نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: خطا های بی مورد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    خطا های بی مورد

    سلام خسته نباشید دوستان بنده Microsoft Visual Studio 2010 برنامه نویسی C#‎ مبتی بر وب website
    هر کدی مینویسم دصورتی هم کد درسته ولی خطا های بی مورد میگیره درستی کد درسته

    بطور مثال این کد کامل برنامه
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;

    public partial class _Default : System.Web.UI.Page
    {
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int i = 0;

    for (; i < ListBox1.Items.Count; i++)
    {
    if (ListBox1.Items[i].ToString() == TextBox1.Text)
    {
    ListBox1.Items[i] = Convert.ToInt32(ListBox1.Items[i]) + 1;

    }
    }
    }
    protected void Button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int i = 0;
    for (; i < 10; i++)
    {

    ListBox1.Items.Add(i.ToString());
    }
    }
    }




    به کد
    ListBox1.Items[i] = Convert.ToInt32(ListBox1.Items[i]) + 1;


    گیر میده در صورتی درسته این یکی از موارد بود هر برنامه ای مینویسم به مشکل میخورم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: خطا های بی مورد

    اروری که میده چیه ؟
    بعدم این مدل تاپیک انتخاب کردن نیست

  3. #3

    نقل قول: خطا های بی مورد

    خطا هاش میشه متنشو بگی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: خطا های بی مورد

    1.jpg


    متوجه منظورتون نشدم مگه چه مدلی انتخاب کردم مگه بخش مبتی بر وب تحت C#‎‎‎ نیست تو کد نویسی بنده جایی میبینی که خطا مربوط به کد نویسی بنده باشه؟خب منم عنوانشو گذاشتم خطا های بی مورد چون واقعا" خودم دلیل قانع کننده ای ندیدم

  5. #5

    نقل قول: خطا های بی مورد

    مطمعنی که لیست باکس از نوع int می گیره ؟ فکر کنم باید یه .tostring() ته کدت بزاری

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: خطا های بی مورد

    برنامه در مورد چیه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: خطا های بی مورد

    دوست عزیز
    طبق متن اروری که برنامه داده مشخص هستش که شما نمیتونی به این سبک توی لیست باکس مقداری را تغییر بدی چون Read Only هستش و فکر می کنم که باید مقدارت را توی Listbox اضافه (add) کنی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: خطا های بی مورد

    نقل قول نوشته شده توسط aleas2 مشاهده تاپیک
    1.jpg


    متوجه منظورتون نشدم مگه چه مدلی انتخاب کردم مگه بخش مبتی بر وب تحت C#‎‎‎‎ نیست تو کد نویسی بنده جایی میبینی که خطا مربوط به کد نویسی بنده باشه؟خب منم عنوانشو گذاشتم خطا های بی مورد چون واقعا" خودم دلیل قانع کننده ای ندیدم
    لیست باکس رو با حرف بزرگ نوشتی با کوچک بنویس مثل این

    listBox1.Items[i] = Convert.ToInt32(listBox1.Items[i]) + 1;


    برای شما با بزرگه

    ListBox1.Items[i] = Convert.ToInt32(ListBox1.Items[i]) + 1;

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: خطا های بی مورد

    .tostring
    هم اضافه کردم بازم خطا میده روش های مختلفی امتحان کردم


    برنامه ام یه برنامه برای مدیریت حساب بانکی بنویسم این خطاهای تکه کوچک برنامه هسته که گیر میکنم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: خطا های بی مورد

    نقل قول نوشته شده توسط bazardeh مشاهده تاپیک
    لیست باکس رو با حرف بزرگ نوشتی با کوچک بنویس مثل این

    listBox1.Items[i] = Convert.ToInt32(listBox1.Items[i]) + 1;


    برای شما با بزرگه

    ListBox1.Items[i] = Convert.ToInt32(ListBox1.Items[i]) + 1;
    این روش هم جواب نداد

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: خطا های بی مورد

    نقل قول نوشته شده توسط h_assefi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    طبق متن اروری که برنامه داده مشخص هستش که شما نمیتونی به این سبک توی لیست باکس مقداری را تغییر بدی چون Read Only هستش و فکر می کنم که باید مقدارت را توی Listbox اضافه (add) کنی
    پس به نظر شما هیچ روشی برای این کار نیست؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: خطا های بی مورد

    سورس تو با کاری باید انجام بدی رو بذار و توضیح بده

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: خطا های بی مورد

    نقل قول نوشته شده توسط aleas2 مشاهده تاپیک
    پس به نظر شما هیچ روشی برای این کار نیست؟
    شاید دوستانی که دارند شما را راهنمایی می کنند اطلاعات بیشتری داشته باشند اما طبق ارور بوجود آمده به نظر میاد که نمیشه بصورت مستقیم بهش دسترسی داشته باشی
    پس باید از add توی لیست استفاده کنید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: خطا های بی مورد

    نقل قول نوشته شده توسط bazardeh مشاهده تاپیک
    سورس تو با کاری باید انجام بدی رو بذار و توضیح بده
    اینم سورس ولی هنوز کامل نیست
    فقط قسمت ایجاد حساب کامله
    باید قسمت واریز و دریافت پول از حساب هم کامل کنم و همینطور قسمت حذف حساب هم خطا میده

    که این برنامه هنوز بعد از رفع خطا باید کدهارو حذف کنم بصورت کلاس پیاده سازیش کنم

    دانلود

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: خطا های بی مورد

    نقل قول نوشته شده توسط aleas2 مشاهده تاپیک
    اینم سورس ولی هنوز کامل نیست
    فقط قسمت ایجاد حساب کامله
    باید قسمت واریز و دریافت پول از حساب هم کامل کنم و همینطور قسمت حذف حساب هم خطا میده

    که این برنامه هنوز بعد از رفع خطا باید کدهارو حذف کنم بصورت کلاس پیاده سازیش کنم

    دانلود
    آدرس دانلود مشکل داره رفع کن

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: خطا های بی مورد

    حل شد دانلود
    دانلود

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار bazardeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    فضای بینامتنی
    پست
    290

    نقل قول: خطا های بی مورد

    این چه نوع کد نویسیه
    این قسمت رو اشتباه نوشتی باید به صورت زیر بنویسی

    // Listname.Items.Remove(i);
    Listname.Items.Remove(Listnum.Items[i]);

    بقیه خودت چک کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: خطا های بی مورد

    ممنون ولی همین کدی شما الان دادین باز این خطا رو میده

    2.jpg

تاپیک های مشابه

  1. مدیریت خطا های اجاکسی
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 28 دی 1386, 11:57 صبح
  2. "تشکر" های بی مورد و گزارش ها و چند درخواست
    نوشته شده توسط Inprise در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 شهریور 1386, 14:44 عصر
  3. خطا های موجود
    نوشته شده توسط hanimoo12 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 14:34 عصر
  4. خطا های بوجود آمده در هنگام استفاده از crystal report در vb
    نوشته شده توسط nikbin در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1384, 14:40 عصر
  5. فارسی کردن پیغام خطا های SQL SERVER
    نوشته شده توسط vatal در بخش SQL Server
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1383, 04:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •