذاشته شده. webkit با روند پورتابیلیتی کیوت ناسازگاری داشت. به همین دلیل کیوت تصمیم گرفت به chromium تغییر سمت بده.

    همونطوری که می‌دونید نسخه آلفا نسخه‌ایه که در اون هم امکانات ممکنه عوض بشن و هم باگ‌هایی ممکنه داشته باشه. بعد از این نسخه بتا عرضه خواهد شد که در اون دیگه هیچ امکانی اضافه نخواهد شد و فقط تمرکز روی رفع باگ‌هاست. بعد از اون نسخه RC یا کاندیدای انتشار که اگر اشکالی نداشته باشه به عنوان نسخه نهایی عرضه میشه.

    متن کامل رو میتونید اینجا بخونید.

  6. #6

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    بسیار عالی و هم اینک نسخه 5.2 بتا دستمون رسید...

    آقای مصافی به نظر شما با VS2013 کی سازگار میشه ؟ ظاهرا با 2012 افزونه های خودش رو داره ولی از 2013 خبری نیست ! این تو این نسخه تعبیه خواهد شد؟

  7. #7

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    یه نگاهی به این صفحه بندازید. اینجا تازیخ عرضه نسخه کاندیدای انتظار ۱۹ نوامبر درج شده. قبل از این تاریخ Release Managerهای کیوت برای سکو‌های مختلف کامپایل خواهند کرد که قطعاً msvc2013 هم جز اونها خواهد بود.

  8. #8

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    عجیبه ! خبری از انتشار نسخه RC نشد !

  9. #9

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    خوشبختانه نسخه جدید Qt انتشار یافت.

    لینک خبر: http://blog.qt.digia.com/blog/2013/1...te-1-available
    لینک نسخه های قابل دریافت کاندیدا ۱ : http://download.qt-project.org/devel...5.2/5.2.0-rc1/

  10. #10

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    Qt 5.2 Released | The Best Qt Yet
    انتظار‌های ما به سر اومد و نسخه نهایی 5.2 ریلیز شد.
    از نسخه ۳ تا به حال ندیدم در یک انتشار این حجم جهش صورت گرفته باشه. تمامی ماژول‌ها برای اندروید و ios آماده شدند و حتی ماژول‌های extra هم برای هر یک از اونها آماده شده. یک پیش‌نمایش از پشتیبانی windows rt محیا شده که گمان میره در نسخه 5.3 شاهد اون باشیم. کیوت‌کریتور به نسخه 3 ارتقا یافته. پشتیبانی از C++‎‎13 و هماهنگی کد‌های کیوت با اون و کلی امکان دیگه.
    به نظر میرسه تنها خبر بد اینکه که برای انتشار برنامه روی app store شرکت اپل شما باید نسخه کامرشیال کیوت رو بخرید. در کامنت‌ها بسیاری از کاربران از این موضوع ناراضی بودند. اما مسئولی دیجیا بارها در کامنت‌ها اشاره کردند شما اگر برای یک ماه لایسنس بخرید و برنامه‌تون رو روی استور بفرستید دیگه محدودیت زمانی برای فروش نخواهید داشت.
    برای تعقیب زمان انتشار نسخه 5.3 از این صفحه بهره بگیرید. در نسخه 5.3 منتظر Qt3D خواهیم بود ;)

    با توجه به اینکه قبلا هم در این مورد خبرهایی نوشته بودم این نسخه نیاز به توضیح بیشتری نداره.

  11. #11

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    نسخه آلفای Qt 5.3 ریلیز شد!

    در یک نگاه کلی خط مشی این نسخه افزایش قابلیت اجتماع Qt Widgets و Qt Quick و افزایش قابلیت‌ برنامه‌نویس موبایل
    قبلا Bogdan Vatra (سازنده Necessitas و مسئول بخش اندروید کیوت) در kdab در مورد قابلیت‌های جدید این نسخه نوید‌هایی داده بود که به نظر من اصلی‌ترین اونها اضافه شدن سرویس به کتابخانه کیوت هست. به این ترتیب می‌شه برنامه‌های واقعی اندروید با کیوت تولید کرد.
    همچنین پشتیبانی ویندوز rt و Windows Phone افزایش پیدا کرده.
    داستان کامل رو اینجا بخونید.

  12. #12

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    دیروز قرار بود نسخه بتای ۵.۳ منتشر بشه. که متاسفانه این عمل صورت نگرفت. تیم انتشار کیوت با یک روز تاخیر امروز نسخه بتا رو منتشر کرد. تاریخ انتشار نسخه نهایی رو هم به جای ۲۷ آوریل که پیشتر اعلام شده بود ۷ می اعلام کردند.


    متن خبر
    صفحه دانلود
    اتفاقات جدید در نسخه ۵.۳

  13. #13

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    خبر بد: Bogdan Vatra به قولش عمل نکرده! ماژول Android Extra‌تغییر چندانی نداشته. هیچ‌یک از خواسته‌های برنامه‌نویسان عملی نشده! حالا سوال اینه: آیا ممکنه ماژول‌های افزونه قبل از ریلیز نهایی merge بشن؟!!

  14. #14

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    در سوالی که از Bogdan Vatra داشتم اعلام کرد گزینه‌هایی مانند سرویس‌های اندرویدی تا قبل از نسخه ۵.۵ اضافه نخواهند شد!
    پس فعلاً کیوت برای برنامه‌های واقعی اندروید استفاده نخواهد شد!

  15. #15

  16. #16

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    نسخه نهایی 5.3 کیوت تحت لیسانس های GPL v3, LGPL v2 انتشار یافت.
    این نسخه شامل کتابخانه های Qt 5.3 و همچنین Qt Creator 3.1.1 می باشد.

    http://qt-project.org/downloads

  17. #17

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    نسخه Qt 5.3.1 انتشار یافت.
    برای دریافت به لینک رسمی مراجعه نماید : http://qt-project.org/downloads
    اینم لیست فایل های تغییر یافته : https://qt-project.org/wiki/Change-files-in-Qt-5.3.1
    و اینم توضیحاتی در رابطه با این نسخه و تغییرات در آن : http://blog.qt.digia.com/blog/2014/0...5-3-1-released
    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : پنج شنبه 05 تیر 1393 در 22:19 عصر

  18. #18

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    سلام

    و اما نسخه 5.4 از این کتابخانه با ویژگیهایی جدید و به روز رسانی هایی که خیلی مهم هستند : http://qt-project.org/wiki/New-Features-in-Qt-5.4
    و در تاریخ 23rd Oct 2014 نسخه نهایی انتشار خواهد یافت.
    اینم جدول تاریخ انتشارات : http://qt-project.org/wiki/Qt-5.4-release

  19. #19

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    در سوالی که از Bogdan Vatra داشتم اعلام کرد گزینه‌هایی مانند سرویس‌های اندرویدی تا قبل از نسخه ۵.۵ اضافه نخواهند شد!
    پس فعلاً کیوت برای برنامه‌های واقعی اندروید استفاده نخواهد شد!
    یعنی چی پس فعلاً کیوت برای برنامه‌های واقعی اندروید استفاده نخواهد شد ؟
    بالاخره ساپورت زسمی داره یا نه ؟

  20. #20

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    نقل قول نوشته شده توسط mostafanfs مشاهده تاپیک
    یعنی چی پس فعلاً کیوت برای برنامه‌های واقعی اندروید استفاده نخواهد شد ؟
    بالاخره ساپورت زسمی داره یا نه ؟
    سلام

    ببینید پروژه Qt فعلا فقط یک پروژه در حال توسعه هستش و اینکه به صورت رسمی چه چیزهایی رو پشتیبانی خواهد کرد در نسخه های در حال توسعه اعلام نمیکنند مگر اینکه در نسخه های Stable و مشخص همانطور که مدیر محترم هم اشاره کردند تا قبل از نسخه 5.5 تصمیماتی روی این گزینه گرفته نخواهد شد چون مرحله به مرحله پروژه باید به اوج توسعه خودش برسه.

    دلیل اینکه فعلا برنامه های Android توسعه داده نخواهد شد اینمه که از اون واجبترش یعنی Desktop باید به حد نسابش برسه بعد در موارد فرعی تصمیم گرفته خواهد شد.

  21. #21

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    سلام

    ببینید پروژه Qt فعلا فقط یک پروژه در حال توسعه هستش و اینکه به صورت رسمی چه چیزهایی رو پشتیبانی خواهد کرد در نسخه های در حال توسعه اعلام نمیکنند مگر اینکه در نسخه های Stable و مشخص همانطور که مدیر محترم هم اشاره کردند تا قبل از نسخه 5.5 تصمیماتی روی این گزینه گرفته نخواهد شد چون مرحله به مرحله پروژه باید به اوج توسعه خودش برسه.

    دلیل اینکه فعلا برنامه های Android توسعه داده نخواهد شد اینمه که از اون واجبترش یعنی Desktop باید به حد نسابش برسه بعد در موارد فرعی تصمیم گرفته خواهد شد.
    ممنون برای توضیحات
    ای بابا Desktop دیگه چرا. بنده خدا Desktop ش که دیگه مشکلی نداره و به این خوبی
    ولی انصافا Qt دید من رو به ++C عوض کرد. قبلا از این زبون بدم میومد ولی الان محیط ش باعث شده بشینم بعضی وقت ها رو ++C کار کنم !

  22. #22

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    سلام ؛

    نسخه جدید کیوت 5.3.2 انتشار یافت.
    اینم change log

    و از این پس طرح جدید برای دانلود Qt در این آدرس پیاده سازی شده : http://qt.io/.
    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : سه شنبه 25 شهریور 1393 در 19:09 عصر

  23. #23

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    سلام ٬

    نسخه بتا کیوت ۵.۴ آماده دریافت...
    توضیحات در رابطه با این نسخه : http://blog.qt.digia.com/blog/2014/1...eta-available/
    لینک دریافت : http://download.qt-project.org/devel....4/5.4.0-beta/

    موفق باشید.

  24. #24

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    سلام ٫

    فکر کنم دیگه کم کم داره کیوت از حالت پروژه در میاد و به حالت پایدار بودن تبدیل میشه...
    به امید اینکه مشکلاتش هرچه سریعتر رفع و همینطور با همین سرعت پیشرفت کنه.

    مستندات این کتابخانه رسما در سایت رسمی بازنویسی و انتشار یافت : http://doc.qt.io/
    همچنین مستندات از نسخه های ۴ به نسخه جدید ۵.۴ نیز به روز شده است.


    همچنین اطلاعات در رابطه با کلاس های جدید در نسخه ۵.۴ در این بخش موجود است : http://doc.qt.io/snapshots/qt5-5.4/newclasses54.html
    اطلاعات مربوط به فناوری QML و انواع آن : http://doc.qt.io/snapshots/qt5-5.4/qmltypes.html
    اطلاعات مربوط به ماژول ها : http://doc.qt.io/snapshots/qt5-5.4/qtmodules.html

    و مستندات به صورت جامع از این بخش : http://doc.qt.io/snapshots/qt5-5.4/r...-overview.html

    اینم نمونه و مثال ها : http://doc.qt.io/snapshots/qt5-5.4/q...tutorials.html

    به صورت گذرا تقریبا بررسیشون کردم نسبت به نسخه های پیشین خیلی زیبا به روز شده و فکر کنم مشکلاتی مثل کد ها و مثال های موجود در مستندات قبلی که با نسخه های سری 5x مشکل داشت رو نداشته باشه.

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : شنبه 17 آبان 1393 در 17:23 عصر

  25. #25

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    سلام ؛

    کامپوننت QtitanDataGrid 3.4.0 انتشار یافت.
    اطلاعات بیشتر : http://qt-project.org/forums/viewthread/49639
    لینک دانلود : http://www.devmachines.com/component...tml?Itemid=439

  26. #26

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    سلام

    نسخه نهایی 5.4 انتشار یافت که شامل Qt Creator 3.3 نیز میباشد : http://www.qt.io/download-open-source/
    اینم توضیحات و Change Log : http://blog.qt.digia.com/blog/2014/1...sfp=1642462563

    موفق باشید.

  27. #27

  28. #28

  29. #29

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    نسخه نهایی Qt 5.5 منتشر شد!

    نقاط پررنگی که در این نسخه به چشم می‌آید امکان استفاده از امکانات سه‌بعدی در کیوت است.
    ماژول جدیدی به نام Canvas 3D به کیوت اضافه شده که به شما این امکان رو میده در کد‌های Qt Quick از امکانات Open GL استفاده کنید و آبجکت‌های سه بعدی رو خلق کنید.
    مازول دیگری به نام Qt 3D به کیوت اضافه شده، این ماژول قبلاً توسط KDAB توسعه یافته بود و در این نسخه کیوت به عنوان یک Technology Preview به این فریم‌ورک اضافه شده.
    برای اطلاعات بیشتر می‌تونید در بلاگ kdab مباحثی رو که در این مورد نوشته شدند رو مطالعه کنید. بخش اول، بخش دوم. یا این بازی نمونه برای این ماژول* رو ببینید و روی گوشی اندرویدی خودتون نصب کنید.
    نکته حائز اهمیت دیگه تغییراتیه که اعمال شده تا تیم مطمئن بشن هنگام ارائه رسمی ویندوز ۱۰ پشتیبانی کیوت از این ویندوز بی نقص باشه.
    ماژول Location: این ماژول برای موقعیت‌یابی ونمایش روی نقشه استفاده میشه.

    از جمله سایر تغییرات آپدیت در Qt Quick, Qt Multimedia و ... هست.

    تا جایی که متوجه شدم در این نسخه هم سرویس‌های اندروید رو نداریم. اینطور که از پیداست kdab دیگه ایده‌ای برای افزودن امکانات برنامه‌نویسی اندروید نداره!

    من به شخصه منتظر امکانات سه بعدی بودم. توصیه می‌کنم همین امشب این نسخه رو دانلود کنید.

    لیست کامل تغییرات
    صفحه دانلود

    *: این بازی توسط v-play توسعه یافته. v-play یک انجین بازی‌سازی بر پایه Qt Quick هست. برای اطلاعات بیشتر سایت این شرکت رو ببینید.

  30. #30

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    نسخه بتای ۵.۶ منتشر شد
    چند روز پس از آنکه طبق برنامه باید نسخه نهایی منتشر می‌شد نسخه بنا متشر شد و ارائه نسخه نهایی به اولین ماه سال بعد موکول گردید.
    نسخه ۵.۶ حاوی بهینه سازی‌ها و امکانات جدیدی است. موارد پررنگ این انتشار به قرار زیر هستند.
    ماژول‌های زیر حذف شده‌اند

    • Qt WebKit
    • Qt Declarative (Qt Quick 1)

    ماژول‌های زیر از رده خارج شدند و در انتشار‌های آتی ممکن است حذف شوند

    • Qt Script
    • Qt Enginio

    ماژول‌های جدید زیر به عنوان Tecknology preview اضافه شده‌اند

    • Qt 3D
    • Qt Quick Controls 2.0
    • Qt Speech
    • Qt SerialBus
    • Qt Wayland


    توجه: ماژول‌های Technology preview به عنوان نسخه پیش‌نمایش برای تست توسعه دهندگان قرار داده می‌شوند. اگر به یاد داشته باشید Qt for android نیز در نسخه ۵.۱ به عنوان پیش‌نمایش ارائه شده بود و در نسخه ۵.۲ نهایی شد


    پشتیبانی از نمایشگر‌های با تراکم پیکسلی بالا بازنویسی شده. یعنی برنامه‌های جدید کیوت می‌توانند روی دسکتاپ، مونیتور رتینا و 4k به راحتی بدون کوچک شدن رابط کاربری اجرا شوند. حتی وقتی برنامه از یک نمایشگر به دیگری درگ شود باز هم تعدیلات نمایش صورت میگیرد.
    پشتیبانی از ویندوز ۱۰ به طور کامل افزوده شده، همچنین نسخه‌های پیش‌ساخته برای Visual Studio 2015 نیز آماده شده‌اند.
    پس از نسخه ۴.۸ که پشتیبانی طولانی‌مدت آن در پایان امسال خاتمه می‌یابد نسخه ۵.۶ به عنوان نسخه باپستیبانی طولانی‌مدت جدید معرفی شد. لینک
    بهبود‌هایی در QDockWidget صورت گرفته. لینک


    می‌توانید لیست کامل تغییرات را در این لینک بخوانید

  31. #31

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    درود عزیزان من الان رو نسخه 5.5.1 هستم آیا بروز رسانی داخلی داره که مواردی که تو سایت Qt بروز شدن از اون طریق بروز رسانی ارتقاع بدم؟ یا باید نسخه جدید دانلود بشه؟

  32. #32

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    خبر: توافقنامه جدید KDE و بنیاد آزاد کیوت
    همونطور که اطلاع دارید در گذشته (زمانی که کیوت دست نوکیا بود) بنیاد kde برای اینکه مطمئن بشه کیوت همواره آزاد باقی میمونه قرارداری با بنیاد آزاد کیوت امضا کرد که به موجب اون حتی اگر صاحب زمان کیوت اونو از انتشار سورس‌باز متوقف کنه باز هم بنیاد kde اجازه داره کیوت رو تحت مجوز gpl (و lgpl) به صورت آزاد منتشر کنه. اکنون با گذشت یکی دو سال و افزوده شدن چند پلت‌فرم به کیوت زمان اون رسیده بود در این مورد تصمیمی جدید اتخاذ بشه که تضمین آزاد بودن کیوت همچنان حفظ بشه. kde در یک تفاهمنامه جدید امتیازات بیشتری برای کاربران به ارمغان آورده. طبق این توافق در نسخه ۵.۷ گزینه‌های زیر که الان جز نسخه تجاری کیوت هستند به صورت آزاد همراه کیوت منتشر خواهند شد:

    • Qt Charts
    • Qt Data Visualization
    • Qt Virtual Keyboard
    • QML Profiler
    • Clang static analyzer
    • Qt Test Integration
    • Qt Quick 2D renderer


    همچنین در نسخه ۵.۸ کامپایلر Qt Quick Compiler هم به لیست بخش‌های آزاد اضافه خواهد شد.

    البته ظاهرا kde اصرار داشت نسخه gpl از ۲.۱ به ۳ ارتقا پیدا کنه اما به دلیل تداخل در سورس‌هایی که در کیوت گنجانده شدند فعلا امکان‌پذیر نیست.

    می‌تونید جزئیات این خبر خوشحال‌کننده رو در این لینک بخونید.

  33. #33

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    هر ساله کنفرانس Qt World Summit با حمایت اسپانسر‌های کیوت مانند digia و kdab‌ و ... برگزار میشه. سال بعد هم قراره در سانفرانسیسکو برگزار بشه. در این کنفرانس که معمولا سه روز طول میکشه افراد برجسته در مورد موضوعات مرتبط با کیوت سخنرانی‌هایی می‌کنند. در کنفرانس امسال که در برلین بود سخنرانی‌های جالبی انجام شد.

    در این صفحه می‌تونید لیست سخنرانی‌ها به همراه لینک به ویدئوی اونو ببینید.

  34. #34

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    همانطور که انتظار میرفت نسخه ۵.۶ با قابلیت هایی که در آن در نظر گرفته شده بود همینک به صورت نسخه ی کاندیدا در دسترس قرار گفت.
    بنابراین شما میتوانید نسخه های مورد نظر رو دریافت نمایید ‌: http://download.qt.io/development_re.../5.6/5.6.0-rc/

    لازم به ذکر است سال ۲۰۱۶ با رویداد های بسیار خوبی همراه خواهد بود که در ماه مارس نسخه نهای ۵.۶ و در ماه می نسخه ۵.۷ و نسخه ۵.۸ در ماه اکتبر منتشر خواهد شد که هر نسخه دارای قابلیت ها و به روز رسانی های چشمگیری خواهند بود.

  35. #35

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    جدیدا از ویژگی هایی که قرار است در نسخه 5.7 منتشر شود لیست شده است که در بین آن ها میتوانیم شاهد حل شدن یکی از بزرگترین مشکلات کتابخانه باشیم.
    مطمئنان این مشکل چیزی نیست به جز غیر ممکن بودن ارتباط با سرویس های Android که در نسخه ۵.۷ قادر خواهیم بود به راحتی بدون مراجعه به Java به سرویس های خود Android دسترسی داشته باشیم که این خبریست بسیار مهم و خوشحال کننده.

    من به یکی از مهمترین قابلیت ها اشاره کردم بنابراین برای مشاهده تمامی آن ها به این آدرس مراجعه نمایید: https://wiki.qt.io/New_Features_in_Qt_5.7

    همچنین لازم به ذکر است در نسخه ۵.۸ کیوت نیز تغییراتی چشمگیری وجود خواهد داشت که برخی از آن ها عبارتند از مصرف و مدیریت حافظه، استفاده از کامپایلر مختص برای QML و یا یکی از بهترین ویژگی ها تغییر رابط کاربری Qt Creator 4.0 به صورت نسل جدید و مدرن.

    درضمن نسخه ی آلفای Qt 5.7 در دسترس قرار گرفته شده است: http://download.qt.io/development_re...-alpha/single/

  36. #36

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    خبر خوبی داریم از این بابت که:

    نسخه نهایی Qt 5.6 منتشر شد: http://www.qt.io/download-open-source/#section-2

    اطلاعات جزئی به صورت زیر هستش:


    1. نسخه ۵.۶ از این پس به مدت طولانی به جای Qt 4.6 پشتیبانی خواهد شد، بنا براین پیشنهاد من این هست دوستانی که هنوز در عصر یخبندان ۴.۶ هستن از این پس به فکر نسخه ۵.۶ به بعد باشند که به طور کلی نسخه ۴.۶ از امروز پشتیبانی نخواهد شد.
    2. پشتیبانی کامل از ویندوز ۱۰ همراه با API های رسمی آن امکانپذیر شده است، همچنین به راحتی میتوان برنامه های Metro و مرتبط با فروشگاه ویندوز فراهم کرد که قابل پشتیبانی در PC ، تبلت ها و همچنین ویندوز فون میباشد.
    3. این نسخه مجهز به کامپایلر MSVC2015 می باشد که به طور کامل پکیج های مخصوص آن اضافه گردیده است.
    4. پشتیبانی کامل از High-DPI فراهم شده است.
    5. حالت تنظیم خودرکار و پشتیبانی از Scaling در تمامی پلتفرم ها امکان پذیر شده است.
    6. وب انجین Qt WebEngine بر پایه کرومیوم 45 ارائه شده است.
    7. ماژول هایی در این نسخه از کتابخانه منتشر شده که یکی از معروفترین آن ها Qt Location میباشد و از این پس میتوان به راحتی به قابلیت های زیر دسترسی داشت:
      1. دسترسی به نقشه و داده های آن
      2. قابلیت POIs پیشتیبانی می شود
      3. امکان دسترسی بر روی نقاط و اطلاعات مرتبط با آن
      4. پشتیبانی از حرکت لمسی در یک نقطه خاص از نقشه
      5. امکان درخواست اطلاعات و ارسال اطلاعات به یک نقطه خاص از نقشه
      6. امکان جستجو بر مکان ها و مختصات مورد نظر
      7. افزوده شدن لایه ای در بخش بالا به صورت چند ضلعی و شکل دایره (یک نوع منو)

    8. ماژول Qt Labs Controls که به عنوان پیش نمایشی از تکنولوژی جدید از نسل بعدی UI است.
    9. ماژول Qt Serial Bus نیز یک پیشنمایشی از یک چهار چوب کلی و پایه برای گذرگاه های سریال است.
    10. و دیگر ماژول ها : http://doc-snapshots.qt.io/qt5-5.6/w...ml#new-modules
    11. و بسیاری از امکانات دیگر که میتوانید با مراجعه به لیست تغییرات مشاهده کنید.


    همچنین این موارد به کلی در این نسخه منسوخ و حذف شده اند‌:


    1. Qt WebKit و Qt Quick 1.x


    لیست ماژول های جدید: http://doc-snapshots.qt.io/qt5-5.6/w...ml#new-modules
    کلاس های جدید در نسخه ۵.۶ :http://doc-snapshots.qt.io/qt5-5.6/n...ml#new-classes

  37. #37

  38. #38
    کاربر تازه وارد آواتار arashz4
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    SHiRaZ
    پست
    71

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    خبر خوبی داریم از این بابت که:

    نسخه نهایی Qt 5.6 منتشر شد: http://www.qt.io/download-open-source/#section-2

    اطلاعات جزئی به صورت زیر هستش:


    1. نسخه ۵.۶ از این پس به مدت طولانی به جای Qt 4.6 پشتیبانی خواهد شد، بنا براین پیشنهاد من این هست دوستانی که هنوز در عصر یخبندان ۴.۶ هستن از این پس به فکر نسخه ۵.۶ به بعد باشند که به طور کلی نسخه ۴.۶ از امروز پشتیبانی نخواهد شد.
    2. پشتیبانی کامل از ویندوز ۱۰ همراه با API های رسمی آن امکانپذیر شده است، همچنین به راحتی میتوان برنامه های Metro و مرتبط با فروشگاه ویندوز فراهم کرد که قابل پشتیبانی در PC ، تبلت ها و همچنین ویندوز فون میباشد.
    3. این نسخه مجهز به کامپایلر MSVC2015 می باشد که به طور کامل پکیج های مخصوص آن اضافه گردیده است.
    4. پشتیبانی کامل از High-DPI فراهم شده است.
    5. حالت تنظیم خودرکار و پشتیبانی از Scaling در تمامی پلتفرم ها امکان پذیر شده است.
    6. وب انجین Qt WebEngine بر پایه کرومیوم 45 ارائه شده است.
    7. ماژول هایی در این نسخه از کتابخانه منتشر شده که یکی از معروفترین آن ها Qt Location میباشد و از این پس میتوان به راحتی به قابلیت های زیر دسترسی داشت:
      1. دسترسی به نقشه و داده های آن
      2. قابلیت POIs پیشتیبانی می شود
      3. امکان دسترسی بر روی نقاط و اطلاعات مرتبط با آن
      4. پشتیبانی از حرکت لمسی در یک نقطه خاص از نقشه
      5. امکان درخواست اطلاعات و ارسال اطلاعات به یک نقطه خاص از نقشه
      6. امکان جستجو بر مکان ها و مختصات مورد نظر
      7. افزوده شدن لایه ای در بخش بالا به صورت چند ضلعی و شکل دایره (یک نوع منو)

    8. ماژول Qt Labs Controls که به عنوان پیش نمایشی از تکنولوژی جدید از نسل بعدی UI است.
    9. ماژول Qt Serial Bus نیز یک پیشنمایشی از یک چهار چوب کلی و پایه برای گذرگاه های سریال است.
    10. و دیگر ماژول ها : http://doc-snapshots.qt.io/qt5-5.6/w...ml#new-modules
    11. و بسیاری از امکانات دیگر که میتوانید با مراجعه به لیست تغییرات مشاهده کنید.


    همچنین این موارد به کلی در این نسخه منسوخ و حذف شده اند‌:


    1. Qt WebKit و Qt Quick 1.x


    لیست ماژول های جدید: http://doc-snapshots.qt.io/qt5-5.6/w...ml#new-modules
    کلاس های جدید در نسخه ۵.۶ :http://doc-snapshots.qt.io/qt5-5.6/n...ml#new-classes
    عجیبه در نسخه 5.6.0 از لینوکس 32 بیتی پشتبانی نمیکنه فقط 64 بیتی برای دانلود هست!

  39. #39

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    نقل قول نوشته شده توسط arashz4 مشاهده تاپیک
    عجیبه در نسخه 5.6.0 از لینوکس 32 بیتی پشتبانی نمیکنه فقط 64 بیتی برای دانلود هست!
    نسخه ۳۲ بیتی رو میتونید از طریق Online Installer دریافت کنید.

  40. #40

    نقل قول: اخبار جدید Qt

    سلام و درود،

    نسخه 5.7 کاندیدای Qt منتشر شد.
    لینک های دانلود: http://download.qt.io/development_re.../5.7/5.7.0-rc/
    ویژگی های جدید: https://wiki.qt.io/New_Features_in_Qt_5.7
    مستندات فوری این نسخه: http://doc-snapshots.qt.io/qt5-5.7/index.html

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مجموع دو فیلد در فیلد جدید
    نوشته شده توسط ario در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1384, 00:21 صبح
  2. زبان برنامه نویسی جدید AFP یا Active Foxpro Pages
    نوشته شده توسط Afshinpour در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1382, 15:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •