نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیغام خطای HTTP 500 در PHP از چه چیزهایی می تونه باشه؟

  1. #1

    پیغام خطای HTTP 500 در PHP از چه چیزهایی می تونه باشه؟

    وقتی این ERROR میاد که من mysql_connect() رو توی برنامه استفاده می کنم.

  2. #2

    نقل قول: پیغام خطای HTTP 500 در PHP از چه چیزهایی می تونه باشه؟

    اگه از سرور لینوکس استفاده می کنید برید داخل لاگ اپاچی ، و متن صحیح ارور رو بخونید و ببینید از کجا مشکل ایجاد می شه این طوری خیلی دقیق نمی شه گفت ولی در کل ارور 500 بیشتر برای تنظیمات سرور است .

  3. #3

    نقل قول: پیغام خطای HTTP 500 در PHP از چه چیزهایی می تونه باشه؟

    من از iis استفاده می کنم و error http 500 internal server

  4. #4

    نقل قول: پیغام خطای HTTP 500 در PHP از چه چیزهایی می تونه باشه؟

    چرا وقنی من در php و سرور iis از دستور mysql_connect() استفاده می کنم خطای http 500 میده

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار zatron
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    phpeproject.ir
    سن
    32
    پست
    80

    نقل قول: پیغام خطای HTTP 500 در PHP از چه چیزهایی می تونه باشه؟

    صد در صد از htacsss هست مشکلتون

  6. #6

    نقل قول: پیغام خطای HTTP 500 در PHP از چه چیزهایی می تونه باشه؟

    در مورد این مشکل که از htacsss هست چه کار باید کرد؟

  7. #7

    نقل قول: پیغام خطای HTTP 500 در PHP از چه چیزهایی می تونه باشه؟

    آدرس htaccess کجا هست؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: پیغام خطای HTTP 500 در PHP از چه چیزهایی می تونه باشه؟

    htaccess اصلا روی ویندوز کار نمیکنه و از قابلیت های apache هستش !
    یا اینکه php درست روی iis نصب نیست یا مشکل از extension های موجود توی php.ini هستش‌!
    اول بیاین با دستور phpinfo ببینید php درست نصب شده یا نه ! بعدش بگردین دنبال mysql extension و اگه نصب نبود توی php.ini به دنبال dll مربوط به این کتابخونه بگردین (mysql.dll) و علامت ; را از ابتداش حذف کنید ! شایدم # باشه الان درست یادم نیست و ویندوز هم ندارم چک کنم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای HTTP Error 500.21 - Internal Server Error
    نوشته شده توسط r_khan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1390, 10:51 صبح
  2. سوال: خطای HTTP Error 500.22 - Internal Server Error
    نوشته شده توسط saied7468 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1390, 11:07 صبح
  3. خطای http 500
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 15:32 عصر
  4. خطای HTTP/1.1 500 Internal Server Error
    نوشته شده توسط Alireza-st در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 07:27 صبح
  5. پیغام خطای Key coloumn information is insufficient or ...
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آبان 1382, 15:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •