نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در اجرای کتابخانه Library

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    مشکل در اجرای کتابخانه Library


    using (var context = new AdventureWorks2008Entities2())
    {
    ProductModel prodctmodel = new ProductModel();
    prodctmodel.Name = "Froke";
    prodctmodel.rowguid = Guid.NewGuid();
    prodctmodel.ModifiedDate = DateTime.Now;
    context.ProductModel.AddObject(prodctmodel);
    context.SaveChanges();
    label1.Text = "Save Successful";

    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }



    قسمت مربوط به AddObject رو سی شارپ نمیشناسه و خطا میگیره...(خط هفت)

    از کتابخانه using System.Data.Objects; هم استفاده کردم ولی بازم اجرا نمیگیره.....

    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    نقل قول: مشکل در اجرای کتابخانه Library

    یعنی کسی واقعا نمیدونه مشکلش چیه؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: مشکل در اجرای کتابخانه Library

    متن خطا رو بذار

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اجرای کتابخانه Library

    دوست عزیز چه خطایی میده عکس یا متن خطارو بزار
    در ضمن اکثر مواقع با یه سرچ کوچولو با متن خطا میتونید به جواب برسید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اجرای برنامه با Delphi 8
    نوشته شده توسط ronaldo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 31
    آخرین پست: یک شنبه 03 اسفند 1382, 23:28 عصر
  2. مشکل در اجرای دستور INTERSECT
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1382, 02:54 صبح
  3. مشکل در اجرای QUERY
    نوشته شده توسط yussof در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 مرداد 1382, 01:57 صبح
  4. مشکل در اجرای برنامه در سیستم مقصد
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •