نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: لود مجدد آیتم های درون دیتاگریدویو

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    یزد
    پست
    75

    لود مجدد آیتم های درون دیتاگریدویو

    با سلام
    توی WinFrom یک dataGridView دارم که اطلاعات یک جدول خاص را نشون میده.
    یک TextBox و Button هم توی این صفحه قرار دادم که با کلیک بر روی کلید Text وارد شده در TextBox را به همان جدول اضافه کند.
    حالا می خوام بعد از Insert شدن محتوای جدید به جدول dateGridView هم آپدیت بشه و آیتم جدید را نشون بده. ولی توی این کار ناموفق بودم
    این را هم تست کردم که جواب نگرفتم:
    dataGridView1.DataSource = XXXBindingSource;


    این نکته را هم میدونم که میشه توی همون دیتاگریدویو داده جدید را افزود ولی میخوام از روش خودم استفاده کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: لود مجدد آیتم های درون دیتاگریدویو

    بعد از اضافه کردن رکورد کافیه یه جستجو بزنی و آخرین رکورد رو از جدول واکشی کنی و نمایش بدی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: لود مجدد آیتم های درون دیتاگریدویو

    دوست عزیز سرچ کن یه نمونه پروژهای پایگاه داده دانلود کن و کدهاش رو ببین
    این متد رو اصلاح کن و بعد از درج در دیتابیس صداش کن

     public DataSet LoadAll()
    {
    cmd.CommandText = "select * from اسم جدول";
    cmd.Connection = con;
    da.SelectCommand = cmd;
    con.Open();
    da.Fill(ds, "اسم جدول");
    con.Close();
    cmd.Parameters.Clear();
    return ds;
    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    یزد
    پست
    75

    نقل قول: لود مجدد آیتم های درون دیتاگریدویو

    نمی تونم از همون دیتاسورس قبلی استفاده کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: لود مجدد آیتم های درون دیتاگریدویو

    خب دستور سرچ رو واسه کل جدول بنویس
    select * from table

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: لود مجدد آیتم های درون دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan957 مشاهده تاپیک
    نمی تونم از همون دیتاسورس قبلی استفاده کنم؟
    کدت رو بذار

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    یزد
    پست
    75

    نقل قول: لود مجدد آیتم های درون دیتاگریدویو


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int rowAffected = 0;
    String connString = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\bank.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    SqlConnection conn = new SqlConnection(connString);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    String cmdText = "insert into mytable (mycol) values(@n)";
    cmd.CommandText = cmdText;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@n", textBox4.Text);

    cmd.Connection = conn;
    conn.Open();
    rowAffected = cmd.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();
    if (rowAffected > 0)
    {
    dataGridView1.DataSource = XXXBindingSource;
    textBox4.Text = " ";

    }
    else
    {
    MessageBox.Show("خطا");
    }
    }



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: لود مجدد آیتم های درون دیتاگریدویو

    سلام
    این امکان وجود نداره که شما از همون Datasource قبلی استفاده کنی به این علت که داده های این Datasource به روز نیست و دارای داده های قبلی است
    پس بهتره یک متد برای این کار همون طور که دوستان گفتند بنویس و Datasource را به روز کن
    موفق باشی

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    یزد
    پست
    75

    نقل قول: لود مجدد آیتم های درون دیتاگریدویو

    جواب را پیدا کردم و برای استفاده بقیه میذارم اینجا:
    this.XXXTableAdapter.FillBy(this.bankDataSet10.XXX  );

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد لود عکس با آیتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط reza.k1375 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1390, 00:33 صبح
  2. سوال: ذخیره شدن تمامی آیتم های درون لیست باکس
    نوشته شده توسط bayatb در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 05 مرداد 1389, 16:40 عصر
  3. حذف آیتم های تکراری از یک ListBox
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1383, 02:00 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 مهر 1382, 11:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •