نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    سلام
    بهترین و ساده ترین راهی که بشه توی برنامه چند تا دکمه رو چک کنیم که کدومشون کلیک شدن چیه؟

    برای مثال من تو یه قسمتی از برنامه حلقه ای دارم که می خوام چک کنه که اگه دکمه 1 کلیک شده عدد 1 رو چاپ کنه و اگر دکمه 2 کلیک شد عدد 2 نمایش داده شود و تا یکی از این دو دکمه کلیک نشوند حلقه منتظر کلیک آنها بماند به انتها نرسد.
     int m = 0;
    for (int i = 0; i < 4; i++)
    {
    MessageBox.Show("Selected Button is : " + m);
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    نقل قول نوشته شده توسط duji6967 مشاهده تاپیک
    سلام
    بهترین و ساده ترین راهی که بشه توی برنامه چند تا دکمه رو چک کنیم که کدومشون کلیک شدن چیه؟

    برای مثال من تو یه قسمتی از برنامه حلقه ای دارم که می خوام چک کنه که اگه دکمه 1 کلیک شده عدد 1 رو چاپ کنه و اگر دکمه 2 کلیک شد عدد 2 نمایش داده شود و تا یکی از این دو دکمه کلیک نشوند حلقه منتظر کلیک آنها بماند به انتها نرسد.
     int m = 0;
    for (int i = 0; i < 4; i++)
    {
    MessageBox.Show("Selected Button is : " + m);
    }
    اگه تعدادشون خیلی کم هست چنتا bool تعریف کن به تعداد دکمه ها و بعد توی event کلیک دکمه ها تعریف کن هر دکمه که کلیک شد،متغیر متناظر با اون رو true کنه.بعدش ببین کدوم یک از متغیر ها true شده. این روش جواب میده برات؟یا راه دیگه میخوای؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    سه تا دکمه دارم . مشابه همین کاری رو که فرمودین رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم

    int m = 0;
    bool a1 = false;
    bool a2 = false;
    for (int i = 0; i < 4; i++)
    {
    if (a1 == true)
    {
    m = 2;
    a1 = false;
    }
    else if (a2 == true)
    {
    m = 3;
    a2 = false;
    }
    MessageBox.Show("Selected Button is : " + m);
    }

    تو رویداد های مربوط به دکمه های 1 و 2 مقدار a1 و a2 به true تبدیل شدن.
    مشکل این روش اینه که شرط رو چک می کنه و نتیجه رو نشون می ده و منتظر نمی مونه تا ما کلیک کنیم

  4. #4

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    استفاده از حلقه برای دریافت کلیک!!!!!!!!
    رویداد برای همین ساخته شده دیگه.
    متد زیر رو در نظر بگیر. رویداد click دکمه هارو از پنجره events روی این رویداد تنظیم کن:

    private void btb_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Button btn = sender as Button;
    MessageBox.Show(btn.Name + "Clicked!");
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    نقل قول نوشته شده توسط duji6967 مشاهده تاپیک
    سه تا دکمه دارم . مشابه همین کاری رو که فرمودین رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم

    int m = 0;
    bool a1 = false;
    bool a2 = false;
    for (int i = 0; i < 4; i++)
    {
    if (a1 == true)
    {
    m = 2;
    a1 = false;
    }
    else if (a2 == true)
    {
    m = 3;
    a2 = false;
    }
    MessageBox.Show("Selected Button is : " + m);
    }

    تو رویداد های مربوط به دکمه های 1 و 2 مقدار a1 و a2 به true تبدیل شدن.
    مشکل این روش اینه که شرط رو چک می کنه و نتیجه رو نشون می ده و منتظر نمی مونه تا ما کلیک کنیم
    منظورت رو نمیفهمم که با چی مشکل داری
    اما فکر کنم یکم توی مفاهیم اصلی اشکال داری.من چیزی که گفتم برای این بود فقط بتونی تشخیص بدی آیا تا حالا بر روی فلان دکمه(مثلا a1) کلیک شده یا نه.وگرنه اصن نمیدونم حلقه اینا برای چی استفاده میکنی؟؟اگر هم قراره موقع کلیک کردن کار خاصی انجام بشه،توی event کلیک اون دکمه بنویس کاراتو.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    منظورت رو نمیفهمم که با چی مشکل داری
    اما فکر کنم یکم توی مفاهیم اصلی اشکال داری.من چیزی که گفتم برای این بود فقط بتونی تشخیص بدی آیا تا حالا بر روی فلان دکمه(مثلا a1) کلیک شده یا نه.وگرنه اصن نمیدونم حلقه اینا برای چی استفاده میکنی؟؟اگر هم قراره موقع کلیک کردن کار خاصی انجام بشه،توی event کلیک اون دکمه بنویس کاراتو.
    نمی دونم کجای سوالم گنگ بود که متوجه نشدین.
    عرض کردم می خوام تو حلقه منتظر بمونه تا من یکی از دکمه ها رو کلیک کنم و به ازای کلیک بر روی هر دکمه مقدار متغیر رو تغییر بده .
    برای مثال من یه حلقه 30 تایی دارم وقتی که هر دور رو می خواد اجرا کنه منتظر بمونه تا من حتما یکی از دکمه ها رو کلیک کنم تا بره به دور بعد و تا دکمه ای رو کلیک نکنم حلقه منتظر بمونه.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    می شه یکمی بیشتر توضیح بدین که این دستورات دقیقا چه کاری می کنن؟
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    استفاده از حلقه برای دریافت کلیک!!!!!!!!
    رویداد برای همین ساخته شده دیگه.
    متد زیر رو در نظر بگیر. رویداد click دکمه هارو از پنجره events روی این رویداد تنظیم کن:

    private void btb_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Button btn = sender as Button;
    MessageBox.Show(btn.Name + "Clicked!");
    }

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    کیست مرا یاری کند؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها


    if)sender as button.text==""
    {
    ///
    }

  10. #10

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    یه لیست درست کن هر وقت که باتوونی کلیک شد شمارشو اضافه کن به اون لیست

  11. #11

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    دوست عزیز خب حلقه دیگه برای چی؟؟؟؟!!!!!!
    تو event هر button کد بنویس که تا کلیک شد روش تو message box نشون بده
    یه مثل این کد
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("selected button is:1");
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("selected button is:2");
    }

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("selected button is:3");
    }

  12. #12

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    فک کنم می خواد با تاخیر متوجه این کار بشه

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    دوست عزیز خب حلقه دیگه برای چی؟؟؟؟!!!!!!
    تو event هر button کد بنویس که تا کلیک شد روش تو message box نشون بده
    یه مثل این کد
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("selected button is:1");
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("selected button is:2");
    }

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("selected button is:3");
    }
    من یه جدولی دارم که یه سری اطلاعات داخلش هست که می خوام به صورت ترتیبی نمایش داده بشن. من تونستم به صورت ترتیبی نمایشش بدم اما می خوام هنگامی که به ترتیب اطلاعات رو نشون می ده منتظر بمونه تا من با زدن یکی از دو کلید مورد نظرم جایگاه جدیدش رو تو جدول مشخص کنم یا به عبارتی یه فیلدی رو تغییر بدم. برای این کار از for استفاده کردم تا دیتا ها رو نمایش بده

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    تاخیر که چه عرض کنم کلا برنامه مکث کنه تا من یکی از دکمه ها رو بزنم
    نقل قول نوشته شده توسط C#‎‎_best_Programmer مشاهده تاپیک
    فک کنم می خواد با تاخیر متوجه این کار بشه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    نقل قول نوشته شده توسط duji6967 مشاهده تاپیک
    سه تا دکمه دارم . مشابه همین کاری رو که فرمودین رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم

    int m = 0;
    bool a1 = false;
    bool a2 = false;
    for (int i = 0; i < 4; i++)

    {
    if (a1 == true)
    {
    m = 2;
    a1 = false;
    }
    else if (a2 == true)
    {
    m = 3;
    a2 = false;
    }
    MessageBox.Show("Selected Button is : " + m);
    }

    تو رویداد های مربوط به دکمه های 1 و 2 مقدار a1 و a2 به true تبدیل شدن.
    مشکل این روش اینه که شرط رو چک می کنه و نتیجه رو نشون می ده و منتظر نمی مونه تا ما کلیک کنیم
    یعنی می خوای بعد انجام کدهای داخل هر IFبرنامه متوقف و منتظر اقدام بعدی شما باشه درسته؟اگر اینجوری می خوای بعد انجام دستور داخل حلقه وقبل بسته شدن پرانتز دستورreturn; قرار بده برنامه متوقف میشود تا شما دستور بعدی را اجرا کنید
      if (a1 == true)
    {
    m = 2;
    a1 = false;
    return;
    }

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: چک کردن رویداد کلیک دکمه ها

    ممنون از راهنمایی تون اما این راه هم جواب نداد و اصلا منتظر نمی مونه تا من دکمه ای بزنم و حلقه تا انتها اجرا می شه

    تنها راهی که تونستم پیدا کنم درست کردن یه فرم دیگه که توش دو تا دکمه مورد نظرم رو گذاشتم و وقتی حلقه شروع به شمردن می کنه بلافاصله فرم جدید باز می شه و من یکی از دکمه ها رو انتخاب می کنم و فرم جدید بسته می شه و می ره برای دور بعد حلقه و این کار تا انتهای شمارنده حلقه انجام می شه. تنها بدی این کار اینه که یه فرم به برنامم اضافه شد

    من دنبال این هستم که می شه بدون این فرم جدید این کار رو انجام داد یا نه؟؟؟
    نقل قول نوشته شده توسط zare69 مشاهده تاپیک
    یعنی می خوای بعد انجام کدهای داخل هر IFبرنامه متوقف و منتظر اقدام بعدی شما باشه درسته؟اگر اینجوری می خوای بعد انجام دستور داخل حلقه وقبل بسته شدن پرانتز دستورreturn; قرار بده برنامه متوقف میشود تا شما دستور بعدی را اجرا کنید
      if (a1 == true)
    {
    m = 2;
    a1 = false;
    return;
    }

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از اجرای مجدد رویداد کلیک دکمه ها در رفرش صفحه
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 22:47 عصر
  2. فایر کردن رویداد کلیک یک دکمه در ActionScipt توسط جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 11:50 صبح
  3. سوال: Handle کردن رویداد کلیک بر MenuItem
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1388, 12:58 عصر
  4. مشکل در اضافه کردن رویداد به دکمه کلیک شده در یک دیتالیست
    نوشته شده توسط behzadnet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1387, 09:48 صبح
  5. کمک فوری . رویداد کلیک دکمه در Update Panel
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 22:15 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •