نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: طریقه صحیح کد نویسی فرم جست و جو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    طریقه صحیح کد نویسی فرم جست و جو

    سلام. من یه فرم جست و جو واسه کالا ها دارم که شامل آیتم های: از کد تا کد_نام_از قیمت تا قیمت_از قیمت خرید تا قیمت خرید و ..... است.
    من واسه کد نویسی یکی از از این آیتم ها مشکلی ندارم مثلا: select * From _Kala where Price beetween ...
    ولی میخوام هم زمان بر اساس قیمت و کد و هر ایتمی که کاربر چیزی توی اون بنویسه جست و جو کنم.
    اگه بخوام واسه هر کدوم یه سلکت بنویسم خیلی زیاد میشه.
    به نظر شما چیکار کنم؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: طریقه صحیح کد نویسی فرم جست و جو

    شما میتونی اگر داده های تا 5000 رکورد که من تست کردم خوب جواب میده یک سلکت کلی بگیری و اونو به Data View وصل کنی
    خود دیتا ویو هم به یک گرید ویوو>> datagridview.datasource=dataview
    بعد دیتا ویو رو فیلتر کنی که با این کار میبینی گرید ویو فقط اطلاعات فیلتر شده رو نشون میده

    dataview.rowfilter=" fildName = 'SAEED'";

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: طریقه صحیح کد نویسی فرم جست و جو

    دوستان کسی کد کامل یا یه نمونه نداره؟

  4. #4

    نقل قول: طریقه صحیح کد نویسی فرم جست و جو

    توی امضای من هست. برحسب نیازت یکی رو انتخاب کن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: طریقه صحیح کد نویسی فرم جست و جو

    ممنون. من از روش Entity FrameWork که توضیح داده بودید رفتم ولی یه مشکل دارم.
    من واسه این که از کد مثلا 14 تا 16 رو توی گرید نشون بدم از کد زیر استفاده کردم:
     War = War.Where(p => p.war_ID.CompareTo(14) > 0 &&
    p.war_ID.CompareTo(16) < 0);


    ولی این کد فقط کالا های بین 14 و 16 رو میاره و خود 14 و 16 رو نمیاره. ممنون میشم بازم راهنمایی کنید.
    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: طریقه صحیح کد نویسی فرم جست و جو

    این void رو من ازش استفاده می کنم :

     void search()
    {
    con.Close();
    string query = null;
    try
    {
    switch (comboBox1.Text)
    {
    case "کد کاربر": { query = "SELECT * FROM [user] WHERE [کد کاربر] LIKE '" + textBoxX8.Text + "%'"; break; }
    case "نام کاربری": { query = "SELECT * FROM [user] WHERE [نام کاربری] LIKE '" + textBoxX8.Text + "%'"; break; }
    case "نام": { query = "SELECT * FROM [user] WHERE [نام] like '" + textBoxX1.Text + "%'"; break; }
    case "نام خانوادگی": { query = "SELECT * FROM [user] WHERE [نام خانوادگی] like '" + textBoxX8.Text + "%'"; break; }
    case "نوع کاربر": { query = "SELECT * FROM [user] WHERE [نوع کاربر] like '" + textBoxX8.Text + "%'"; break; }
    case "تلفن": { query = "SELECT * FROM [user] WHERE [تلفن] like '" + textBoxX8.Text + "%'"; break; }
    case "تلفن همراه": { query = "SELECT * FROM [user] WHERE [تلفن همراه] like '" + textBoxX8.Text + "%'"; break; }
    default: { break; }
    }


    con.Open();
    OleDbCommand command = new OleDbCommand();
    command.CommandText = query;
    command.Connection = con;
    OleDbDataAdapter adapter = new OleDbDataAdapter();
    adapter.SelectCommand = command;
    DataTable objDataTable = new DataTable();
    adapter.Fill(objDataTable);
    con.Close();
    dataGridViewX1.DataSource = objDataTable;
    }
    catch
    {
    con.Close();
    }
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: طریقه صحیح کد نویسی فرم جست و جو

    ممنون ولی من میخوام همزمان به انتخاب کاربر روی چند تا آیتم فیلتر بزارم

  8. #8

    نقل قول: طریقه صحیح کد نویسی فرم جست و جو

    برای سلکت 14 و 16 مساوی رو هم دخیل کن. >= , <=

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: طریقه صحیح کد نویسی فرم جست و جو

    ارور میده. کد کاملشو میزارید؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: طریقه صحیح کد نویسی فرم جست و جو

    درست شد ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: طریقه صحیح برنامه نویسی
    نوشته شده توسط saman_hm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 اسفند 1391, 17:05 عصر
  2. طریقه صحیح publish کردن سایت در.net
    نوشته شده توسط astro2005 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 08:46 صبح
  3. طریقه صحیح جستجو !!!
    نوشته شده توسط vahab_vb در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 اسفند 1385, 23:25 عصر
  4. طریقه Lock کردن یک فرم
    نوشته شده توسط marandi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 دی 1382, 20:29 عصر
  5. طریقه عوض کردن شکل فرم
    نوشته شده توسط mehdi_nan در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1382, 22:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •