نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جستجو در listbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    جستجو در listbox

    دوستان بنده یه listbox دارم که شامل یک سری اطلاعات بطور مثال
    0
    1
    2
    3
    4
    5
    6


    خب میخوام میخوام یه عدد از text بگیره بعد از اول تا اخر لیست بگرده ببینه مقداز text موجوده اگر موجود بود اندیس خونه رو ذخیره کنه کنه و مقدار listbox2و شماره اندیس هم که پیدا کردیم مقدارشو +1 بکنه

    امیدوارم متوجه شده باشین

    خب یا کامل بگین چکار باید بکنم

    یا بگین مثلا من اندیس 1 دارم چطور میتونم مقدار اندیس شماره یک لیست باکس مقایسه کنم؟

    و چطور میتونم مقدار اندیس شماره 1لیست باکس مقدارشو تغییر بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: جستجو در listbox

    سلام
    سعی کن روی موضوع خودتون کمی سعی کنین

    این کد جستحو در لیست باکس


    string str = textBox2.Text;
    int n = listBox1.Items.IndexOf(str);
    if (n >= 0)
    {
    listBox1.SelectedIndex = n;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: جستجو در listbox

    چشم ممنون فقط میشه بگین

    1- من اندیس 1 دارم چطور میتونم مقدار اندیس شماره یک لیست باکس بریزم تو متغییر؟

    2- چطور میتونم مقدار اندیس شماره 1لیست باکس مقدارشو تغییر بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: جستجو در listbox

    اینم برنامه اوضاعت بدتر از منه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: جستجو در listbox

    ممنون سرجای خودش نمیتونه اگر پیدا شد مقدارشو عوض کنه؟
    یعنی مثلا داخل لیست
    1
    4
    6
    بود
    4 جستجو کردین مقدار لیست بشه
    1
    5
    6

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: جستجو در listbox

    دانلود کن

    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: جستجو در listbox

    سلام دوست عزیز
    پیشنهاد من به شما اینه که یکم در مورد این موضوع فکر کنید بعدا سئوال جدیدی بپرسید این کاری که شما می خواهید انجام بدید کاملا باید دستی انجام بشه
    و تعداد کمی از دوستان وقت این را دارند که کد را برای شما آماده کنند
    امیدوارم خودتون به تنهایی بتونید مشکل را حل کنید
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در ListBox
    نوشته شده توسط alizanganeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1391, 18:43 عصر
  2. جستجو در CHILD ITEM های یک ELEMENT مانند LISTBOX
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1389, 15:22 عصر
  3. مهم و فوری(جستجو در ListBox)
    نوشته شده توسط sobijoon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1388, 13:29 عصر
  4. جستجو در listbox
    نوشته شده توسط ghanari_ghermez در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1388, 21:21 عصر
  5. جستجو در ListBox
    نوشته شده توسط Bolandirag در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1385, 00:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •