نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشكل در ارسال پارامتر به گزارش

  1. #1

    مشكل در ارسال پارامتر به گزارش

    سلام دوستان
    من در گزارشم(stimulsoft) چند تا پارامتر دارم كه با هر بار كليك بر روي دكمه چاپ همون سطر ديتاگريدويو نام و نام خانوادگي شخص بعنوان پارامتر به گزارش فرستاده ميشه ولي وقتي بار اول ميفرسم و پرينت ميگيرم بار بعدي كه روي سطر ديگري كليك ميكنم دوباره داخل پارامترها همون مقادير قبلي هستند و مقادير جديد جايگزين نميشن مشكل از كجاست؟
    با تشكر
    اينم كد:

    privatevoid DGVPrintGharardad_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    string smodat,sfn,sin;
    if (e.ColumnIndex == 0)
    {
    StiPage page = stiRTasvie.Pages[0];
    page.PaperSize = System.Drawing.Printing.
    PaperKind.A4;
    page.Margins =
    new Stimulsoft.Report.Components.StiMargins(1, 0, 1.5, 0);

    stiRTasvie.Dictionary.Variables[
    "VFname"].Value =
    DGVPrintGharardad.Rows[e.RowIndex].Cells[
    "Fname"].Value.ToString();
    stiRTasvie.Dictionary.Variables[
    "VLname"].Value =
    DGVPrintGharardad.Rows[e.RowIndex].Cells[
    "Lname"].Value.ToString();
    stiRTasvie.Render(false);
    stiRTasvie.Show();
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: مشكل در ارسال پارامتر به گزارش

    سلام دوست عزیز
    قبل از اینکه پارامتر ها را بفرستی کد زیر را اضافه کن و ببین درست میشه ؟ به احتمال زیاد مشکلت فقط همینه

    stiRTasvie.Compile();

  3. #3

    نقل قول: مشكل در ارسال پارامتر به گزارش

    ممنون دوست عزيز ولي بازم مشكلم حل نشد :-(

  4. #4

    نقل قول: مشكل در ارسال پارامتر به گزارش

    دوستان هیچ کس نمی دونه مشکل از کجاست؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: مشكل در ارسال پارامتر به گزارش

    اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه. با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشكل در ارسال پارامتر به گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط tara1367 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من در گزارشم(stimulsoft) چند تا پارامتر دارم كه با هر بار كليك بر روي دكمه چاپ همون سطر ديتاگريدويو نام و نام خانوادگي شخص بعنوان پارامتر به گزارش فرستاده ميشه ولي وقتي بار اول ميفرسم و پرينت ميگيرم بار بعدي كه روي سطر ديگري كليك ميكنم دوباره داخل پارامترها همون مقادير قبلي هستند و مقادير جديد جايگزين نميشن مشكل از كجاست؟
    با تشكر
    اينم كد:

    privatevoid DGVPrintGharardad_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    string smodat,sfn,sin;
    if (e.ColumnIndex == 0)
    {
    StiPage page = stiRTasvie.Pages[0];
    page.PaperSize = System.Drawing.Printing.
    PaperKind.A4;
    page.Margins =
    new Stimulsoft.Report.Components.StiMargins(1, 0, 1.5, 0);

    stiRTasvie.Dictionary.Variables[
    "VFname"].Value =
    DGVPrintGharardad.Rows[e.RowIndex].Cells[
    "Fname"].Value.ToString();
    stiRTasvie.Dictionary.Variables[
    "VLname"].Value =
    DGVPrintGharardad.Rows[e.RowIndex].Cells[
    "Lname"].Value.ToString();
    stiRTasvie.Render(false);
    stiRTasvie.Show();
    }
    سلام
    کدتون ظاهرا مشکلی نداره
    فقط نحوه ایجاد و لود فایل گزارشتون را اینجا اعلام نکردین تا بشه راهنمایی کرد
    به هر حال من با تغییر کوچکی در کدهاتون گزارش گرفتم که مشکلی نداشت :

    if (e.ColumnIndex == 1)
    {

    StiReport stiRTasvie = new StiReport();
    stiRTasvie.Load(Application.StartupPath+("\\REP.mr t"));
    StiPage page = stiRTasvie.Pages[0];
    .........

  7. #7

    نقل قول: مشكل در ارسال پارامتر به گزارش

    ممنون دوست عزیز من اطلاعات رو داخل محیط design خود برنامه گذاشتم بنابراین ریپورتی به نام stRTasvie ایجاد کردم و همون رو فراخوانی میکنم ولی همون مشکلی که گفتم پیش میاد. با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با ارسال پارامتر به گزارش
    نوشته شده توسط toopak در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 10:50 صبح
  2. مشكل در ارسال پارامتر به stored procedure
    نوشته شده توسط sara_wait_for_you در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1387, 15:14 عصر
  3. ارسال پارامتر برای گزارش گیری پویا از VB.NET
    نوشته شده توسط tizdast در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 13 خرداد 1386, 20:48 عصر
  4. ارسال پارامتر به گزارش
    نوشته شده توسط mja740 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1385, 13:58 عصر
  5. روش ارسال پارامتر برای گزارش گیری دینامیک
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1385, 13:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •