نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه ساخت dll و استفاده کردن از آن در برنامه

  1. #1

    نحوه ساخت dll و استفاده کردن از آن در برنامه

    ميخواهم يک dll بسازم که داخل آن يکسري عمليات روي داده ها که از داخل برنامه به آن پاس داده ميشود انجام دهد و نتيجه را به برنامه برگرداند چطور ميتوانم اين کار را انجام دهم ؟؟؟( کاري که انجام داده ام يک پروژه از نوع classlibrary ايجاد کردم و کد هاي زير را داخل آن نوشتم

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace ClassLibrary1
    {
    public class Class1
    {
    public int sum(int a, int b)
    {
    int z = a + b;
    return z;

    }
    }
    }


    سپس ديباگ را زدم و فايل dll ساخته شده را از طريف رفرنس به برنامه add کردم و در قسمت using هم اين dll را وارد کرده ام حال از توي برنامه چطور ميتوانم از اين dll استفاده کنم که دو عدد را به اين dll پاس دهم و حاصل جمع را برگرداند؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: نحوه ساخت dll و استفاده کردن از آن در برنامه


    using ClassLibrary1;

    class1 test=new class1();
    test.sum(10,12);

  3. #3

    نقل قول: نحوه ساخت dll و استفاده کردن از آن در برنامه

    این کارا کردم و یک نمونه هم ساختم اما تابع sum را بعد از زدن نقط نشون نمیده چه کار کنم؟؟؟از 2010 دارم استفاده میکنم
    نقل قول نوشته شده توسط Tiam121 مشاهده تاپیک

    using ClassLibrary1;

    class1 test=new class1();
    test.sum(10,12);

  4. #4

    نقل قول: نحوه ساخت dll و استفاده کردن از آن در برنامه

    باید یه همچین کاری کنی
    using ClassLibrary1;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    class1 test=new class1();
    textBox1.Text = test.sum(10, 12).ToString();
    }

  5. #5

    نقل قول: نحوه ساخت dll و استفاده کردن از آن در برنامه

    دوست عزیر این هم جواب نمیده ....یکی کمکم کنه
    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    باید یه همچین کاری کنی
    using ClassLibrary1;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    class1 test=new class1();
    textBox1.Text = test.sum(10, 12).ToString();
    }

  6. #6

    نقل قول: نحوه ساخت dll و استفاده کردن از آن در برنامه

    مطمئنی public ساختیش sum را ؟؟؟
    چک کن فکر میکنم به احتمال زیاد حواست نبوده و private ساختی که نشون نمیده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: طریقه ساخت dll و استفاده از مقادیر آن در برنامه های دیگر
    نوشته شده توسط payam880 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 15:29 عصر
  2. نحوه ساخت DLL برای کریستال در دات نت
    نوشته شده توسط mahdi_farhani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1387, 17:56 عصر
  3. !!!!!نحوه ساخت dll mdi child و استفاده در فروم mdi!!!!
    نوشته شده توسط mahdizaker در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1387, 10:11 صبح
  4. نحوه ساخت dll
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 آذر 1386, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •