نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درج نشدن اطلاعات در دیتابیس SQL Server

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    درج نشدن اطلاعات در دیتابیس SQL Server

    سلام
    من این کد رو برای درج محتوای دو تکست باکس نوشتم اما هیچ چیز در جدول موجود در بانک درج نمیشه مشکل این کد کجاست چون برنامه با موفقیت کامپایل میشه و دیتابیس هم باز میشه و ارتباط برقراره ؟


    SqlConnection con = new SqlConnection();

    string StrConnection = null;

    StrConnection =

    @"Data Source = Mehdi-PC ; Initial Catalog =ali; user id = sa; password =23456";

    con.ConnectionString = StrConnection;

    SqlCommand sqlcommand = new SqlCommand();

    sqlcommand.Connection = con;

    sqlcommand.CommandText =

    "INSERT INTO Table1 (Name,LastName ) VALUES(@pName,@pLastName)";

    sqlcommand.Parameters.Clear();

    sqlcommand.Parameters.AddWithValue(

    "@pName", textBox1.Text); sqlcommand.Parameters.AddWithValue("@pLastName", textBox2.Text);

    con.Open();

    sqlcommand.ExecuteNonQuery();

    con.Close();

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در دیتابیس SQL Server

    کد شما هیچ مشکلی نداره،ولی خیلی به هم ریخته نوشتی کد رو اینقدر به هم ریخته ننویس گیج کننده میشه



    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source = Mehdi-PC ; Initial Catalog =ali; user id = sa; password =23456");

    string CommandText ="INSERT INTO Table1 (Name,LastName ) VALUES(@pName,@pLastName)";
    SqlCommand sqlcommand = new SqlCommand(CommandText,con);

    sqlcommand.Parameters.Clear();

    sqlcommand.Parameters.AddWithValue("@pName", textBox1.Text);
    sqlcommand.Parameters.AddWithValue("@pLastName", textBox2.Text);

    con.Open();
    sqlcommand.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در دیتابیس SQL Server

    کد شما هیچ مشکلی نداره،ولی خیلی به هم ریخته نوشتی کد رو اینقدر به هم ریخته ننویس گیج کننده میشه
    دوست عزیز دلیل اجرا نشدن اون چیه ؟ من روی دو سیستم که بانک سیکوال داره تست کردم اتصال به دیتابیس وجود داره فقط رکورد درج نمیشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در دیتابیس SQL Server

    کد شما هیچ مشکلی نداره.

    برنامه رو خط به خط تریس کن
    از برنامه هایی که ترانزکشن های که روی sql انجام میشه رو نشون میدن استفاده کن تا اگر مشکلی هست پیدا کنی

    این کدی که شما نوشتی باید درست عمل کنه.مشکل از کد نیست

  5. #5

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در دیتابیس SQL Server

    کد مشکلی نداره
    منم یه بار اینطوری شده بود که بعد از کلی مکافات فهمیدم تکست باکس ها رو اشتباهی به عنوان پارامتر وارد کردم.
    یه Rebuild بزن شاید درست بشه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: درج نشدن اطلاعات در دیتابیس SQL Server


    SqlConnection con = new SqlConnection();

    string StrConnection = null;

    StrConnection =

    @"Data Source = Mehdi-PC ; Initial Catalog =ali; user id = sa; password =23456";

    con.ConnectionString = StrConnection;

    SqlCommand sqlcommand = new SqlCommand();

    sqlcommand.Connection = con;

    sqlcommand.CommandText =

    "INSERT INTO Table1 (Name,LastName ) VALUES(@pName,@pLastName)";

    sqlcommand.Parameters.Clear();

    sqlcommand.Parameters.AddWithValue(

    "@pName", textBox1.Text); sqlcommand.Parameters.AddWithValue("@pLastName", textBox2.Text);

    con.Open();

    sqlcommand.ExecuteNonQuery();

    con.Close();


    کد مشکلی نداره
    منم یه بار اینطوری شده بود که بعد از کلی مکافات فهمیدم تکست باکس ها رو اشتباهی به عنوان پارامتر وارد کردم.
    یه Rebuild بزن شاید درست بشه
    تشکر از نظرات همه دوستان
    ولی حتی با تغییر بانک اطلاعاتی روی سیستم دیگر در شبکه یا تعریف یک سلوشن دیگه هم برغم اینکه اتصال برقرار میشه و دیتابیس باز میشه بازم هیچ رکوردی درج نمیشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درج نشدن اطلاعات در دیتابیس در صورت شکست در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط bftarane در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1391, 15:43 عصر
  2. سوال: درج نشدن اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط css-man در بخش PHP
    پاسخ: 23
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1391, 18:23 عصر
  3. اجرای کریستال در webpage با دیتابیس sql server
    نوشته شده توسط salimy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1383, 03:45 صبح
  4. اشکال در ذخیره اطلاعات فارسی در sql server
    نوشته شده توسط alpha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 14:46 عصر
  5. ذخیره اطلاعات فارسی در sql server 2000
    نوشته شده توسط najafi_1 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 08:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •